עבור לתוכן

מחשב נייד או מחשב שולחני - תקציב בסביבות ה5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הסתכלתי על המפרטים המומלצים וגם בניתי כמה קונפיגורציות - כמעט כל מחשב שאנ יבונה עולה בסביבות 4500

ללא מסך.

העניין הוא שאני אינני משחק יותר מדי במחשב (מקסימום משחקי אסטרטגיה וגם זה אולי 4 שעות בשבוע)

ואני גם צריך נייד חדש - הנייד שלי הוא בן 7 שנים וקצת...

חשבתי על לקנות מחשב נייד בעל ביצועים סבירים ומצאתי את המחשב - EX600 של MSI

http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&prod_no=1200&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=#menu

שעם מעבד T7100 ו2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8400 עולה בסביבות 5000...

השאלה היא האם מחשב כזה מתאים גם למשחקים - CASUAL GAMING

או שבכל מקרה הוא לא יוכל להריץ אף אחד מהמשחקים העכשווים בשוק ברמה נורמלית

אשמח לעצתכם האדיבה

גבריאל

פורסם

עדיף בהרבה לקנות מחשב שולחני...(נייח) כי בתקציב של 5K אתה קונה מפלצת או שאתה יכול לקנות משהו נחמד ופשוט יותר ב-3000 או 3500 ש"ח שמן הסתם יהיו לו ביצועים אפילו טובים יותר מהנייד שעולה 5K...

רק ציין אם אתה זקוק למסך/מקלד/עכבר/רמקולים /צורב DVD ונשמח להמליץ

פורסם
  • מחבר

עדיף בהרבה לקנות מחשב שולחני...(נייח) כי בתקציב של 5K אתה קונה מפלצת או שאתה יכול לקנות משהו נחמד ופשוט יותר ב-3000 או 3500 ש"ח שמן הסתם יהיו לו ביצועים אפילו טובים יותר מהנייד שעולה 5K...

רק ציין אם אתה זקוק למסך/מקלד/עכבר/רמקולים /צורב DVD ונשמח להמליץ

השאלה היא אחרת

האם במחשב נייד כזה אוכל להריץ את מרבית הישומים הקיימים היום (כולל משחקים) ברמה סבירה

וכך אוכל לדעת אם אני חוסך קניית שני מחשבים ומסתפק במחשב שהוא לא הכי תותח אבל מספק...

פורסם

ב-5K לא תוכל לקנות מחשב שיריץ משחקים ברמה סבירה,ושוב..הוא יהיה הרבה הרבה יתר חלש ממחשב נייח ב-5K

פורסם
  • מחבר

ב-5K לא תוכל לקנות מחשב שיריץ משחקים ברמה סבירה,ושוב..הוא יהיה הרבה הרבה יתר חלש ממחשב נייח ב-5K

קיבלתי,

אז האופציה היא בעצם לקנות שני מחשבים - נראה לי שאני אחפש איזה נייד משומש סביר

יש בטח מציאות

תודה בעל מקרה על העזרה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים