עבור לתוכן

HD לא עובד

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

ברשותי HD WD3200AAKS מחובר במארז חיצוני בממשק SATA פנימי וUSB 2 חיצוני,נפל לי המארז עם ההרדיסק על הרצפה תוך כדי עבודה עקב משיכה של הכבל,מאז מקרה זה ברגע שאני מדליק את החשמל במארז ההרדיסק משמיע כ5 סדרות של חריקות ולא מזוהה בעצם ע"י המחשב.ניתן לציין שרק המארז החיצוני מזוהה ע"י חלונות בתור MASS STORAGE DEVICE.

יש למישהו רעיון מה לעשות?האם הHD נדפק?

פורסם

החריקות שאתה רושם שהוא משמיע עושה רושם שהוא הלך ,תראה אולי ניתן לממש אחריות אם יש עדיין..

פורסם
  • מחבר

הוא רק בן חודש.

יש אולי איזשהוא מקום שאפשר לראות מדריך למשמעות של החריקות האלה?כמו צפצופים של לוח אם?

פורסם

כאשר אתה מחבר אותו לממשק החיצוני אתה יכול לסייר בקבצים שבכונן?

פורסם
  • מחבר

ככה,כשהוא מתחבר למארז החיצוני דרך הSATA ולמחשב עצמו דרך USB,אז ברגע שאני מדליק תמארז יש את ה5 סדרות של חריקות,ואחרי זה המחשב מנסה להתקין 2 מנהלי התקנים(מה שהיה בעבר,1 של המארז -USB MASS STORAGA DEVICE וה2 של הHD משהו כמו WDC3200)מה שקורה עכשיו,הוא מתקין את הדרייבר של המארז אבל נתקע עם הדרייבר של הHD ומציג איזשהו שם דרייבר בג'יבריש.(מדובר על ויסטה).

עכשיו חשוב לציין שברגע שהHD מסיים להשמיע את החריקות הוא פשוט לא מתחמם,כאילו שהמתח החשמלי לא מגיע אליו.

לפי מה שאני יודע SATA די מוגן מבחינת שליפת הHD מהחיבור לעומת הIDE משהו שנקרא HOT SWAP?

פורסם
  • מחבר

בהמשך לנושא הת'רד.

בדקתי את ההרדיסק במחשב האישי,חיברתי אותו לSATA במחשב,עדיין משמיע את הסדרות של החריקות.כנראה שמשהו במערכת החשמלית שלו נדפק.

למישהו יש מושג האם בעיה בכך שההרדיסק לא נדלק מבחינת חשמל אומר שכל המידע שעליו בעצם נפגם?או שמדובר רק באיזה קונקטור דפוק או משהו כזה?

וגם,במידה שאנסה לממש את האחריות,קניתי את הHD מKSP עם 3 שנות אחריות,למישהו יש נסיון עם מימוש אחריות של HD מחברת WD ?

פורסם

תלוי בחנות ובאיך שהדיסק נראה חיצונית, אם יש עליו סימני מכות רוב הסיכויים שיאשימו אותך בנזק ע"י הלקוח והאחריות תתבטל.

פורסם
  • מחבר

שלילי לגבי המכות,הוא נראה חיצונית כמו חדש,לדעתי אולי הקונקטור של הSATA POWER שלו נדפק או משהו יותר בקרביים שלו....עדיין יש מצב לבעיות מולם?

פורסם

בעיקרון יכול להיות שהסיכה שלו זזה ... אפשר לנסות "להחזיר" אותו למקום ע"י כפות מתונות , עבד לי הרבה זמן עם ארד-דיסק ישן.... אבל אם יש לך אחריות פשוט תנצל אותה .

פורסם

אם הדיסק הקשיח לא מזוהה ע"י הביוס ככל הנראה שהלוח האלקטרוני נדפק מהמכה ורכיב מסוים כנראה התנתק מהלוח ובגלל זה הוא אינו מזוהה ע"י המחשב

לא יעזור שום מכות כי הדיסק הקשיח אינו מזוהה בכלל.

תנסה לממש אחריות

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה...יום ראשון 9:00 אני בחנות מנסה לממש אחריות.

כל הטיפול בHD נעשה במעבדה של החנות או שהוא נשלח למעבדה של WD ?והאם במידה שבאמת איזשהו רכיב אלקטרוני התנתק או משהו בסגנון האם זה יכול למחוק את כל המידע על הHD?(פשוט היה לי שם 90 ג'יגה של תוכן).

פורסם

זה תלוי במה שהחנות מחליטה:

1. היא יכולה לתת לך דיסק קשיח חדש על המקום ( וכל התוכן שהיה לא ישוחזר)

2.לשלוח למעבדות של WD לבדוק מה קרה לכונן(חבלה פיזית , HD ששבק חיים וכדומה) ולראות האם אפשר לתקנו או לשלוח דיסק קשיח חדש.

בקיצור אל תבנה על החומר שהיה על הדיסק הקשיח

פורסם
  • מחבר

שלום שוב חבר'ה.

תודה על העזרה,יום שני שמתי את ההרדיסק בKSP נתניה,ביום ג' כבר היה לי הרדיסק חדש ביד.יישר כוח לחנות :xyxthumbs:

בלי שאלות וחקירות,הטכנאי לא הצליח להעלות אותו וישלח אותו לWD וישבור איתם תראש..

אני מקווה שלא דחפו לי איזה מחודש בשקית סטטית חדשה,מישהו יודע אם אחרי פרוצדרה שכזו מקבלים חדש או מחודש?למרות שהשקית הייתה סגור,ההרדיסק חיצונית נראה בעל טביעות אצבע וקצת סריטות מוזרות שכאלה..יש אפשרות לבדוק זאת מבחינת תוכנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים