עבור לתוכן

מה ההבדל בין הזכרוןנות האלה??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מחשב חדש וזכרון של שני ג'יגה, ואני רואה שלי את החלקים האלו?

KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 (שתיים כאלה)

238.00 ש''ח

ויש גם את זה:

KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 PC2-5300 DUAL CHANNEL KIT (שזה כבר 2)

599.00 ש''ח

אבל יש הבדל גדול במחירים, ואני לא מבין מה ההבדל... הרי שניהם זה 2 של 1GB ואותם נתונים...

אז מה ההבדל??

מה עדיף??

פורסם

זה לא יכול להיות 2 (הראשון שכתבת) כי ג'יגה אחד לא עולה 100 שקל בחיים!

זה סטיק אחד של ג'יגה... והשני זאת ערכה של אותו זיכרון בדיוק רק שזה שני סטיקים של ג'יגה (אפילו אותו דגם)

פורסם

הוא הבין את זה... לא יודע אם יש הבדל בדגם אבל אם יש הוא יהיה ממש אבל ממש לא משמעותי קח שני סטיקים של הזול יותר.

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול להיות 2 (הראשון שכתבת) כי ג'יגה אחד לא עולה 100 שקל בחיים!

זה סטיק אחד של ג'יגה... והשני זאת ערכה של אותו זיכרון בדיוק רק שזה שני סטיקים של ג'יגה (אפילו אותו דגם)

חחח אני יודע... אני כתבתי 2 כאלה כי כי אני לוקח שתיים כאלה!

וביחד זה יוצא 476.

פורסם

ה DUAL CHANNEL KIT פשוט אומר שהזיכרונות האלו נבדקו ומתאימים אחד לשני בדיוק לעבודה בערוץ כפול, ולכן הם עולים יותר. מעשית, ב 99.9% מהמקרים שתיקח 2 זכרונות זהים הם יעבדו טוב מאד בערוץ כפול בלי שום בעיה. אני לא חושב שה KIT הזה שווה תוספת של 123 ש"ח (אם זה היה 10-20 ש"ח - אולי, אבל לא 123 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

ה DUAL CHANNEL KIT פשוט אומר שהזיכרונות האלו נבדקו ומתאימים אחד לשני בדיוק לעבודה בערוץ כפול, ולכן הם עולים יותר. מעשית, ב 99.9% מהמקרים שתיקח 2 זכרונות זהים הם יעבדו טוב מאד בערוץ כפול בלי שום בעיה. אני לא חושב שה KIT הזה שווה תוספת של 123 ש"ח (אם זה היה 10-20 ש"ח - אולי, אבל לא 123 ש"ח).

אוקיי עכשיו הבנתי...

מצאתי את זה:

Corsair VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB(1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE.

זה עולה 425 שזה אפילו פחות מהיחידה של 1GB פעמיים.

מה אתם אומרים על זה??

פורסם

אם אתה לא עושה OC, כל זיכרון 667MHz עם CL5 מחברה מוכרת יעשה את העבודה, ולכן הזיכרון הכי זול יספיק לך.

אם אתה כן מעוניין ב OC, אז זה כבר סיפור אחר - צריך לבדוק איזה שבבים יש בכל זיכרון, איזה מתח מקסימלי אפשר לתת לזיכרון, מה פוטנציאל ההמהרה שלו, צריך לדאוג שיהיו לו תיזמונים הדוקים (כדי שיהיה אפשר לשחרר אותם בתדרים גבוהים יותר), וכמובן - לדאוג שיהיה לו תדר גבוה ככל האפשר.

אם אתה לא עושה OC, אני מציע לך לבדוק את זמני האחריות, ואז לקחת את הזיכרון הזול יותר (בהנחה ששניהם DDR2 666MHz CL5).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים