עבור לתוכן

דעה + מפרט למוזיקה ב 5000, ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

אז ככה :'(

היה לי מחשב IBM NETVISTA - ובדיוק התנפחו 2 קבלים, אז חבר סידר לי לוח אם REFURBISHED למארז ב 300 שקל, אבל המאוורר של המעבד עדיין מרעיש אז זה עוד 100 שקל למאוורר של IBM, אה וגם הכרטיס מסך הלך אז אחד דומה עוד 300 - 350 שקל, אנחנו מגיעים קרוב ל 700.

השאלה היא נורא פשוטה, האם כדאי לתקן, או לחלופין להחליף במחשב חדש (כן תמיד עדיף מחשב חדש) אבל הוא ענה על הצרכים שלי אז בכל זאת שוקל את זה.

מבחינת מחשב חדש מה שחשבתי זה ככה.

מעבד - Q6600 intel Quad Core

לוח אם - GIGABYTE P35C-DS3R

זכרונות - Platinum crossair 2x1gb

כרטיס מסך - GeForce 8600 GT Gigabyte

מארז - ‏Enermax Chakra ECA-3052BS Black

ספק כוח - ‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin

כונן קשיח - ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATAII‎ WD.

במחיר של 4750.

האם לדעתכם זה יכול לעמוד בצרכים שלי, או יש שיפורים נוספים שאפשר לבצע ? במגבלת המחיר.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

הינה מפרט עדיף,עם מרובע ליבה מהסטפינג החדש,2GB זכרון טוב,HD ענק של 500GB שאני מניח שתזדקק לו,לוח תומך FW ו-Raid מארז מעולה וספק עדיף בהרבה ממה ששמת,וגם מודלרי שזה יתרון.הוספתי לך כ.מסך חזק יחסית אבל תומך בהאצת HD מלאה ככה שזה מומלץ.

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 383 1

קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 1

כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail ¤ 609 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 4996

נבנה ב: www.tms.co.il

פורסם
  • מחבר

בהשוואה לגבי הלוח אם, ה DS3R בא בתמיכה ל DDR3 ובנוסף 2 סלוטים מעבר ל 4 - שתומכים ב DDR3, ומהירות זכרונות של 1333 האם זה אפקטיבי, הלוח שבחרתי יותר זול... (אבל כביכול מציע יותר...) אני אומר את זה בזהירות כמובן, תקן אותי אם אני טועה.

בנוסף הרד דיסק של חצי טרה, זה הרבה אני לקחתי בחשבון הרד דיסק של 320 כי יש לי נוסף של 120, אולי לא מהיר כמו זה, אבל מספיק טוב רק לגיבויים.

אלא אם כן אתה טוען שרק לגיבויים ישפיע על ביצועים כוללים של המערכת.

בנוסף האם בחירת המארז שלי לא טובה, אני תחת הרושם שהמארז שבחרתי שקט יותר ויעיל יותר עבורי, מבחינת ספק כוח גם כן.

זכרון בחרנו 667, למה לא 800 ? האם לא יורגש ההבדל ?

ואחרון חביב, יש לי העדפה ל NVIDIA, האם במקרה הזה עדיף ה ATI בגלל שבתחום המחיר הזה הוא מעניק תמורה טובה יותר ?

פורסם

לוחות DDR3 ממש לא כדאיים ואתה מוזמן לקרוא עליהם ע"י חיפוש..

HD של חצי טרה גדול לך? קח 320GB..זה כמובן יוזיל לך את המפרט בכ-200 ש"ח

המארז שהצעתי לך מעולה,הרבה יותר יפה ולא עושה בעיות מבחינת המאורר (אם הוא הולך קשה מאוד להשיג חדש וזה גם יקר..)

זכרונות 800 בחרתי פשוט כי הם זולים כבר מאוד..ואין סיבה שלא לקחת אותם.

אין שום סיבה שבעולם להעדיף אותם כשהכ.מסך ששמתי לך עדיף מבחינת האצת HD וחזק יותר גם במשחקים.

קח את המפרט שלי,תרד ב-HD אם תרצה ומאוד מומלץ לבקש מ-TMS אוברקלוק (מציעים זאת חינם לאנשים מהפורומים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים