עבור לתוכן

התקני USB בעלי מתח נמוך (כמו DOK) לא עובדים במחשב

Featured Replies

פורסם

הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר).

הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו .

אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר).

חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה:

1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד .

2. גם הUSB הקדמי לא עובד.

3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד.

4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0)

מה הבעיה?

פורסם

גש להתקניים של ה USB קליק ימני על המחשב שלי מאפינים חומרה בכל התקן של USB ש ללשונית צריכת חשמל

תוריד את ה V אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת חשמל .בקשר לכרטיס הרחבה הוא חייב לעבוד אם יש לך

sp2 אם כן כבה את המחשב הוציא כבל חשמל מהמחשב תוריד מעליך חשמל סתטי( מספיק שתחזיק את המארז אם הוא ברזל)

ותוציא הכרטיס הרחבה תחליף PCI אם יש אחרת רק תוציא ותכניס שוב...

פורסם
  • מחבר

אבל הUSB כן עובד כאשר העכבר מחובר, הוא לא עובד כאשר הDOK מחובר, זאת לא בעיה של אבק.

ניסיתי גם בביוס אפשר/ לבטל את אפשרויות הUSB וגם לא עובד.

יש למחשב SP2, בשני מחשבים מותקנת בדיוק אותה גירסא והמחשב השני הכל עובד יופי.

המחשב עבר פירוק והרכבה מספר פעמים, כולל החלפה של 3 ספקי כוח שונים.

פורסם

תראה אם תבטל מהביוס אז לא הסקתה כלום ,מה שאני רציתי זה שתוציא את כרטיס הרחבה ?[PCI ]

ותחזיר אותו וכשתדליק את המחשב הוא יזהה אותו בתור חומרה חדשה.

פורסם

תנסה לחבר את כרטיס ההרחבה לסלוט אחר, יכול להיות שיש לך בעייה בסלוט או בעייה בכרטיס שהוא לא מקבל את המתח שהוא דורש כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

לא עובד, זה לא מוזר שגם הכרטיס הרחבה וגם הUSB המובנה (וגם הUSB הקדמי) עושים את אותה בעיה????

בכל מקרה, המחשב הולך מחר לטכנאי אולי הוא יידע מה הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים