פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הכרטיס לא מוכן להוציא לי סאונד הקיפי רק סטריאו בדקתי סרטים עם סאונד הקפי וכלום קטע שמטריף אותי מגבר קנווד שתומך בכל הפורמטים האלה.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הכרטיס לא מוכן להוציא לי סאונד הקיפי רק סטריאו בדקתי סרטים עם סאונד הקפי וכלום קטע שמטריף אותי מגבר קנווד שתומך בכל הפורמטים האלה.לסראונד צריך שלושה כבלים, לא אחד...
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר חיברתי אותו ליציאה הדיגיטלית הבאתי כבל שמיועד לזה .לא יודע מה יש לכרטיס הזה היה לי לפני תלוח הקומדו של אסוס הכרטיס שם היה פצצה חשבתי שזה יותר טוב אז לקחתי . למשהו יש פתרון לבעיה הזאת ?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים הוא מוציא סאונד בכלל? אם כן, אתה רואה ברסיבר שהאיקונים משתנים לדולבי כשאתה מפעיל קובץ? או שנשאר על PCM? לא ברור אם הבעיה היא בקינפוג הכרטיס או בקידוד הקבצים.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים הגדרת בלוח בקרה של הכרטיס שיעבוד בצורה דיגיטלית?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר כן הגדרתי שיעבוד דיגיטלי ובמגבר הוא מראה תמיד סטריאו רגיל אין שינוי
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים בתפריט של AC3filter (אני מניח זה מה שיש לך?) תעשה ככה:SPDIF -->תגדיר כמו בקובץ המצורף.כמובן שאם יש לך מערכת אחרת אז תבחר מה שיש לך.Anatoli.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אם אתה מדבר על החבילה של הקודקים אז זה klmcodec201 אתה חושב שזה יוצר בעיה?הכרטיס הזה יכול לשדר DTS תמיד גם בסטריאו? בלוח קומנדו הכרטיס קול עושה את זה
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים המלצתי: תסיר את כל הקודקים שיש לך ותתקין את חבילת הקודקים של k-lite. בחבילה יהיה לך ac3filter כמו בתמונה שאנטולי הביא, זה יפתור לך את כל הבעיות.
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים והמלצה עוד יותר טובה, שכח מ-klite שזה אוסף גרוע יחסית של קודקים.תתקיו ffdshow לוידאו ובשביל אודיו AC3. זה לא הפיתרון האידיאלי, אבל הוא קל מאוד והוא טוב יותר לניגון HD מאשר ה-klite.Anatoli.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד, במשחקים הכרטיס משדר לי סטריאו איך אני עושה שיהיה על DTS קבוע יש מצב לדבר כזה? כי היה לי בכרטיס הקודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.