עבור לתוכן

7900GS שלא עובד עם NEO4

Featured Replies

פורסם

הכל החל לפני כמה חודשים שחבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו וקנה לעצמו במקום ה6800GT את ה7900GS

לאחר חודשיים של שימוש רגיל בכרטיס קרה משהו מוזר למחשב . כאשר המחשב עולה לאחר מסך הPOST כשאמורה להגיע הטעינה של הוינדוס פתאום ניהיה מסך שחור והמחשב לא התקדם מעבר לטעינה גם ניסון כניסה לוינדוס במצב בטוח לא עזר וגם ניסיון התקנת וינדוס מחדש לא עזר כי אותה בעיה חזרה על עצמה כאשר

ההתקנה של הוינדוס טענה קבצים עוד בשלב שצריך ללחוץ F6 בשביל להתקין SATA . לחבר שלי יש עוד מחשב בבית שכמעט זהה למחשב הנ''ל

מפרטו של המחשב הנ''ל הוא

AMD Athlon 64*2 3800 939

MSI Neo4 Platinum rev 1 (צ'יפסט Nforce 4U )

ג'יגה זיכרון ג'נרי אני חושב

וספק ג'נרי של IVORY

מפרטו של המחשב השני הוא

AMD Athlon 64 3000 939

MSI Neo4-f ( צ'יפסט Nforce 4 רגיל )

ג'יגה זיכרון חצי ג'נרי וחצי איכותי (אחד הסטיקים הוא TCCC של סמסונג)

ספק ג'נרי של Ivory

העברנו כרטיסי מסך והכרטיס שוב לא עבד

הסקנו שהבעיה היא בכרטיס כי כשחיברנו את ה6800 הישן על המחשב עם הדואל קור הוא עבד נהדר . החזרנו לחנות את הכרטיס והכרטיס הוחזר אלינו

בטענה שהוא תקין . היום בדקנו את הכרטיס על המחשב שלי (מפרט בצד) וה7900GS עובד נהדר ! ניסינו לחבר שוב למחשב עם הדואל קור אלא עם הספק האיכותי שלי (WIN550UB ) ועדיין אותה בעיה

ניסינו לחבר את הx1900xt שלי למחשב עם הדואל קור והוא עבד נהדר.

מה יש לנו כאן ? שני מחשבים שונים שדומים רק בלוח שלא הצליחו להריץ את הכרטיס ולכן הבעיה אינה במעבד\זיכרון

ניסינו עם ספק איכותי ולכן הבעיה היא לא בספק .

אני חושב שיש פשוט דחיה מוזרה בין הכרטיס ללוח אפילו שהכרטיס עבד על הלוח חודש וחצי - חודשיים בלי בעיות .

הצעות מישהו ?

ודרך אגב לא ניסינו לעדכן ביוס אבל זה קרה בשני לוחות של MSI עם ביוס שונה והרי אין בעיה בביוס כי הכרטיס עבד טוב חודשיים .

למישהו יש מושג מה קורה פה ?!?!!?!?!??!

פורסם

רוב הסיכוים שהכרטיס דפוק..

נסו לעדכן ביוס או לאפס אותו..

פורסם
  • מחבר

ניסינו לאפס ביוס כמובן

אם תקרא תראה שהכרטיס לא דפוק בכלל

על המחשב שלי הוא עובד נהדר !

הכרטיס עבד חודשיים ולכן עדכון ביוס לא יעזור כל כך

מה גם שעל לוח אחר מאותו דגם כמעט שיש עליו ביוס אחר אותה הבעיה ממשיכה

פורסם

צריך לשקול עדכון ביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים