עבור לתוכן

התקנת ווינדוס xp על מחשב נייד של hp קצת בעייתית!

Featured Replies

פורסם

אחרי חודשיים עם ויסטה החלטתי שנמאס לי ואני רוצה xp

התחלתי להתקין נכנסתי לחלון של הבוט והוא לא מוצא לי את ההרד דיסק

ישר הבנתי שכנראה צריכים תדרייברים של הsata נכנסתי לאתר של hp ולא מצאתי שם דרייברים

התקשרתי אליהם לשאול איפה אפשר למצוא את הדרייבר כדי להתקין hp אז הם אמרו לו שאי אפשר כי המחשב מותאם ויסטה

אמרו לי בטלפון שאני יכול לחפש דרייבר מתאים במקומות אחרים אבל גם דרייברים לרכיבים שיש מחשב אני יצטרך למצוא במקום אחר

אבל באתר שלהם אין הם גם הציעו לי שהם יעשו לי את הפירמוט לxp יתקינו לי לי הכל כולל דרייברים אבל לא יביאו לי אותם כל פעם שאני ירצה לפרמט אני יצטרך ללכת אליהם ולשלם 400 שקל!!!! גנבה ממש

איך אני יכול לעשות את זה לבד מישהו כבר ניסה והצליח ואיך אני יודע של איזה חברה אני צריך לחפש את הדרייבר נגיד של הכרטיס מסך ושל האלחוטי אני יודע שזה של אינטל אבל מה לגבי כל השאר איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

אני ממש מבין מה אתה עובר ואתה לא הראשון שמספר את זה

בכל אופן כנס לאתר הזה

http://www.lavalys.com/

תוריד את התוכנה שיש שם ותקבל פרטים לגבי כל רכיבי החומרה המותקנים אצלך במחשב כולל שם יצרן...

תוריד את הדרייברים הנחוצים ורק אז תפרמט

טיפ נוסף:

יש כל מיני מאמרים בגוגל על אנשם שניסו לעשות את זה אז תחפש שם אני בטוח שתמצא מידע מועיל

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה אחי...

אני מעלה קובץ שמראה את הרכיבים שיש לי

אתה יכול להגיד לי מה אני צריך בשביל לפרמט?

ואת הדרייבר של הsata אני לא מוצא באתר של אינטל איפה עוד אפשר למצוא אותו

[attachment deleted by admin]

פורסם

הכי חשוב קודם כל למצוא את הדרייבר של כרטיס הרשת בשביל שאחרי הפרמוט תוכל להתחבר לאינטרנט ולהוריד את שאר הדרייברים

או לחלופין להוריד את כולם ואז לפרמט.

ראיתי בדו"ח שהדיסק הקשיח של הוא של טושיבה אם אני זוכר נכון אז תחפש באתר שלהם דרייבר לSATA

ושוב יש בגוגל כמה מאמרים בנושא שקשור למחשבים של HP ושנמוך לXP

אז תעשה סיבוב קשן בגוגל ותראה מה תמצא

אם צריך משהו אני פה..... :D

פורסם

לא מצליח לראות משום מה את הקובץ המצורף.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להתקין xp עם כל הדרייברים חוץ מהדרייבר של המודם שגם ככה אין לי שימוש בו

אין מה להשוות המחשב פשוט טס אני יכול להפעיל אימיול עכשיו עם הויסטה ואימיול המחשב היה מגמגם

עכשיו עם אימיול הוא לא מתאמץ בכלל. חשבתי שהוא מפעיל את הויסטה טוב כי בכללי היא עבדה סבבה

אבל עם האקס פי זה עולם אחר הרבה יותר חלק

מי שרוצה לנסות לעבור לxp אני השתמשתי במדריך הזה אולי הדרייברים שיש שם לא יתאימו לכולם כי הם לhp אבל העקרון זהה

המדריך: http://www.nogodforme.com/HPDV6500T.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים