עבור לתוכן

אכזבה מרה מX1950PRO, בעיות דרייברים וקונסולה גרועה. עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי את הכרטיס המדובר (x1950pro 512mb של diamond) על מנת לחבר את ה19" LCD שלי ואת ה32" LCD ביחד באותו הזמן, וששני המסכים יהייו מחוברים בDVI. לפני כן חיברתי את ה32" שלי בVGA וזה פעל טוב אך לא טוב כמו שאני רוצה. ולכן קניתי את הכרטיס, ועכשיו אני מחבר את המסך הקטן עם DVI והגדול עם DVI TO HDMI. על מנת שיפעל בHD של 720P.

אחרי התקנות בלתי נגמרות של דרייברים שעשו לי בעיות, ניסיתי את כל הדרייברים הנתמכים לכרטיס, כולם עבדו, אך ללא הקונסולה catalyst control center, אי אפשר להשתמש בכרטיס כמו שצריך,וכאן אנחנו מגיעים לבעיות. הקונסולה עצמה איטית מאוד, ועולה לאט כשהמחשב עולה, עם בעיות של איטיות אני עוד יכול להתמודד אבל ישנם שתי בעיות חמורות שלהן אני צריך עזרה:

1. בLCD 32" שמחוברת ב DVI TO HDMI ועם רזולוציה של 1280X768 התמונה אינה תופסת את כל המסך, למרות שכשאני מנסה לקנפג את הרזולוציה ידנית דרך הכלי המיועד לזה בקונוסולה של ATI אז רזולוציה של 1280X768 כן תופסת את כל המסך, בקשר לשוליים אני לא יודע מה לעשות.

2. התמונה מגעילה, רואים blurry וללא חדות.

3. הייתי מצפה כשמו בכרטיסים של נווידיה, הקונסולה של ATI תדע לשמור על ההגדרות של כל מסך בנפרד, אך היא לא עושה את זה, וכשאני מחליף בין המסכים שלי הרזולוציה נשארת ולא משתנה.

אני ממש מאוכזה כרגע מהכרטיס ואני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא פתרון.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי אבל הבעיות שלנו שונות לחלוטין, לי אין 64 BIT, ולי הוא כן עובד, טכנית, אבל עם בעיות.

פורסם

בלי לדרוך לך על הפצעים אבל לדעתי האישית היה עדיף לך לקנות כרטיס של נוידיה...8600GT נגיד היה עונה על צרכיך אפילו אם הם משחקים ברמה סבירה

פורסם
  • מחבר

AGP ידידי , אין לי PCIE.

פורסם

אהההההההההה (אההה אחד עצום!!!) לא ידעתי....טוב אז פה לא היו לך ממש הרבה אפשריות....למרות ש7600GS היה מילבש לך למרות שאני לא כזה יודע אם לגירסת AGP יש 2 DVI

פורסם

בקרוב מאוד כרטיסי direct x 10 על agp לא לדאוג!

פורסם
  • מחבר

חברים אני באמת צריך עזרה, ובחירת כרטיסים אחרת או העובדה שעוד מעט יצאו כרטיסי DX10 לא עוזרת לי. תודה.

פורסם
  • מחבר

כן, בהתחלה הוא לא היה מותקן והיו אפילו עוד יותר בעיות. אבל עכשיו הוא מותקן.

פורסם

תנסה להוריד ATI Catalyst 7.9 Windows XP 32-bit

כמובן אחרי הסרה מלאה של הדריבר הקודם.

יצאתי מנקודת הנחה שיש ברשותך WindowsXP 32Bit

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים