פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים שלום.היום באמצע שימוש במחשב (באמצע משחק), המחשב שלי פתאום הראה מסך כחול ועשה rebootכאשר הווינדוס עלה מחדש, שוב הופיע המסך הכחול והמחשב עשה reboot שובכשנכנסתי להגדרות הביוס ראיתי שהחום של המעבד הוא 75 מעלותמישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לאתר את התקלה?
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים תשים עוד מאוורים, לבינתיים תפתח את חלון המארז לאיוורור טוב יותר עד שתתקין מאווררים.תרחיק גם את הספק מהקיר, ושהמחשב לא יהיה במקום חנוק שאין בו אוויר
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר אוקיי, מסתבר שטעיתי... פשוט הסתכלתי על מה שהיה כתוב ליד ה- cpu shutdown temperture וחשבתי שזה החום של המעבד.עכשיו כשהדלקתי את המחשב, ראיתי שהמעבד עובד על 30 מעלות בערך (דרך הביוס), אבל שוב פעם כשהווינדוס התחילו לעלות, הופיע מסך כחול והמחשב עשה rebootאז אם הבעיה היא לא הטמפרטורה, מה היא יכולה להיות?
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר כן, זה מתחיל לטעון, אבל אז מופיע המסך הכחול או שהמחשב פשוט נתקעגם כשאני מנסה להפעיל אותו ב- safe mode הוא נתקע
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מה רשום במסך הכחול ?נסה לאפס את הביוס...נסה לעשות repair למערכת ההפעלה..עוד מידע לגבי מסכים כחולים ופתרונות יש לך בסטיקי..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים כן, זה מתחיל לטעון, אבל אז מופיע המסך הכחול או שהמחשב פשוט נתקעגם כשאני מנסה להפעיל אותו ב- safe mode הוא נתקעכנראה העיה היא בלוח אם ..תעביר את הכונן הקשיח עם מערכת ההפעלה למחשב אחר ותראה אם זה גם שם קורה לך...
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים תעלה את חלונות במצב "do not reboot on error" או משהו בסגנוןאתה מגיע לזה עם F5 או F8 לפני שחלונות עולה.אז תכתוב את הודעת השגיאה שכתובה במסך הכחול פה.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים יש מצב שהזיכרונות קצת זזו מהמקום ולא מוכנסים טוב, תוציא ותכניס שוב בחוזקה ובעדינות
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים תנסה לעשות את הדברים הבאים:1. לחיצה על מקש F8 לפני עליית ה Windows ותבחר ב Last Known Good Configuration.2. אם זה עדיין לא עוזר תבחר באותו תפריט ב Disable Automatic Restart On System Failure.3.תבדוק את הזיכרונות בעזרת Memtest86+(יש מדריך ב FAQ).4. לעשות Repair לקבצי המערכת של Windows.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.