פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים הכותרת אולי קצת לא ברורה אז אני מצטער מראש...ברשותי 2 מחשבים נייחים ומחשב נייד, כאשר המודם ADSL מחובר לאחד מהמחשבים הנייחים דרך ה- USB (מודם קטן מלבני של בזק).ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית כך שהגלישה באינטרנט לא תהייה מותנית בהדלקה של אחד מהמחשבים, אלא תהייה זמינה תמיד.השאלה העיקרית שלי היא מה הציוד שאני צריך אם כך: האם אני צריך בעצם מודם+ראוטר אלחוטי כמו שראיתי בכמה מקומות ברשת?כמו האם מישהו יודע אם בזק מספקת סוג מודם/ראוטר שכזה?מקווה שהסברתי את זה מספיק ברור..אם לא אני אשמח לפרט יותרבתודה מראשלאוניד
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים צעד ראשון בהקמת רשת היא להחליף את מודם ה-USB שלך למודם רגיל...בל מודם רגיל לא ניתן להקים רשת בעזר ראוטר (נתב)
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים מחבר בהנחה שיש לי מודם ADSL רגיל שמתחבר לכרטיס רשת וראוטר אלחוטי האם אפשרי לעשות רשת אלחוטית כמו שתיארתי בהודעה הקודמת?
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים כן, אפשר.אופציה נוספת היא לקחת ישירות מבזק מודם שהוא גם נתב אלחוטי וגם מכיל 4 כניסות לרשת קווית. יש להם מודמים כאלה (של ROTAL, פעם היו גם של ECI, לא יודע אם עדיין יש). השאלה היא כמה זה עולה ביחס למודם ADSL רגיל (שאמור להיות חינם) ונתב שתקנה לבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.