פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים זה על השוטן גאן, יש כזה אוכל לחתולים ששמים על הרצפה והם באים ואז תופסים אותם לא זוכר בדיוק איך זה הולך...
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים זה על השוטן גאן' date=' יש כזה אוכל לחתולים ששמים על הרצפה והם באים ואז תופסים אותם לא זוכר בדיוק איך זה הולך... [/quote'] אפשר גם על הM16 אבל נראה לי רק בגרסאת ההרחבה.. אתה צריך לתפוס חתול ולהכניס לחפצים שלך ואז תשלוף את ה M16\שוט גאן ותחפש את האייקון של החתול ברשימת חפצים ואז תלחץ על USE או מה שזה לא היה והוא ידחוף את הרובה לתחת של החתול ואז תהנה
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים לא ממש הגיוני איך החתול הופך את זה למשתיק קול ונשאר בחיים בכל אופן תעשה חיים.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אני מחכה לשלישי בסדרה - http://www.gamespot.com/pc/action/postal3/index.html?tag=result;title;3
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים נו אז אף אחד לא ענה ליאיך אני מרים אותו?אתה מתעלם מההודעה שלי? השאלה שלך היא "איך שמים את החתול על הM16."
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אמרו לך, יש לך בעיית ראייה קשה . . . שמים אוכל והוא בא. איך אתה מדמיין שקוראים לחתול ? קוראים להארי פוטר שיעשה לו קסם SUMMON ?!
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים יש ל - POSTAL 2 שתי הרחבות:1) SHARE THE PAIN (היא בעצם כוללת גם את המשחק המקורי עצמו ומוסיפה לו מולטי ומתקנת את רוב הבעיות הטכניות שלו).2) APOCALYPCE WEEKEND (מוסיף את ימי שבת וראשון)
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים הסוף ב APOCALYPSE היה ממש קשה. מזכיר לי את הסוף של HALF LIFE 1 עם התינוק החייזרי הענק הזה
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר אבל איך אני מרים?לפעמים אני רואה חתול ברחוב ואני רודף אחריו וממש עליו אבל הוא לא מרים אותו...
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אתה צריך להיות יותר אגרסיבי כשאתה גוהר על החתול . . . ואל תעזו לשים אותי בחתימה סוטים חח
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים אתה צריך להיות יותר אגרסיבי כשאתה גוהר על החתול . . . ואל תעזו לשים אותי בחתימה סוטים חח (( OOC : זאת הזמנה לחתימה חבוב )) המבין יבין למה הOOC וה(( ))
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.