עבור לתוכן

לא הבנתי כל כך את הסוף בביושוק (מכיל ספויילרים- מי שלא סיים שלא ייכנס)

Featured Replies

פורסם

פתחתי את הדיון הזה בנפרד כדי שלא ייראו את זה בטעות בדיון הראשי אנשים שלא סיימו את המשחק

בקיצור לא כל כך הבנתי , מי אני , למה נהפכתי לביג דדי , למה ראיין רצה שאהרוג אותו , מי זאת הטכטנבג הזאת ומי זה פאונטין ואיפה אטלס הזה נעלם

אז אם אפשר מדוברי האנגלית הסבר מנומק ומפורט

תודה חברה

פורסם

אתה סוג של שיבוט שפונטיין יצר בשביל שתציית לו ותיהיה המשרת המושלם שלו שיעשה כל מה שהוא יגיד כולל לרצוח, נהפכת לביג דדי (לא בדיוק נהפכת רק התחפשת) כדיי שהאחיות הקטנות יפתחו לך דלתות שרק הם יכולות ובכך תגיע לפונטיין ותהרוג אותו, ריאן רצה שתהרוג אותו רק כדיי להוכיח לך שאתה שיבוט\עבד\משהו ואתה מחויב לציית לפקודות מסוימות,טננבאום לא זוכר מה היא בדיוק נראה לי אחת מהמדעניות שעבדו על פיתוח האחיות הקטנות והיא מרגישה כמו אמא בשבילהם, פונטיין הוא נראה לי אחד מהמקימים או מהמדענים הבכירים של רפטור והוא יצר את כל הכאוס בעיר בכך שרצה להשתלט על האדם ולהפוך לבלתי מנוצח, ואטלס זה בעצם פונטיין שהתחזה למישהו "טוב" כדיי שתעזור לו.

לא בטוח שהבנתי הכל כמו שצריך אבל זה בערך התשובות, אני לא זוכר כלכך מה היה פונטיין לפניי לזה אז שיערתי.

פורסם

פונטיין הוא לא מדען, אלא מבריח שהפך לאיש החזק ב-RAPTURE, והתחזק עוד יותר עם גילוי ה-ADAM.

לאחר שהוא נהרג כביכול ע"י ראיין (לפני אירועי המשחק), הופיע אדם בשם "אטלס" שהוביל את המרד בראיין, כביכול לטובת אנשי העיר.

במהלך המשחק מתגלה לנו ש"אטלס" שעזר לנו במהלך כל המשחק, הוא בעצם פונטיין עצמו שרוצה להשתלט על העיר בעזרתנו.

טננבאום היא המדענית שגילתה את ה-ADAM, ופנתה לפונטיין בשביל מימון כלכלי למחקרים שלה. אחרי שפונטיין "נהרג" כביכול ע"י אנשי ראיין, ראיין ניכס לעצמו את החברה של פונטיין, ודירדר את המצב בעיר עוד יותר.

באמת משחק נהדר.

פורסם

אני חשבתי שאתה ילד שנוצר מRYAN והיצאנית הזאת :s05:

יוחזרו העלילות הפשוטות סטייל דום 1 לאלתר !

פורסם
  • מחבר

אם אני סוג של שיבוט שנוצר ברפטאור אז איך הגעתי למטוס שהתרסק בלב ים ?

ומי אלו בעצם האחיות הקטנות ?

ועוד שאלה מה הסוף הטוב בעצם אומר ומה הסוף הרע אומר?

זהו , מקווה שאני לא מציק יותר מדי... ;D

פורסם

בסוף הטוב מראים לך שבזכותך הילדות הקטנות ניצלו וגדלו והפכו לבחורות וגם התחתנו וילדו ילדים, וסתם מנסים להראות לך שזה בגלל שבחרת להציל אותם

ואז יש עוד קטע שמראים את הידיים שלהן עם טבעות נישואין והכל באות אליך בשביל להפרד ומחזיקות לך את היד שאתה כבר גוסס ורועד (מרוב זקנה)

אבל גם אני לא הבנתי למה מראים רק ידיים, לא מראים פנים ולא מראים את הפרצוף של השחקן אפילו בסרטונים

פורסם

ובסוף הרע האחיות הקטנות מביאות לך את הADAM של פונטיין, וברקע שומעים את טננבאום אומרת שאתה הבאת לבנות בידיוק מה שציפית ממך, ברוטאליות, מראים אותך תופס את היד של האחות הקטנה וכאילו רוצה להרוג אותה בישביל הADAM.

בסרטון שאח"כ מראים את הצוללת עולה לפני המים ואתה יוצא ממנה בסופר קפיצה והורג כמה אנשים שבנמל, וטננבאום שוב ברקע אומרת שלאבא שלך לא אכפת שהעולם גילה את סודות רפטור, כי אתה גילית את סודות העולם, ואז מראים את הטילים הגרעיניים...

אני עכשיו בדרך לסיים את המשחק כדי לראות את הסרטון הטוב... מקווה שהוא ייהיה טו בףP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים