עבור לתוכן

מוצרים ללא מע"מ

Featured Replies

פורסם

רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?

פורסם

אם תיתן את שם הרשת יהיה יותר קל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אם תיתן את שם הרשת יהיה יותר קל לעזור לך.

לא רציתי להתפס כמי שמפרסם מישהו. מדובר באופיס דיפו.

פורסם

קודם כל צא מנקודת הנחה שאין דבר כזה "ללא מע"מ" אחרת רשויות המיסים היו אונסים אותם.

אפשרות אחרת היא תמיד להשוות מחירים לפני שקונים משהו באופיס דיפו כי המחירים שלהם מוגזמים מידי לטעמי.

פורסם

הם פשוט מעלים את כל המוצרים למחיר מלא ועושים הנחה של 17 אחוז (או כמה שהמע"מ עומד היום, אני לא ממש מעודכן)

זה לא כזה ביג דיל כמו שהם גורמים לזה להשמע

פורסם

חלק מהחנויות עושות את ההנחה רק למזומן.

ככה שלרב האוכלוסיה ההנחה לא כזאת משמעותית.

פורסם
  • מחבר

חלק מהחנויות עושות את ההנחה רק למזומן.

ככה שלרב האוכלוסיה ההנחה לא כזאת משמעותית.

אתם מפספסים את הפואנטה.

שאלת המחיר יכולה להתברר בלי כל בעייה ע"י השוואת מחירים פשוטה. אני התכוונתי לשאול האם יש שם בכלל מסכים ששוה לברר את המחירים עליהם?!

פורסם

האתר שלהם לא פועל כרגע ככה שזה די קשה לעזור לך. מה שכן, אני זוכר שהם מוכרים את ה-971P של סמסונג שהוא מסך מצויין אם השימושים שלך לא נפגעים ממריחות.

פורסם
  • מחבר

האתר שלהם לא פועל כרגע ככה שזה די קשה לעזור לך. מה שכן, אני זוכר שהם מוכרים את ה-971P של סמסונג שהוא מסך מצויין אם השימושים שלך לא נפגעים ממריחות.

הנה מקבץ מחירים:

L1900R של LG:

1343 ש"ח

------------------

סמסונג 931C

1343 ש"ח

-------------------

LG L196WTQ

1173 ש"ח

--------------------

סמסונג "20 203B

1174 ש"ח.

המחירים הנ"ל לאחר ניכוי המע"מ. חוות דעתכם?

פורסם

האתר שלהם חזר לעבוד. נראה שה-971P וה-E228WFP של Dell הם היחידים שגם משתלמים מבחינת מחיר וגם שווה לקנות אותם (תלוי כמובן בצרכים שלך).

פורסם
  • מחבר

האתר שלהם חזר לעבוד. נראה שה-971P וה-E228WFP של Dell הם היחידים שגם משתלמים מבחינת מחיר וגם שווה לקנות אותם (תלוי כמובן בצרכים שלך).

מה האבחנות הטכניות כשאתה אומר "שווה"?

פורסם

הכוונה היא שיש מקרים שבהם הייתי ממליץ למישהו בפורום על המסכים האלה. רוב המסכים שם לא שווים אפילו את הבדיקה אם המחיר משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים