פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים יש לי מעבד E4300 ואני רוצה לבטל סופית את הEIST.ביטלתי אותו דרך הביוס,אבל אחר כך הוא חוזר להיות פעיל משום מה...
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אתה לא אמור לבטל אותו.. אם תבטל אותו המעבד יהיה על פול גז אבל עם hand brake בקיצור תשאיר.. תבטל רק אם אתה ממש חייב או אם אתה עושה OC
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים תחפש בביוס Enhanced Intel SpeedStep® Technology תבטל את זה , שמור את השינויים , וצא ... ואם אתה לא מוצא את זה בביוס , קרא את החוברת של הלוח אם , אני מבטיח לך , שכתוב שמה על זה .
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר אני לא מוצא את זה.מצאתי EIST וביטלתי ושמרתיוזה עדיין לא עוזר, בCPU-Z רשום 1200MHZ
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים אתה לא אמור לבטל אותו.. אם תבטל אותו המעבד יהיה על פול גז אבל עם hand brake בקיצור תשאיר.. תבטל רק אם אתה ממש חייב או אם אתה עושה OCאין אפילו קשר מקרי בין ההשוואה שעשית והמציאות
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים למה שתבטל את זה בין אם אתה עושה OC או לא?המעבד מוריד את המתח שהוא מקבל וכך גם את פליטת החום וצריכת החשמל כשתוכנה כלשהי תצטרך את כח העיבוד המעבד יחזור לרוץ במהירותו המקורית.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מה שנכון, נכון.אין צורך לבטל. אבל אם אתה בכל זאת רוצה, צריך לבטל גם את הC1E.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים הכל תלוי בכמה OC מדובר, כי זה גם משנה את המתח.המעבד שלי (E6300@3.5) פשוט לא יציב כשזה פעיל כי בזמן מנוחה הוא יורד ל (3GHZ (6X500 והמתח יורד ל1.1 או משהו כזה וזה כמובן לא מספיק.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים לדעתי אתה צודק, גם אני קיבלתי וקראתי הרבה המלצות לכבות את EIST לטובת היציבות ב OC..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.