עבור לתוכן

אתר הגיימינג הישראלי Vgames מתעסק בפירטיות

Featured Replies

פורסם

אתר הגיימינג הישראלי Vgames מציע ללקוחות שמשלמים דמי מנוי להוריד גרסאות פרוצות של משחקים

http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1167030

אני כבר מזמן ראיתי שיש משחקים באתר שניראה מוזר שמאפשרים הורדה שלהם

לדוגמה Donkey Kong Country שנינטנדו מוכרת בVC של הWII

ונינטנדו גם ככה לא תומכת במחשב

Ridge Racer 64

King of Fighters 97

ועוד

חברות יפניות לא נוהגות להוציא משחקים בחינם

אבל אמרתי אולי עשו איזה הסכם או משהו או שאולי החוק בארץ מאפשר את זה

אבל כניראה שלא לפחות לפי אוולה

פורסם

ישראל היא אלופת הפירטיות, מה לא ידעת?! ::)

פורסם

תאילנד עוד יותר

לא רק משחקים גם את הקונסולות מזייפים שם :smile1:

כל מה שאפשר להשיג מקורי שם יש לזה גם את החיקוי מבחינת טכנולוגיה וביגוד, בקיצור הכל.

פורסם

ממש בושה.. :(

אבל לא נורא, GAYMER גם טוב..

פורסם

ממש בושה.. :(

אה? למה בושה? :cool2:

פורסם

האתר מציע ללקוחות שמשלמים דמי מנוי להוריד גרסאות פרוצות של משחקים...... גם בלי לשלם לוי גיימס אפשר להוריד את המשחקים האלה בצורה פיראטית.

ככה שה "פיראטים" שמשלמים לוי גיימס יותר מתאים לקרוא להם פראיירים... מסכים איתך זה בושה לדרוש כסף על משחק פיראטי צריך לעשות להם משהו. :screwy:

פורסם

בעבר כל כך אהבתי את Vgames. הם נלחמו בפיראטיות, כתבו כתבות מעולות, ארוכות ומצחיקות, העסיקו כתבים מעולים והפעילו מערכת פורומים איכותית ותוססת. והיום? הכתבים הטובים התפטרו והלכו ללמוד באוניברסיטה, האתר אימץ את העיצוב וסגנון הכתיבה של Gamer ומערכת הפורומים הפכה לשממה. עצוב.

פורסם

נלחמו בפיראטיות? רק מוחקים הודעות שקשורות לקראקים ולתאריכי פריצה של משחקים.. לא חושב שזה מי ישמע "מלחמה בפיראטיות"

באתרים הגדולים זה תמיד ככה.

פורסם

אולי כדאי שישלחו אותי לשם לעשות סדר ::)

ובנינה רצינית יותר, אם זה נכון אני מקווה שאקו"ם יאכלו אותם חיים.

פורסם

אקו"ם? איגוד הקומפוזיטורים והמלחינים? מה לו ולפיראטיות במשחקי מחשב? :lol:

פורסם

ובנינה רצינית יותר, אם זה נכון אני מקווה שאקו"ם יאכלו אותם חיים.

מהי אקו"ם?

אקו"ם היא אגודה השומרת על זכויות של למעלה ממיליון יוצרים בארץ ובעולם ודואגת לגביית מירב התמלוגים בעבור השימוש ביצירות וחלוקתם ליוצרים. האגודה נוסדה ב-1936 ע"י היוצרים הבולטים בתקופתם, ביניהם: משה וילנסקי, לאה גולדברג, עמנואל הרוסי, אברהם שלונסקי, אלכסנדר פן, ומרדכי זעירא במטרה לגבות תמלוגים, עבור השימוש ביצירות וחלוקתם ליוצרים. הצורך בשמירה ובהגנה על קניין היוצרים, קידום מעמדו החוקי של היוצר והשגת יעדים חשובים ליוצרים הם שהובילו להתארגנות קולקטיבית של כל היוצרים בישראל לאקו"ם (אגודת קומפוזיטורים מחברים ומו"לים למוסיקה בישראל).

כיום חברים בה כ-5,000 יוצרים ישראליים, מלחינים, פזמונאים, מעבדים, סופרים, משוררים ומו"לים למוסיקה. אקו"ם חברה בארגון הבינלאומי לזכויות יוצרים סיס"ק (CISAC) וקשורה בהסכמים הדדיים עם כ-82 אגודות אחיות ברחבי העולם. בכך מייצגת אקו"ם את רוב הרפרטואר הבינלאומי בנוסף לישראלי .

אקו"ם מעניקה רישיונות עבור השימוש ביצירות מהרפרטואר שלה, גובה תמלוגים ומעבירה אותם ליוצרים.

פורסם

אז BSA

whatever

פורסם

cleric - אני לא מבין איך הקטע שהבאת סותר אותי...

פורסם

בע, ציטטתי אותך בטעות , התכוונתי לצטט את lazy ... תיקנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים