עבור לתוכן

מה דעתכם לגבי המפרט למשחקים רגע לפני קנייה![עוד כמה שעות] תקציב 9ל +/-

Featured Replies

פורסם

צריך לעשות מבחני טעימה עיוורים למסכים. כמו קולה ופפסי. להראות לאנשים איך משחק נראה בפאנל א ליד פאנל ב, ולראות אם 9/10 מצליחים להבדיל.

אני אומר, ש-10 מתוך 10 יבחינו בהבדל בגודל. אולי איזה מעצב גרפי בודד מתוך ה10 יבחין באיזה גוון או שניים שמוצגים בצורה יותר נאמנה על הפאנל האיכותי יותר. אבל בטח שלא גיימר.

וממתי ה226BW הוא מסך רע? הוא מסך מעולה, ואני חושב שנותן לגיימר תמורה הרבה יותר טובה מה2007WFP.

• תגובות 48
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים איתך במאה אחוז ד"ר לגבי המבחנים הללו...

העובדות הן שהדל עדיף מבחינת איכות פנאל וכו'. לא אמרתי שרבים יותר ירגישו בהבדל..הנתונים לפניו..זכותו לבחור כרצונו.

פורסם

בהחלט, הוא זה שצריך לחיות עם המסך.

דרך אגב, במפרט שלי כללתי מערך RAID 0 של 250GB.

פורסם

אני לא מת על זה בכלל..ביצועים טובים אבל רגיש לתקלות..אבל שוב,שיקול שלו.

פורסם

צריך לעשות מבחני טעימה עיוורים למסכים. כמו קולה ופפסי. להראות לאנשים איך משחק נראה בפאנל א ליד פאנל ב, ולראות אם 9/10 מצליחים להבדיל.

אני אומר, ש-10 מתוך 10 יבחינו בהבדל בגודל. אולי איזה מעצב גרפי בודד מתוך ה10 יבחין באיזה גוון או שניים שמוצגים בצורה יותר נאמנה על הפאנל האיכותי יותר. אבל בטח שלא גיימר.

וממתי ה226BW הוא מסך רע? הוא מסך מעולה, ואני חושב שנותן לגיימר תמורה הרבה יותר טובה מה2007WFP.

אני לא יודע אם אני מיוחד אבל בקלות הבדלתי בין הכחול המעפן של 226bw - c לבין 226bw - s וכל ההמלצות למסכים זה שטותי ומיותר, גבר קח את הרגלים לחנות כמו SKY, KSP, TMS או כל חנות מחשבים - תראה איך המסכים משתלבים לך בחוויה ותבחר.

פורסם

אני בספק אם לאחת מהחנויות יש את המסכים הללו בתצוגה במלאי..

בכל מקרה,אני בספק כמו שהד"ר אמר שהוא ירגיש בהבדל. ויכול להיות שבמחשבה שניה עדיף לו לקחת 226 של סמונג כמו שהד"ר המליץ...

המפרט ההתחלתי שלו מעולה בלי שום קשר

פורסם

לקייאספי יש, לפחות בירושלים. ולא כדאי עכשיו ללכת על ה226bw היות ואין אפשרות לדעת אם הפאנל מיוצר ע"י סמסונג (S) או שהכל בארץ זה שני הסוגים של הC והA.

אם יש חנות שמצהירה שאת הפאנל של ה226bw סמסונג מייצרת אז סבבה, אם לא, Viewsonic יהיה עדיף.

פורסם

אני אישית חושב שהויכוח מיותר. כבר אמרנו בעמוד הקודם עוד את כל הדברים שיש לנו לומר..ההחלטה היא שלא - הוא גם לא פעיל כרגע כי אני מאמין שהוא בודק אפשרויות ומזמין. המפרט פחות או יותר סגור..עכשיו נשאר לו להחליט עם המסך. הוא תמיד יכול להזמין את המחשב בניפרד ואז להתייעץ ולחשוב עוד יומיים לגבי המסך או שפשוט הוא יחליט לפי דברינו.

הויכוח הוא בגדר ביזבוז זמן בישבילנו

פורסם
  • מחבר

אינ פשוט נפעם מרמת השירות והעזרה בפורום ה זה וברמת המעורבות של האנשים הבחירים פה...

אני לא הייתי מחובר משום שהלכתי למקום עבודה שלי צעקתי וצעקתי ופיטרו אותי בגלל שא_א שלהם ז__ה הם לא משלמים לי משכורת בזמן ואני הולך לתבוע מהם על העלנת שכר... אבל זה כבר סיפור אחר.. אז נראה לי עוד כמה ימים להחליט...

שמחתי לשמוע שמפרט שלי מעולה..

לגבי מסך....אם שינהם מעולים לפי מה שאמרתם... והסמסונג יותר גדול..[22 מול 20 אם אני לא טועה]

בעיקרון נראה לי הסמסונג אבל אני חושב יותר טוב שאני ינסה לראות את שני המסכים אחד מול השני ולבדוק מה יותר טוב לעין שלי...

גם הDELL הוא ויינד? האם ויינד עדיף למשחקים/פחות טוב?

חח וגם לדעתי מסגרת שחורה למסך נראה יותר מרשים אבל זה כבר שטויות

פורסם

שניהם רחבים...

פורסם
  • מחבר

טוב אני הבנתי ששינהם מעולים... תקנו אותי אם אני טועה..

רק שאלה אחרונה.. האם ה226 מתאים משחקים?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

בסדר עברתי על המודעות בפורום על שני המסכים והבנתי את הדעה של הפורום לגבי שניהם...

רק חבל שאין אף אחד שהעלה תמונה של הDell שנוכל לראות באיזה גודל הוא וכ"ו

פורסם

מה הבעיה לחפש בגוגל?

פורסם

נראה סבבה לגמרי אחי..תתחדש!!

רק אחי 2G לדעתי מספיק ביותר..אין טעם ליותר..

תהנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים