פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים שלום אנשים נשרף לי הלוח , אני בדילמה לקנות לוח חדש או כבר להחליף את המערכת ? הלוח שנשרף - ASUS P4P800 יתר החלקים - INTEL P4 3000 1MB PRESCOTT 800MHZ 512X2 DDR 400 GF- 6800 AGP כבר די קשה למצוא לוח איכותי למעבד 478+DDR1+AGP מה שיש בשוק זה לוחות של FOXCON / ASROCK / אינטלים ישנים. שחלקם צ'יפסט SIS/VIA הלוח הכי טוב שמצאתי Albatron PX865PE Pro V2.0 DDR 400 1200MHz מחיר כ-400 ש"ח http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18184 מה עושים לקנות אותו ? להתפשר על רמה ירודה יותר ? אפשרות נוספת : להכנס להשקעה, לקנות לוח + זיכרון + מעבד + כ.מסך >>> מהדור החדש יותר, השקעה של מעל 3K ש"ח
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אתה יכול בהשקעה מזערית של כ300-400 שקל לקנות לוח חדש...אם אתה לא גיימר מטורף (מה שלא ניראה לפי הכרטיס מסך) והמערכת מספקת אותך בביצועים אז תיקנה יש לאחים שלי את הASROCK שתומך סוקט 478 PI4G משהו כזה לא זוכר בדיוק...לוח טוב מאוד ועושה את העבודה...אתה יכול לקנות מעבד+זיכרון+לוח+כרטיס מסך אבל הסיכוי יהיה שתיהיה צריך ספק על הדרך כי המערכות החדשות צורכות יותר חשמל ואם אין לך איזה ספק איכותי אז גם את זה תיהיה צריךמשהו כזה למשל:יצאתי מנקודת הנחה שיש לך דיסק קשיח וצורב וכול השאר...המארז+ספק איכותיים אומנם לא הכי יפים אבל טובים מאוד ואם כבר אז תחליף גם את אלו ותשקיע ותקבל מחשב איכותי יותר...הכרטיס מסך הוא מיינסטרים כלומר לא הכי חזק אבל לא גרוטאה.מעבד:INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤938לוח אם:GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤602כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤796זיכרון:TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470מארז:COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤394הרכבת מחשב:הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77מחיר סופי: ¤3277המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אם אתה מסתדר עם המערכת הישנה , אז תשקיע את המינימום ההכרחיאם לא , אתה יכול לקחת את ההצעה של m.l , או לפתוח תרד בפורום מפרטים
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אם אתה לא מבצע אוברקלוקינג,אז לוח של asrock יספיק לך.אם אתה משתמש כבד אבל,ואתה בכל מקרה מתכנן לקנות מערכת בזמן הקרוב,אולי עדיף שתקנה כבר עכשיו. (ההצעה של m.l מצויינת,ולא מאוד יקרה)
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני לא הייתי מציע לך לקנות עכשיו מחשב חדש אם המחשב הישן מספק אותך , לך על הלוח אם וזהו .אני לא ממש מציע לך לקנות מחשב עכשיו מכוון שזאת תקופת מעבר , בחודשים הממש קרוביםעומדים לצאת על החלקים מהדור היותר חדש ( מעבדים זכרונות וכ.מסך ) , ואז יהיה זמן טוב לשדרגאני מציע לך לקנות מחשב חדש רק אם אין לך ברירה או שאתה ממש לחוץ על מחשב חדש , מה שלא ממש נראה .
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני לא הייתי מציע לך לקנות עכשיו מחשב חדש אם המחשב הישן מספק אותך , לך על הלוח אם וזהו .אני לא ממש מציע לך לקנות מחשב עכשיו מכוון שזאת תקופת מעבר , בחודשים הממש קרוביםעומדים לצאת על החלקים מהדור היותר חדש ( מעבדים זכרונות וכ.מסך ) , ואז יהיה זמן טוב לשדרגאני מציע לך לקנות מחשב חדש רק אם אין לך ברירה או שאתה ממש לחוץ על מחשב חדש , מה שלא ממש נראה .ב3K הוא אולי יקנה כרטיס מסך + לוח אם בחודשים הקרובים .
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר תודה על התגובות אנשים השאלה היא האם ללכת על לוח ASROCK פשוט או ללכת על האלברטון שהוא יחסית לוח יותר טוב ומעולה ל OC , שאלה נוספת האם המעבד שלי טוב ל OC בהנחה שיש לי ספק טוב ולא ג'נרי ? לכמה אני יכול להגיע איתו אם בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.