עבור לתוכן

הגיע הזמן להפיג את השעמום - רכישה מאסיבית של משחקי מחשב

Featured Replies

פורסם

Morrowind סיימת? אם לא, אז אני ממליץ עליו בחום. הרבה יותר טוב מOblivion, לפי דעתי. והגרפיקה שלו לא רעה בכלל.

• תגובות 41
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אסטרטגיה אני ממליץ על WARCRAFT III +EXPANSION

C AND C ממש אכזבו אותי

וגם SUPREME COMMANDER

משחקי אסטרטגיה טובים שיצאו אלה רק STARCRAFT II בזמן הקרוב

פורסם

טוב שלא הגזמנו, MORROWIND, WARCRAFT3,GOTHIC2....

אלו לא המשחקים האידאלים ל 8800GTS...

אמרו כבר C&C3?

בקיצור ממה שקראתי כאן יש לך לפחות 4-5 משחקים ממש טובים, שזה כבר המון.

פורסם
  • מחבר

Morrowind סיימתי לפני שנים. לדעתי Oblivion יותר טוב בהרבה.

את C&C ו-Bioshock קיבלתי היום בדואר.

פורסם

טוב שלא הגזמנו, MORROWIND, WARCRAFT3,GOTHIC2....

אלו לא המשחקים האידאלים ל 8800GTS...

אמרו כבר C&C3?

בקיצור ממה שקראתי כאן יש לך לפחות 4-5 משחקים ממש טובים, שזה כבר המון.

אבל מה שווה גרפיקה אם אתה לא נהנה מהמשחק :bash: :bash:

פורסם

אני ממליץ על סדרת splinter cell

נכון שהאחרון (double agent) לא היה הכי טוב אבל אם התגנבות זה הקטע שלך (כמו שלי) אז אין עליו

יש כמה גליצ'ים טכניים אבל הגרפיקה מעולה.

כ"כ כבר הוכרז המשחק הבא בסדרה - conviction

מתי מתי מתי הולך לצאת איזשהוא המשך ל thief ???

כמו כן נדמה לי שבקרוב תצא האפיזודה השניה של HL2 אם לא יהיה עיכוב נוסף....

עריכה - ישנו המשחק prey. גרפיקה מצוינת, משחקיות ייחודית (כל מיני פאזלים שקשורים לשינויי גרביטציה, פורטלים) בקיצור משחק מצוין

פורסם
אבל מה שווה גרפיקה אם אתה לא נהנה מהמשחק

כי זה לא קשור לזה:

זהו, נמאס. קניתי מחשב ב-6,000 והוא עומד כמעט ללא שימוש.

תאמין לי שאתה מטיף למקהלה... :-X

פורסם

אז איך תסביר את זה שאנשים שמשלמים 300$+++ לXBOX360 ובכל זאת תמצא אותם משחקים במשחקים הפשוטים, משחקי הארקייד למינהם?

לא צריך לנצל את מלוא החומרה שלך בשביל להנות... למרות שאפילו משחקים ישנים עדיין חזקים מדי בשביל מחשבים באלפי אלפי שקלים (SIMS 2 וRCT3... רק 2 דוגמאות למשחקים שפשוט שואבים כוח מעבד/פנייה לדיסק בצורה מטורפת)

פורסם

אבל מה שווה גרפיקה אם אתה לא נהנה מהמשחק :bash: :bash:

:xyxthumbs:

אני משחק בעיקר משחקי ישנים (לרוב אסטרטגיה בתורות) והמחשב שלי סוחב אותם בלי בעיות אבל הוא מגביל אותי עם החדשים . אני גם אוהב את ג'נר ה hack and slash וRPG וכמה מהמשחקים החדשים שאני רוצה אני פשוט לא קונה כי הם לא יעבדו טוב על המחשב שלי. המשחק הגרפיקה אחרון שקניתי היה D&D online . מאוד נהנתי ממנו אבל המחשב מאוד הגביל עם זמני טעינה עצבניים וframe lag בקרבות גדולים .

בקרוב יוצא starcraft 2 ויש סרטונים שלו שנראים מאוד נחמדים. אני יותר מחכה למשחקים של strategy first בג'נר אסטרטגיה בתורות שהם desciples 3 ו jagged alliance 3 . זה ג'אנר לא פופולרי כרגע אז אני עורב לכל משחק חדש בג'נר . היום אני יותר זהיר אחרי שחיכיתי וציפיתי יותר מחצי שנה ל master of orion 3 ואחרי שקניתי אותו במחיר השקה מלא התאכזבתי ממנו קשות. לקח לי כשבועיים לא רצופים לנסות לשחק במשחק אבל הוא כלכך שבור שבסוף הבנתי שבזזתי כסף על משהו שאני לא הולך להנות ממנו.

בכמה חודשים לפני חג המולד הזה ( 24 לדצמבר ) אמרים לצאת/יצאו כ 120 משחקי PC . אחד או שניים לפחות אמורים להיות טובים אבל אני לא יודע כמה זמן הם יחזיקו.

פורסם

nwn 2 אחד המשחקים המעפנים ששיחקתי בהם.. כל כך משעמם..

פורסם

NWN משחק מעפן

וC&C:TW הוא משחק יחסית סבבה...אבל יש משחקי אסטרטגיה יותר טובים אי שם בחוץ.

אם אתה שואל אותי- בתחום האסטרטגיה עדיף לנסות את WORLD IN CONFLICT, שנראה מבטיח בהרבה, נראה הרבה יותר טוב ומשחק הרבה יותר טוב

בתחום הפעולה - ביושוק הוא משחק מדהים ומעולה, אבל חוץ ממנו אל תשכח שהולכים לצאת כמה כותרים מאוד חזקים בתחום הפעולה:

-Crysis

-Half life2 Episode 2+Portal+Team fortress 2

-Assassin's creed

-CALL OF DUTY 4

רק ה-4 כותרים האלה יכולים להחזיק אותך על המחשב לתקופה מאוד מכובדת.

אגב, NWN2 הוא חרא של משחק... עדיף ללכת על Oblivion ביחד עם Knights of the nine expansion ו-Shivering islands expansion.

פורסם

Morrowind סיימתי לפני שנים. לדעתי Oblivion יותר טוב בהרבה.

אהבתי את MW הרבה יותר, אין לאובליביון עשירית מהאווירה היחודית (ואנדרפל פשוט מקום הרבה יותר מעניין ולא שגרתי מאשר סירודיל) וכל הפוליטיקה שהיתה במורוווינד והוא מתחיל להרגיש יותר כמו RPG סטנדרטי ששיחקתי כבר לא מעט פעמים, הגרפיקה והמשימות מצילות אותו.

כמו כן יש הרגשה שהוא הופשט למען הקהל הרחב ושחקני הקונסולות (והתפריטים צבעוניים וילדותיים כאלה, איכס :puke:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים