עבור לתוכן

מסך 19" - תקציב, 1300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

לצערי אתה עושה פה טעות נפוצה.

את בניית המחשב אתה צריך להתחיל מהמסך כי הוא החלק הכי חשוב. בסופו של דבר העיניים שלך מסתכלות במסך.

זה גם נבון יותר כלכלית כי מסך טוב ימשיך לשרת אותך גם כשהמעבד וכרטיס המסך הפיצוצי שאתה קונה יחשבו לענתיקות.

בקיצוק קנה מסך ובתקציב הנשאר תקנה מחשב :)

צודק....תגדיל את התקציב של המסך או על חשבון המחשב או שתקמבן יותר כסף...מההורים הלוואה או משהו

פורסם

ברור שהדבר צריך להתבצע כך, אך

הבחור טוען שהוא לא יכול להעלות את התקציב אפילו ב 200 ש"ח .

פורסם
  • מחבר

לצערי אתה עושה פה טעות נפוצה.

את בניית המחשב אתה צריך להתחיל מהמסך כי הוא החלק הכי חשוב. בסופו של דבר העיניים שלך מסתכלות במסך.

זה גם נבון יותר כלכלית כי מסך טוב ימשיך לשרת אותך גם כשהמעבד וכרטיס המסך הפיצוצי שאתה קונה יחשבו לענתיקות.

בקיצור קנה מסך ובתקציב הנשאר תקנה מחשב :)

זה לא שלא חשבתי על זה, אבל אני לא חושב שההבדלים בין המסכים השונים הם כאלה קריטיים, זה לא שמסך ב 1,300 הוא לא ראוי לשימוש אדם, מה שחבר שלי קנה ב 1,600 לפני חודשיים וחצי עולה עכשיו 1,300 ולמרות זאת הוא לא חש צורך עז לנקר לעצמו את העיניים אחרי כל שימוש . אני חושב שההבדל בין כרטיסי מסך במקרה הזה הוא יותר רציני ביחס לייעוד של המחשב הספציפי הזה. המחשב הזה מיועד למשחקים ! לא לקריאה של ספרים או בהייה בתמונות או אפילו צפייה בסרטים. עד כמה שהמסך טוב, זה לא הולך לעזור לי אם עוד שנה שאר המחשב לא יעמוד במצופה ממנו.

ומבחינת שאר המערכת, את שאר הדברים צימצמתי עד כמה שאפשר, מעבד, זיכרון.

פורסם

אז אתה לא מבין עד כמה אתה טועה.

עדיף להוריד קצת בחלקים מסויימים ולרכוש לפחות VP930.

עם כל ההתנגדות שלך אליו, ועם כל זה שאתה טוען שאין הבדלים,

ההבדלים הם שמים וארץ.

לקרוא ספרים במחשב (שזה אומר מספר שעות בשבוע) עם מסך TN ?

נראה שלא ראית מסך בעל פאנל VA או S-IPS בחייך. הגיע הזמן לראות.

המשחקים נראים טוב יותר, הסרטים נראים טוב יותר, עבודה ממושכת הולכת יותר בקלות לעין,

ועוד המון פלוסים.

כשאתה מוציא 1300 ש"ח על מסך, חבל לשמור עוד 200 ו " לסבול " .

תשים את ה 200 האלה ותרכוש מסך הרבה יותר נח, איכותי, רחב צבעים וכו'...

חבל שאתה לא יודע מה אתה הולך לפספס. הוא כ"כ טוב לעומת מסכי TN,

שבא לא לבכות כשאנשים כמוך שומרים סכומים קטנים כאלו בכיס וחושבים שרב המסכים הם אותו הדבר .

אז חסכת 200 ש"ח, אך רכשת מסך נחות משמעותית ממסך שעלותו כרוחה בעוד כ 200 ש"ח. אני מתאר לעצמי

שזה הוא סכום " פצפון " לעומת הסכום שבו אתה רוכש מפרט חדש. תעשה חושבים. הרי אתה עובד מול המסך, אלו הם העיניים שלך.

אני מאמין שלאחר שתבין ש 200 ש"ח הוא סכום נורא נמוך לעומת המפרט המלא (כולל ה 1300 של המסך), אתה תשנה את דעתך .

או לפחות תחשוב שקיים הבדל כלשהו שלמענו כדי להשקיע עוד כ 200 ש"ח .

ראיתי מסכים בעלי פאנל VA ו S-IPS, ואם לא היה הבדל ביניהם, לא הייתי כותב את כל זה .

הכתוב כאן, בא מתוך דאגה אליך ולא מתוך נסיון שלי לשכנע אותך בצורה יבשה .

אנא התייחס בכל הרצינות לכל התרד הזה ולכתוב בהודעה זו בפרט .

שנה טוב לך, לפורום ולכל עם ישראל .

. swg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים