עבור לתוכן

בכירת חנות למפרט הבאה : ותצואות צסקר שוק קצר של tms +skypc תקציב 8.5K

Featured Replies

פורסם

בחור..למה סתם להגיד? היה על זה כבר דיון בין kill b7 לבין הבעלים של TMS...

נאמר כבר שאי אפשר לראות שעשו OC...ולכן זה ההחלטה של החנות אם לשלוח ליבואן ולהחליף או לא לקבל את זה.

TMS אומרים שהם מקבלים את המעבדים ויחליפו..ברגע שהחנות שולחת ליבואן זה בטוח מוחלף. העניין של האחריות אומר שהם פשוט יהיו מוכנים לשלוח אתזה.

ככה שאין פה שום סיכון..אם היהסיכון מסויים ממש לא היתי עושה את זה למחשב שלי (עלה לי 11K) ולא היתי ממליץ לעשות זאת לחברים שלי וכ'ו...

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחור..למה סתם להגיד? היה על זה כבר דיון בין kill b7 לבין הבעלים של TMS...

נאמר כבר שאי אפשר לראות שעשו OC...ולכן זה ההחלטה של החנות אם לשלוח ליבואן ולהחליף או לא לקבל את זה.

TMS אומרים שהם מקבלים את המעבדים ויחליפו..ברגע שהחנות שולחת ליבואן זה בטוח מוחלף. העניין של האחריות אומר שהם פשוט יהיו מוכנים לשלוח אתזה.

ככה שאין פה שום סיכון..אם היהסיכון מסויים ממש לא היתי עושה את זה למחשב שלי (עלה לי 11K) ולא היתי ממליץ לעשות זאת לחברים שלי וכ'ו...

אם ככה, אז מה ההבדל בין זה לבין אם אתה תעשה OC?

אם מה שאתה אומר נכון זה אומר שכל אחד יכול לעשות OC למעבד שלו, גם אם הוא קונה מחנות אחרת, והוא עדיין יוכל לנצל את האחריות באותה צורה, כי לא רואים אם עשית OC (למרות שאני בספק בקשר לזה - וזה לא וויכוח אלא פשוט ספקה שלי) אז עדיין יש לך אחריות וזה לא משנה אם החנות עושה לך את זה או אתה עושה. בשני המקרים האחריות תהיה אחרי הOC.

פורסם

כמו שאמרתי החנות בוחרת אם לשלוח את זה ליבואן או לא. כל מה שנשלח ליבואן ללא נזק פיזי(ואין נזק פיזי למעבד) אז הוא מוחלף.

אם אתה עושה בבית..שורף..ואתה בא לחנות היא אומרת לך שהיא לא תחליף. כי היא בוחרת לא להחליף לך.

אם אתה בא ואומר שהם עשו לך אז הם כמובן עומדים במילה שלהם ומחליפים כי זו בחירה שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים על התגובה..

כמה שאלות על iqpc אתה מכיר את רמת השירות שמה? כמה זמן לחכות למחשב? יש להם סניפים בארץ? יש הנחה למזומן?

יש הבדל בין הP180 לP180B?

ורמת הקירור והרעש שונות בין הP180 P182? אני ישקיע רק אם זה משנה את הרעש והקירור לא אם זה כבלים וכאלה כי זה לא משנה לי כל כך

פורסם

אין הבדל ברמת הקירור והרעש בין P180 לבין P182

P180 הוא הכסוף וה-P180B הוא שחור..(Black)

פורסם
  • מחבר

וראיתי ששמת קירור למעבד שונה

הוא עדיף מהtuniq? או מה big typ? מה רמת הרעש /קירור שלו?

חח אהבתי את הלדים האפשריים בטוניק ..

*דר"כ איפה כן אפשר לראות ביקורות וידאיו טובות?

פורסם

V1 מגיע גם עם לד כחול...הוא עדיף על ה-BT ואני מניח שהוא ברמה של הטוניק אבלהוא בהחלט יותר שקט. מאחר והטוניק ממש לא נחשב לשקט.

פורסם

בקשר לשאלה שלך על השירות, לא ידוע לי על בעיות עם השירות שלהם, אבל לי אישית אין התנסות עם השירות.

בכל מקרה, הלד שציינת על הקירור, ממש לא יהיה משמעותי במארז סגור. לא יראו את האור גם ככה.

חבל להתעקש על קירור כזה או אחר, רק בגלל משהו שגם ככה לא ייראה לעין.

ואיירטון, זה עדיין אומר שאם אתה יודע לעשות OC ולא לשרוף את המעבד, אז אחר כך תוכל להחליף ת'מעבד במקרה של תקלה בלי קשר?

אם ככה, אין הרבה הבדל בין להציע לאנשים OC מהחנות או שהם יעשו אותו. נכון שזה נחמד והכל שעושים את זה בשבילך, ואתה יכול להגיד שאנשים שלא יודעים לעשות OC ירצו את זה. אבל באותה מידה אנשים שלא יודעים לעשות OC בדרך כלל גם לא רוצים OC.. אז ככה שזה לא משנה ממש..

בנוסף, אתה יכול אולי לשפוך פרטים על איך עובד הOC שלהם? עד איזה רמה הם מגיעים? מה אחוז השיפור?

פורסם

לגבי זה אני מסכים בהחלט

פורסם
  • מחבר

אין פה שום התעקשות חברים..

אז לגבי הקירור תקנו אותי אם אינ טועה..

שקט-bigtypoon

איכותי ורמת קירור -V1

אני התוודא והגיד שאני לא ממש יודע/ורצה לעשות OC על המחשב שעמלתי כל כך קשה בחופש כדי להשיג אותו ולקחת סיכון שיקרה לו משהו...

דר"כ מוכרים גם שמה את המקדלת הG15 ב3 שקל פחות :D *598[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 14:17:19

שאלה לגבי הכרטיס מסך ששמת...

שמעתי שהכרטיסים של החברה הזאת נוטים להתחמם יתר על המידה ולהגיעה לטמפ ממש גבוהות...[שמעת על זה?]

יש תחלפה באותו מחיר.?

פורסם

שאלה לגבי הכרטיס מסך ששמת...

שמעתי שהכרטיסים של החברה הזאת נוטים להתחמם יתר על המידה ולהגיעה לטמפ ממש גבוהות...[שמעת על זה?]

יש תחלפה באותו מחיר.?

לא ידוע לי על כזה דבר.

אשמח אם תביא לי כתבה או טענות של מישהו על הכרטיסים של החברה.

(לי יש כרטיס ישן של החברה, שאני מרוצה ממנו ה6800 הרגיל)

פורסם

כל החברות בסדר גמור..

V1 שקט וקריר אבל ה-BT הרבה יותר שקט

עניין ה-OC הוסבר כבר פה לא פעם ולא פעמיים. מבחינה הגיונית אין פה שום סיכון.

פורסם
  • מחבר

הרכבתי מפרט זהה בTMS ואצהלם יצא יותר יקר בכ100 שח +/-

אבל חבל שאין להם מערכת הפעלה 64BIT כמו שכל החברות האחרות מכורות...

לגבי קירור נראה לי אני יקח BT וזהו זה הבדלים קטנים בטמפ והבדלים די גדולים ברעש..

אני יחפשאת הטרד שהעלו את הטענות האלה ואני יוסיף קישור...

אתם חושבים שאני צריך להוסיף את שתי המוואוורים האפשריים בP180?

פורסם

את התשובות לגבי P180 אתה מקבל בפורום שלי כבר..אין סיבה לענות לך עליהן פעמיים.

יש מערכות 64bit פשוט הן לא באתר מחוסר דרישה אני מניח..תתקשר יום ראשון ותברר.

פורסם

עניין ה-OC הוסבר כבר פה לא פעם ולא פעמיים. מבחינה הגיונית אין פה שום סיכון.

ובקשר למה ששאלתי אתה יכול לענות? (השאלה האחרונה שהופנתה לאיירטון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים