פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ...אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ?בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם.עדי.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים אפשרי? כןמומלץ? ממש, אבל ממש לא!הכי טוב, חפש קירור בסיסי שעולה בערך 30-50 שקל לצ'יפסט, אני ערוך אם אמצע קישורים מתאימיםשווה להשקיע ולשכוח לשנה+ הקרובה עד שתשדרג את המחשב מאשר לסבול בעיות יציבות ואיטיות שיכולות לנבוע מחימום יתר של הצ'יפסטהנה אחד מהקירורים הטובים ללא המאווררים שהייתי ממליץ, במידה ויש מקום במארזZM-NB47J, חפש בזאפ או החנויות המומלצות פה בפורומים
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים איזה צ'יפסט יש לך? NF4 ULTRA?אם אתה ממש רוצה, תפתח את התוכנה שמנטרת את הטמפ' של הצ'יפסט, תבדוק כמה דקות במנוחה, כמה דקות במאמץ (PRIME95).תכבה את המחשב, תנתק את המאורר, ותבדוק אותו דבר.אם השינוי דרסטי וגורר טמפ' מסוכנות, תחזיר את המאורר ותקנה חדש (אגב, EVERCOOL מאוד מומלצים לדעתי).אם השינוי לא רציני אתה יכול להשאר ככה, רק למען השקט הנפשי שלך הייתי בודק בפעם ב... שזה בסדר.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים אתה תמיד יכול לשמן לו את הגיר וגם לנקות בעזרת ספריי אויר דחוס ואם זה לא עוזר תחליף קירור לציפסט, אני לא הייתי ממליץ לנתק במיוחד אם ה Chipset הוא Nforce 4 ultra. ד"א זה המאורר?:
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים ואם זה לא עוזר תחליף קירור לציפסט, אני לא הייתי ממליץ לנתק במיוחד אם ה Chipset הוא Nforce 4 ultraהאמת היא שזאת הסיבה היחידה שכן המלצתי לו לנסות ולנתק.הצ'יפסט הזה בלי OC יודע להתמודד יפה גם בלי היטסינק בכלל, אז עם סינק פשוט בלי מאורר זה אמור להיות בסדר גמור.בכל אופן המלצתי לו לעשות בדיקה לפני ואחרי ולא לעבוד על עיוור.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר אתה תמיד יכול לשמן לו את הגיר וגם לנקות בעזרת ספריי אויר דחוס ואם זה לא עוזר תחליף קירור לציפסט, אני לא הייתי ממליץ לנתק במיוחד אם ה Chipset הוא Nforce 4 ultra. ד"א זה המאורר?: ניקיתי עם אוויר לא עזר - הוא עדיין קודח לי במוח. וכן זו התמונה של המאורר, עוזר במשהו ? 1. האם בבדיקה ש-"אם השינוי דרסטי וגורר טמפ' מסוכנות, תחזיר את המאורר ותקנה חדש" ? אני עלול לפגוע ב-chipset ? 2. מה התוכנה שמנטרת את הטמפ' של ה-chipset ? 3. איך משמנים לו את הגיר ? חייבים לפרק את המאורר ? או שזה מתחת למדבקה ?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מתחת למדבקה אמור להיות הגיר(יכול להיות שהוא גם מכוסה בגומי שחור שיוצא) , ובעזרת WD40 אתה יכול לשמן לו את הגיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.