עבור לתוכן

הWINDOWS מזייף בהצגת מהירות הורדה. מראה לי מהירות נמוכה יותר מהאמיתית. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?

פורסם

מה פרוש "הWINDOWS מראה". כשאתה מוריד קובץ?

שים לב שבכל תקשורת אינטרנטית חלק מהתעבורה הוא תעבורת בקרה ותקורות שונות (HEADERים למיניהם), לכן אם אתה מוריד ב-190K לשניה ברוטו,קצב העברת הנתונים נטו הוא נמוך יותר. ה-NETLIMITER מראה את הקצב ברוטו ו-WINDOWS את הקצב נטו (כמה בתים של נתונים הגיעו בפועל). לא נראה לי שיש חריגה מהתחום הסביר במספרים שאתה מציג.

פורסם
  • מחבר

לא אתה טועה. כשאני עושב בדיקת מהירות אני אמור לקבל 187KBS ב1.5M נכון? וזה מה שאני מקבל בכל התוכנות ובאתרי בדיקה אבל הWINDOWS כותב לי 160KBS.

פורסם

איפה בדיוק ווינדוס כותבת לך את זה...? :s05:

פורסם
  • מחבר

בחלון ההורדה של WINDOWS. כשאתה עושה SAVE AS.. ואז מוריד...

פורסם

:kopfpatsch:

זה חלון של הדפדפן שלך (IE) , לא של ווינדוס ...

פורסם

^^^

cleric, אם אין לך משהו חשוב להגיד, אני מציע שלא תאמר כלום.

ההודעה הזאת לא רק לא חכמה, היא גובלת בספאם.

chenrp, מה שQTTP כתב לנכון. יש כל מיני תקורות שיכולות ל"הוריד" את המהירות שרשומה בחלון הורדה, לכן אם מה שהווינדוס מראה נכנס לתחום 10% מהמהירות המכסימאלית - זה תקין.

אם אתה רוצה לנסות לשנות משהו אז אני מציע לך להריץ בדיקת וירוס רוגלות ואז לנסות הורדה מהתשתית כאשר אין שום תוכנה שקשורה לאינטרנט שעובדת. אם זאת רשת מחשבים, אז לנתק את המחשבים האחרים ו/או לכבות אותם.

פורסם

לתקן מישהו שחושב שהדפדפן ומערכת ההפעלה הם היינו הך זה ספאם? נראה לי שהכותרת המותאמת אישית עלתה כאן למישהו לראש ::)

פורסם
  • מחבר

אנשים לא לריב.

תודה לכל התגובות.

איך אני מוריד ישירות מהתשתית? היסיתי את הכתובת WELCOME.HOT.NET.IL ולא עבד לי. יש משהו אחר אולי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים