פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים איזה מבין הנושאים הנ"ל הכי כדי לבחור כנושא לפרויקט ב-VB כך שיכיל את כל האפשרויות שניתן לבצע ב-3D כולל הזזת המצלמה (אופן הראייה של המשחק) , עצמים ברורים וכו' ?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר שאלה לכל מי שבחר בטטריס : האם בטטריס ניתן להוזיז את שולחן המשחק כמו בשש-בש או בדמקה ?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים אני בשלבים מתקדמים לסיים את הטטריס התלת מימדי שלי בopengl, זה פרויקט לא קל בכלל (בטח ובטח אם אתה כותב את כול התלת מימד לבד), אני מציע לך ללכת על משהו יותר קל - ליישם שש-בש או דמקה בתלת מימד נראה לי פשוט יותר.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר אני בשלבים מתקדמים לסיים את הטטריס התלת מימדי שלי בopengl, זה פרויקט לא קל בכלל (בטח ובטח אם אתה כותב את כול התלת מימד לבד), אני מציע לך ללכת על משהו יותר קל - ליישם שש-בש או דמקה בתלת מימד נראה לי פשוט יותר.סבבה אז מה בחרת בסקר?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר בקופסת משחק אמיתי הצד העליון הוא דמקה והתחתון הוא שש-בש...האם נראה לכם שכדי לשלב אותם כמו ב"דבר האמיתי" או לעשות רק אחד?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים ברור שכמו האמיתי אבל איך אתה כותב את זה בקוד ? מחבר פוליגונים או כותב איזה אלגוריתם שיודע לקרוא קבצים של 3DS ולייצור מהן חלק ?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר ברור שכמו האמיתי אבל איך אתה כותב את זה בקוד ? מחבר פוליגונים או כותב איזה אלגוריתם שיודע לקרוא קבצים של 3DS ולייצור מהן חלק ?לא , דרך פוליגונים
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים זה לא יהיה פשוט :-\זה לא יהיה מסובך עד כדי כך, אם זה opengl אז אפשר לקבוע מספר קודקודים וליצור מניפה.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים הממ יכול להיות שלא הבנתי אותו נכון.... הייתי בטוח שהוא כותב הכול בVB כולל רינדור פוליגונים וכו'.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר הממ יכול להיות שלא הבנתי אותו נכון.... הייתי בטוח שהוא כותב הכול בVB כולל רינדור פוליגונים וכו'.אני כותב ב-VBהאם עדיף לבחור במשחק אחד (שש-בש או דמקה) בלבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.