עבור לתוכן

עזרה ברכישת נתב אלחוטי טוב ויעיל

Featured Replies

פורסם

קודם כל, שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל ולכל חברי hwzone!

אז ככה, כרגע יש בביתי 3 מחשבים.. אחד מהם מחובר לרשת ע"י המחשב שלי והוא מהווה מאסטר סרבר..

ברצוני לקנות נתב אלחוטי כדי לחבר את 2 המחשבים הנותרים אליי, אני חדש בתחום הרשתות ולכן אני צריך קודם כל

יעוץ לפני רכישת נתב- אני מחפש נתב אלחוטי טוב ואמין וזול, ומבחינת כסף\איכות\ביצועים שתיהיה הקניה הכי משתלמת מבחינתי

(אין לי גם בעיה להוציא700 שקל רק אם זה באמת שווה!)

ועוד שאלה האם אני צריך גם לרכוש שני כרטיסי רשת אלחוטיים?!? ואם כן איזה הכי מתאים והכי כדאי לקנות(שני המחשבם הנותרים בבית לא בעלי יציאת pci-e)?

פורסם

את ה-2 הנותרים אתה רוצה לחבר בתצורה אלחוטית?

הם ניידים?

הנה 2 האופציות הכי נפוצות להמלצה:

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088

ו:

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971

האופציה הראשונה של 3COM, זה בעצם תמורה לכסף, אמינות וביצועים טובים.

האופציה השנייה של LINKSYS, זה כבר למשתמש המקצועי יותר, נתב יקר יותר

בעל פונצקיות רבות, כגון אפשרות להשתמש בקושחה צד שלישי(אתה מתקין תוכנה משלך

לנתב).

פורסם
  • מחבר

מבין שתי הנתבים ה3com והEdimax מה יותר כדאי לרכישה?

האם יש ממש הבדלים גדולים ביניהם והאם המשתמש הביתי ירגיש בכך/חשוב לו כלכך?

פורסם

בד"כ לא. 3COM "נחשב" יותר. אבל אין נתב אחד שלא יצא לי לראות בפורום הזה גם ביקורות חיוביות וגם שליליות לגביו. מבחינת פיצ'רים סביר להניח ששניהם יספיקו לכל צרכיך. מבחינת ביצועים ורמות קליטה קשה למדוד, כי לכל אדם יש קונפיגורציה שונה. שוב, סביר להניח שכל אחד מהם יהיה בסדר מבחינתך.

פורסם

alex.turovsky..טוב הבנו שאתה מנסה להעשות פרסומת סמויה לאתר..אז מספיק בקטע הזה וגם לדבר שטויות.

לפותח התארד:

האדמיקס 6204 יהיה בסדר עבורך גם בגלל הממשק הפשוט שלו וגם בגלל שיש לו תמיכה מצויינת-פיקוק היבואן שלו.

עוד חברה של נתבים עם תמיכה מצויינת היא compex שמיוצגת בארץ ע"י חברת westicom.

תוכל ללכת על הדגם לשוק הביתי np27g או על הנתב לשוק העיסקי והגם היותר יקר np28g.

בהצלחה.

פורסם

ל-Compex יש ערך מוסף נוסף. ל-NP27G יש שתי כניסות USB המשמשות Print Server כך שאתה מחבר את המדפסות לשם ולא לאחד המחשבים ויכול להדפיס מכל מחשב ללא תלות האם מחשב אליו מחוברות המדפסות דלוק. שתי הכניסות מתאימות רק למדפסות. בדגם NP28G יש ארבע כניסות USB היכולות לשמש לכל התקן USB: מדפסות, סורק, HD נייד או DOK שישמש ככונן שיתופי ברשת.

פורסם

alex.turovsky..טוב הבנו שאתה מנסה להעשות פרסומת סמויה לאתר..אז מספיק בקטע הזה וגם לדבר שטויות.

לפותח התארד:

האדמיקס 6204 יהיה בסדר עבורך גם בגלל הממשק הפשוט שלו וגם בגלל שיש לו תמיכה מצויינת-פיקוק היבואן שלו.

עוד חברה של נתבים עם תמיכה מצויינת היא compex שמיוצגת בארץ ע"י חברת westicom.

תוכל ללכת על הדגם לשוק הביתי np27g או על הנתב לשוק העיסקי והגם היותר יקר np28g.

בהצלחה.

מה קשור פרסומת סמוייה ? זו בכלל חנות שכוחת אל היכנשהו בירושלים נדמה לי אם אני זוכר נכון מהשיחה שלנו בעת ההזמנה, פשוט אם קונים LINKSYS, ואני קניתי כבר כמה עבור לקוחות ואז פעמיים במקרה הזמנתי מהם, לא הבנתי למה יש כזה הבדל בגירסאות ובקליטה בהתקנה אצל הלקוח. אח"כ הסתכלתי למטה, חזרתי לאתר שלהם וראיתי שבאמת יש הבדלי גירסאות משמעותיים. זה למה אם מישהו רוצה לקנות LINKSYS, אז רק שם. ובכלל אם אתה תביא לי רק חנויות נוספות שכותבות הבדלי גירסאות ומצהירות על כך קבל עם ועדה - אני אמליץ גם עליהן, ההיפך - כן יירבו.

WE'RE COOL? ;)

פורסם

ל-Compex יש ערך מוסף נוסף. ל-NP27G יש שתי כניסות USB המשמשות Print Server כך שאתה מחבר את המדפסות לשם ולא לאחד המחשבים ויכול להדפיס מכל מחשב ללא תלות האם מחשב אליו מחוברות המדפסות דלוק. שתי הכניסות מתאימות רק למדפסות. בדגם NP28G יש ארבע כניסות USB היכולות לשמש לכל התקן USB: מדפסות, סורק, HD נייד או DOK שישמש ככונן שיתופי ברשת.

לא מדוייק:

ההבדלים העיקרים:

1-בnp27g יש 2 יציאות Usb לחיבור התקנים חיצונים וב-np28g יש 4 יציאות usb.

2-בNp28g נוספה התמיכה בשרת מצלמות.

3-בNp28g יש לך אופציה של mac filtering מה שאין לך ב-np27g.

למידע נוסף:

http://62.90.141.80/~compex/shopCategory.php?catid=1

בהצלחה.

פורסם

אופס... אתה צודק.

כנראה שדברים השתנו. לאחי יש NP27G ובזמנו כשהוא קנה אותו הוא תמך רק במדפסות. כנראה ששדרגו אותו שיתמוך בכניסות ה-USB כמו NP28Gגם בדיסקים וב-DOK.

בכל אופן, ב-NP27G כתוב בדף מידע מפורט שניתן לחבר מצלמה למרות שבפירוט על "תמיכה בהתקני USB המחוברים ישירות לנתב" זה לא מוזכר, בניגוד ל-NP28G. לא קריטי ל-99% מהאנשים.

ב-NP28G יש גם Spanning Tree Protocol. אין לי מושג מה זה.

פורסם

אני מכיר את הראוטרים שלהם אומרים שהם טובים למרות שלי - לא היה ניסיון אישי איתם למרות שהם די יקרים יחסית לזה שהם לא MIMO.

נכון, מצד שני יש בהם הרבה אפשרויות אבל השאלה היא האם הקונה באמת צריך את כל זה.

http://a.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=compex

מי שצריך משהו אמין וזול יותר, LINKSYS מצויינים. להלן ביקורת וידאו בעברית

http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472971

פורסם

אני מכיר את הראוטרים שלהם אומרים שהם טובים למרות שלי - לא היה ניסיון אישי איתם למרות שהם די יקרים יחסית לזה שהם לא MIMO.

נכון, מצד שני יש בהם הרבה אפשרויות אבל השאלה היא האם הקונה באמת צריך את כל זה.

ה-COMPEX יחסית למחיר שלו מציע המון. מי שלא צריך - לא ייקח.

ה-LINKSYS יחסית למחיר שלו לא מציע כל-כך הרבה.

פורסם

את ה LINKSYS ניתן להשיג היום בכ300 ש"ח במזומן ובתמורה הזאת הוא נותן את אחד החיבורים היציבים והחודרי קירות והמהירים הטובים ביותר בשוק. למשתמש שלא רוצה לחבר מדפסת או מצלמה או דיסק קשיח חיצוני לראוטר - פשוט אין שימוש בכל השאר. מי שישלו - באמת שיילך על ה COMPEX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים