פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אני לא מבין מה קורה פהכבר חודשיים אני על OC למעבד ל 2.8פתאום יום אחד אני רואה זה חזר ל1.8 לסטוק והכל מקונפג כמו שצריך בביוס ובכל זאת זה על 1.8...ניסיתי לבטל את ההגדרות ולהחזיר אותם שוב לOC ועדיין לא קורה כלוםמה זה הדבר הזה?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים יש לי את אותו לוח כמו שלך, ידידי היקר, תעשה ENABLE ל-CPU host clock control
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים טוב... אז תכבה C.I.A II, EIST... תוריד זכרונות ל-1:1, תנעל את ה-PCI-E על 100... חוץ מזה אני לא רואה שום דבר מעצבן במיוחד בחוברת שבאה עם הלוח (קיבלתי לוח חדש לגמרי עם קופסה והכל מ-IQPC במקום ההוא שנדפק - נותנים אחריות החברה, וזה מעולה)
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר הזכרונות על 2 שזה בעצם 1:1 וכל ה EIST C1E ואלה מכובים...רק שהMHZ על AUTO כמו תמיד ככה שאני לא רואה סיבה שזה הבעיה
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אל תשאיר שום דבר על AUTO, זה עלול להיות מסוכן... ותעדכן ביוס אם אתה חושב שהביוס הנוכחי לא יציב (=גם אני חושב ככה), כמובן, תחזיר אותו ל-DEFAULTS קודם, אל תעדכן ביוס תחת אוברקלוק
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אני לא מבין מה קורה פהכבר חודשיים אני על OC למעבד ל 2.8פתאום יום אחד אני רואה זה חזר ל1.8 לסטוק והכל מקונפג כמו שצריך בביוס ובכל זאת זה על 1.8...ניסיתי לבטל את ההגדרות ולהחזיר אותם שוב לOC ועדיין לא קורה כלוםמה זה הדבר הזה?תנסה לעשות Recovery ל Bios ואז תנסה שוב
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים לא נכון אחרונה היא F12http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2457תראה מה כתוב שםFix system compatibility issues for overclock (Sometimes booting failed after reset)
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר אבל כשאני בודק עדכון גירסה דרך התוכנה של ג'יגהבייט שנקראת @BIOS הוא אומר שזה הגרסה האחרונה...מה עושים?עדכון : עדכנתי ידנית ל F12 ובכל זאת ה OC לא נכנס לפעולה...והמחשב יותר איטי אני מרגיש הבדל ענק בין 1.8 ל 2.8 חחח שמישהו יציל אותי
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים תעשה restore defaults ואז תנסה OC ל2.0 ותעלה לאט לאטאם זה לא עובד, תמחק את הביוס לחלוטין (תוציא סוללה, תקצר וכו) ןתנסה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.