עבור לתוכן

שאלה לגבי המשחק RAINBOW SIX VEGAS

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא כזה:

מעבד: core duol e6400 2.13 ghz

זיכרון: 2gb

כרטיס: 1950xt ati 512mb

לוח אם: gigabyte 965p

השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.

:xyxthumbs:

פורסם

מה שעושה את הבדל במשחק הזה זה הכרטיס מסך... אחרי מעבר לכרטיס מסידרת ה- 8800 תרגיש את המשחק רץ הרבה יותר חלק... וחוץ מזה אתה יכול לעשות אוברקלוק למעבד.

פורסם

e6400 הוא אחד המעבדים החזקים ביותר שיש היום, תעזוב את הדרישה של ה-3GHZ אתה מטפס על העץ הלא נכון. המעבד מתאים מעל ומעבר. קניתי לחבר מחשב עם e6300 וRadeon 1950Pro שיש לו "רק" 256 מגה זיכרון ואצלו רץ נהדר, כלומר - אם המשחק רץ לך לא טוב אז עשית משהו לא נכון:

1. הגדרות גרפיקה גבוהות מדי ברזולוציה גבוהה (עדיין מדובר על משחק כבד שעבר המרה מה-360)

2. אולי אתה צריך תיקון לכפולי ליבה? יש משחקים שללא ה-fix המסויים הזה עושים בעיות (תמצא הוראות על התיקון ב-faq בפורום מעבדים)

3. דרייברים של כרטיס מסך או חומרה אחרת במחשב

וישנן עוד אופציות, תתחיל באלה

פורסם

מצטרף לזה שמעליי. אחלא מפרט ואחלא משחק. תנסה את מה שהוא המליץ - המשחק אמור לעבוד יפה מאוד בלי שום תקלות בכלל.

תהנה

פורסם

אם אתה שם פילטרים על מקסימום המשחק לא זז כמו שצריך אפילו במפרט שלי

צריך להוריד קצת פילטרים

פורסם

אם אתה שם פילטרים על מקסימום המשחק לא זז כמו שצריך אפילו במפרט שלי

צריך להוריד קצת פילטרים

מה אתה אומר אחי באמת? אצלי זז סבבה רק הצלליות במשחק מכביד .אז מוריד.אבל כל השאר על גבוהה. אבל לא זוכר אם ביטלתי את הAA נראה לי שלא. הX1950 XT מריץ אותו חלק הכל על גבוהה.

פורסם

לירן אתה חרטטן רציני אם אתה אומר ש-RV6 רץ אצלך לא משהו עם פילטרים... אצלי רץ מצוין כולל הכל אני לא יגיד לכם שרץ אצלי על 80FPS כי גם מטומטם לא יאמין לי אבל רץ אצלי על FPS מספק (אותי מספק 25-30FPS+)

פורסם

המפרט שלי הוא כזה:

מעבד: core duol e6400 2.13 ghz

זיכרון: 2gb

כרטיס: 1950xt ati 512mb

לוח אם: gigabyte 965p

השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך.

המפרט שלך הוא מעל ומעבר למשחק הזה.

1. תעדכן דרייברים לכל הרכיבים במחשב שלך.

2. אם יש למשחק אפשרות להתאים לבד את רמת הגרפיקה לפי הרכיבים שלך - תן לו לעשות את זה.

3. במידה ולא, תוריד את הרזולוציה (איזה גודל מסך יש לך?) ותבטל AA וAF. אחרי זה לאט לאט תחזיר אותם שלב שלב ותראה איזה הגדרות מתאימות לך.

פורסם

אל תתרגש מזה שהתוכנה לזיהוי המערכת של המשחק מראה לך איקס אדום על המהירות של המעבד,גם לי היא מראה את זה,ולא נראה לי שQ6600 מתקשה במשחק הזה ;)(מה עוד שעכשיו הוא ב3000Mhz)

בכל מקרה זה משחק שעבר פורט מה360, פורט לא טוב לטעמי אז תמיד הוא מרגיש לי לא חלק כזה, קשה להסביר אבל כאילו הוא לא מותאם במאה אחוז למחשב, מה גם שאני לא רואה הבדל כמעט ברמות גרפיקה השונות שהוא מציע, מה גם שאפילו על 1920X1200 שאני משחק בו אז הוא לא נראה כזה נפלא, אין מה לעשות לא גרפיקה מהממת אבל משחק טוב.

פורסם

אל תתרגש מזה שהתוכנה לזיהוי המערכת של המשחק מראה לך איקס אדום על המהירות של המעבד,גם לי היא מראה את זה,ולא נראה לי שQ6600 מתקשה במשחק הזה ;)(מה עוד שעכשיו הוא ב3000Mhz)

בכל מקרה זה משחק שעבר פורט מה360, פורט לא טוב לטעמי אז תמיד הוא מרגיש לי לא חלק כזה, קשה להסביר אבל כאילו הוא לא מותאם במאה אחוז למחשב, מה גם שאני לא רואה הבדל כמעט ברמות גרפיקה השונות שהוא מציע, מה גם שאפילו על 1920X1200 שאני משחק בו אז הוא לא נראה כזה נפלא, אין מה לעשות לא גרפיקה מהממת אבל משחק טוב.

הגזמת גרפיקה בין החזקות. רק בגלל שAA לא חזק במשחק הזה זה הורס את הגרפיקה.

פורסם

לא מתרשם מהגרפיקה, טקסטורות לא מפורטות מספיק, אין אפקטים מתקדמים, חוסר צבעים ומונוטוניות, גרפיקה ממוצעת למדי.

אבל כל זה לא גורע מהמשחק הזה שהוא בעל משחקיות מעולה וזורמת ופשוט כיף לשחק בו והוא מצוין לדעתי בכל מקרה.

פורסם

מסכים... משהו מרגיש קצת... לא מלוטש בגרפיקה... לא יודע איך להסביר את זה.

ד"א - זה רק אני או שלאווטר של השחקן במשחק יש ידיים לא פורפורציונאליות לגוף בכלל? תמיד נראה לי כאילו הידיים שלו גדולות מדי :P

פורסם

לירן אתה חרטטן רציני אם אתה אומר ש-RV6 רץ אצלך לא משהו עם פילטרים... אצלי רץ מצוין כולל הכל אני לא יגיד לכם שרץ אצלי על 80FPS כי גם מטומטם לא יאמין לי אבל רץ אצלי על FPS מספק (אותי מספק 25-30FPS+)

AAX8 ו anisotropic על 16X המשחק זז לאט אבל יכול להיות שזה בגלל שלא עדכנתי אותו לפאצ' האחרון

ועם כל הכבוד לך אתה לא תגיד לי איך זה רץ אצלי.. :| זה אני מחליט לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים