עבור לתוכן

סקר : בחירת נושא לפרויקט ב-3D

איזה מבין הנושאים הבאים הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ? 1,802 הצבעות

1. 1. איזה מבין הנושאים הבאים הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?

פורסם
  • מחבר

שאלה לכל מי שבחר בטטריס : האם בטטריס ניתן להוזיז את שולחן המשחק כמו בשש-בש או בדמקה ?

פורסם

תבנה טטריס תלת מימדי. יותר מגניב מדו מימדי(וגם חדשני משהו).

פורסם

אני בשלבים מתקדמים לסיים את הטטריס התלת מימדי שלי בopengl, זה פרויקט לא קל בכלל (בטח ובטח אם אתה כותב את כול התלת מימד לבד), אני מציע לך ללכת על משהו יותר קל - ליישם שש-בש או דמקה בתלת מימד נראה לי פשוט יותר.

פורסם
  • מחבר

אני בשלבים מתקדמים לסיים את הטטריס התלת מימדי שלי בopengl, זה פרויקט לא קל בכלל (בטח ובטח אם אתה כותב את כול התלת מימד לבד), אני מציע לך ללכת על משהו יותר קל - ליישם שש-בש או דמקה בתלת מימד נראה לי פשוט יותר.

סבבה אז מה בחרת בסקר?

פורסם

דמקה.

פורסם
  • מחבר

בקופסת משחק אמיתי הצד העליון הוא דמקה והתחתון הוא שש-בש...

האם נראה לכם שכדי לשלב אותם כמו ב"דבר האמיתי" או לעשות רק אחד?

פורסם

זה תלוי, איך אתה מתכוון ליצור את החלקים של הדמקה ?

פורסם
  • מחבר

כמו באמיתי , השאלה העיקרית אם זה נראה לכם יותר מדי מסובך ?

פורסם

ברור שכמו האמיתי אבל איך אתה כותב את זה בקוד ? מחבר פוליגונים או כותב איזה אלגוריתם שיודע לקרוא קבצים של 3DS ולייצור מהן חלק ?

פורסם
  • מחבר

ברור שכמו האמיתי אבל איך אתה כותב את זה בקוד ? מחבר פוליגונים או כותב איזה אלגוריתם שיודע לקרוא קבצים של 3DS ולייצור מהן חלק ?

לא , דרך פוליגונים

פורסם

זה לא יהיה פשוט :-\

פורסם

זה לא יהיה פשוט :-\

זה לא יהיה מסובך עד כדי כך, אם זה opengl אז אפשר לקבוע מספר קודקודים וליצור מניפה.

פורסם

הממ יכול להיות שלא הבנתי אותו נכון.... הייתי בטוח שהוא כותב הכול בVB כולל רינדור פוליגונים וכו'.

פורסם
  • מחבר

הממ יכול להיות שלא הבנתי אותו נכון.... הייתי בטוח שהוא כותב הכול בVB כולל רינדור פוליגונים וכו'.

אני כותב ב-VB

האם עדיף לבחור במשחק אחד (שש-בש או דמקה) בלבד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים