עבור לתוכן

X-FI ואודיג'י 2ZS יכולים לחיות ביחד?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את ה-X-FI Extreme gamer Fatality,(עוד לא קיבלתי אותו) וכרגע מותקן לי במחשב האודיג'י 2ZS פלאטינום.אני לא רוצה

לוותר על הפאנל הקדמי שלו עם הכניסות והיציאות,מצד שני האקס פיי לא יכול להתחבר אליו..(במסורת קריאטיב,יש לו פאנל קדמי משלו שמעלה

את המחיר בצורה מטורפת) אם אתקין במחשב את האקס פיי לצד האודיג'י,האם הם יוכלו לחיות בשלום אחד עם השני? או שיהיו לי בעיות של

התנגשויות ובעיות דרייברים? בימי הפנטיום 1 שלי לפני 10 שנים,היו לי על מערכת הפעלה windows 95,שני כרטיסי קול-האחד SB LIVE 4.1,

והשני AWE64,הם עבדו ללא דופי וללא שום בעיות.כל מה שהייתי צריך זה לבחור בלוח הבקרה של הוינדוס איזה מהם אני רוצה שיהיה הפעיל,וזה עבד מצוין.

איך היום זה יפעל? מישהו כאן ניסה דבר כזה?

פורסם

לא ניסיתי את הכרטיסים האלה ספיציפית אבל מכמה נסיונות, כולל X-fi platinum עם realtek o/b לא היו בעיות

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המרגיעה..

פורסם

גם אני פועל כרגע עם שני כרטיסים במקביל, אבל אף אחד מהם לא של קריאייטיב.

פורסם

אנשים, נראה שאין לכם מושג מזה קריאטיב. לעבוד עם 2 כרטיסים זה לא בעיה. לא רק זה, עבדתי כבר עם 4 כרטיסים על מחשב אחד בלי יותר מדיי בעיות. הבעיה פה היא שמדובר בקריאטיב. החברה עם הדרייברים הכי גרועים בעולם!!!

בואו נגיד ככה. להפעיל את ה-2ZS עם ה-1212M הייתי חייב להתקין בצורה מאוד ספציפית בשביל שלא יהיו שום תוכנות של ה-2ZS אלא רק הדרייברים שלו. והיה גם סדר מיוחד להתקנה. כשרציתי להתקין את ה-X-Fi אחרי שבאותו המחשב כמה חודשים לפני כן היה ה-1212M הייתי חייב לפרמט כי אם לא זה לא הצליח אפילו לסיים את ההתקנה.

בקיצור, לדעתי הסיכוי שתצליח לעבוד עם שניהם יחד הוא קטן מאוד. אולי תצליח ששניהם יעבדו, אבל סביר להניח שיהיו לך בעיות שקשורות לכל הפחות, לדרייברים שלהם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה,אנטולי.יש סיכוי שהפאנל של האודיג'י יוכל לאקספיי או שקריאטיב שינו את החיבורים?

פורסם

האמת היא שאני לא בטוח. אבל אתה יכול תמיד למכור את האודיג'י עם המפאנל ובסכום הזה לקנות את הפאנל של ה-X-Fi, אני מניח שלא יהיה הבדל גדול מדיי במחיר.

ד"א, סלח לי שאני שואל, אבל מדוע דווקא ה-X-Fi? אתה משחק הרבה במחשב? כי אם לא/ אתה משחק עם מערכת סטריאו אין כל כך טעם בכרטיסים האלה. יש פתרונות אחרים (שאומנם לא בהכרח יותר זולים) שנשמעים טוב יותר ועם דרייברים טובים יותר ועם מגוון חיבורים מספק ביותר גם בלי שום פאנל חיצוני. בתור דוגמא יש את ה-Perlude שעולה קצת יותר מ-1000 שקל שאומנם הוא מבוסס על ה-X-Fi אבל יש לו כמות חיבורים טובה יותר למרות שאין לו פאנל, ויש לו גם סאונד טוב יותר ויש לו DDL. מעבר לזה יש את הכרטיס של אסוס (שממנו תוכל להתרשם במפגש אוזניות הקרוב אם תגיע) שהוא כרטיס טוב מאוד (ביקורת אמורה להתפרסם פה באתר עוד כמה ימים כבר לדעתי, היא בעריכה).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן,אני משחק במשחקים,ואני עדיין זקוק לכרטיס עם תכונות שמתאימות להם,אך שעדיין תהיה לו איכות סאונד טובה יותר מהאודיג'י למוסיקה.

אם הייתי זקוק לסטריאו נטו,בטוח שהייתי קונה את ה-EMU1212(אולי שדרוג עתידי? ::)) למשל.ועניין החיבורים לא מפריע לי.

פורסם

אמממממ בוא נגיד ככה, תעשה אחד מהבאים:

- תחכה לביקורת על האסוס כמה ימים, או תדבר איתי בפרטי אני אוכל לזרז עניינים בשבילך :)

- תבטל את ההזמנה ל-X-Fi ותקנה את ה-Perlude (ותמכור את האודיג'י כמובן). ככה תקבל את הביצועים במשחקים של קריאטיב (אמורים להיות לפחות, זה אותו השבב) עם חיבורים וסאונד טובים יותר משמעותית.

Anatoli.

פורסם

א) לא רואה שום טעם לקנות את ה-XFI למי שכבר יש לו AUDIGY. ההבדל ביניהם (אם בכלל) לא מצדיק את ההשקעה.

ב) גם אם תצליח לגרום לשניהם יעבוד יחד בלי שום בעיות, נוחות זה לא יוסיף לך. כל פעם שתרצה להשתמש בפאנל של AUDIGY, תשנה את ההגדרות של ה-WINDOWS? ואז כשתרצה להשתמש בתכונות של ה-XFI, תשנה אותן בחזרה? סתם תשתגע.

פורסם
  • מחבר

עדכון-קיבלתי את הכרטיס,והתקנתי אותו,הוא פועל מצוין-ללא שום בעיה! ההתקנה של התוכנות והדרייברים עברה בשלום,והוא חיי יפה מאוד ביחד

עם האודיג'י..הדבר הראשון שהרגשתי-היציאות האנלוגיות של הכרטיס הרבה יותר איכותיות מהיציאות האנלוגיות של האודיג'י-יש שיפור מאוד גדול

בסאונד!

פורסם

תתחדש ותהנה, אני מקווה שלא יהיו לך בעיות בגלל השניים בעתיד.

למרות זאת, מטעמי נוחות אולי כדאי למכור את האודיג'י ולקנות את הראק של ה-X-FI.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

היבואן הרשמי של קריאטיב,איסטרוניקס,מוכרים את הראק בנפרד?

פורסם

כנראה שלא תהייה לך ברירה אלא להתקשר ולברר איתם.

Anatoli.

פורסם

היבואן הרשמי של קריאטיב,איסטרוניקס,מוכרים את הראק בנפרד?

אני לא חושב אבל ניתן לבדוק אחרי החג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים