פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים NWN 2 יותר גרוע מ-1?! אלוהים... חבילות הרחבה ל-Oblivion לא באמת חבילות הרחבה. מדובר במודים במקרה הטוב. תגיד תודה שהם לא שחררו את זה תחת כותרת של The Elder Scrolls חדש....http://www.elderscrolls.com/games/shiveringisles_overview.htmShivering Isles חבילת הרחבה.נו באמת! אז מה אם רשמית זה "חבילת הרחבה"...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים יש שם מלא תוכן חדש, זה שאפשר היה לעשות את זה בעזרת מודים לא משנה את העובדה שזאת חבילת הרחבה.הם גם שינו קצת את הממשק.חוץ מזה היא קיבלה ביקורות טובות וזה נותן אחלה סיבה להוריד את האבק מהדיסק של אובליביון.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר לא יותר גרוע. הרבה יותר גרוע. אבל הביקורות מעולות. המשחק קיבל ממוצע 86. ???
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים גם DOOM3 קיבל ציונים גבוהים בחלק מהאתרים אני שיחקתי ב1 וב 2 לדעתי 1 היה יפה את 2 לא אהבתי בכלל.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר אז חוץ מ-Bioshock אין אף משחק נורמלי בשוק. מיום ליום אני מצטער שרכשתי מחשב. :'(
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים היית צריך לבדוק אם יש לך מקור שדרכו תוכל להשיג משחקים, ורק אז לקנות מחשב למשחקים.. קנית מחשב למשחקים ואין לך משחקים... איפה נשמע כזה דבר
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר היית צריך לבדוק אם יש לך מקור שדרכו תוכל להשיג משחקים, ורק אז לקנות מחשב למשחקים.. קנית מחשב למשחקים ואין לך משחקים... איפה נשמע כזה דבר מאיפה הייתי אמור לדעת שלא יצא אף משחק נורמלי בשנה החולפת. בימים האחרונים אני שוקל עריקה למחנה Wii.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אל ייאוש יש מספיק משחקים טובים שיוצאים בחודשיים הקרובים לא תתאכזבבנתיים רשימה של כאלה שיצאוSupreme commanderCompany of heroesStalkerMedal of Honor Airborneעוד מעט כמה טובים שיצאוET : Quake WarsCrysisUnreal Tournament 3 !!Company of Heroes: Opposing frontsSupreme Commander : Forged AllianceStrangleholdWorld in Conflict !! Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII Half-Life 2: The Orange Box Clive Barker's Jericho Need for Speed ProStreetHellgate: London The WitcherTimeShift Call of Duty 4: Modern Warfare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empire Earth IIIGears of WarBlackSite: Area 51 Assassin's Creed Soldier of Fortune: Pay Backתהנה יש לך מחשב סבבה ואת כל אלה תוכל לשחק בכיף ותאמין לי אתה תהנה מכל רגע
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים אני מאוד ממליץ לך להשיג את STALKER... אתה תשאב לZONE חזק יותר מכל האנשים שכבר נשאבו לתוכו. אם גם לא שיחקת בmax payne הראשון והשני אז זה הזמן... אתה כאילו קונה ספר, יותר נכון קומיקס. הסיפור כל כך יפה (לפחות מהמשחק הראשון, אני לא זוכר מה היה בשני ואני עדיין משחק מחדש בראשון ) FEAR מעולה. אם אהבת את הCNC הקודמים אז תאהב גם את CNC3.. אני משום מה לא התחברתי אליו כל כך. זה המשחקים ש-אני שיחקתי בהם ואני יכול להמליץ עליהם. אני לא הייתי ממליץ על CoH, אגב. גם אליו לא התחברתי. אם אתה מתעקש על אסטרטגיה אז WARCRAFT3 (+תוספת) זה אחד המשחקים היחידים שתפסו אותי למשך חודשים. ממליץ מאוד.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים יתעצבנו עליי אם אני אגיד GOTHIC 3?יש מצב שעם המחשב שלך והפאצ'ים החדשים ירוץ כמו בובה..לדעתי משחק מספיק ארוך ומעניין בשביל להחזיק אותך מרותק איזה חודשיים
פורסם 2007 בספטמבר 918 שנים אולי גם שיתחיל מGOTHIC 2? משחק גאוני, ולא דורש גם שתשחק בראשון (כי אתה יכול בדיאלוגים להיות "מי שאיבד את הזכרון שלו" או פשוט לדבר רגיל). לא ניסיתי עדיין את גוטיק 3.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים NWN2 משחק טוב מאד אחרי כל התיקונים. הבעיה הגדולה שלו היתה מנוע גרפי עם המון באגים, רובם תוקנו והיום יש בהחלט סיבה לשחק אותו. לא שווה לנסות דמו אם יש, יותר מדי באגים שתוקנו רק עם הפאטצ'ים למשחק המלא.Company of Heroes מעולה - הרוב המוחלט של אוהבי האסטרטגיה אוהב אותו, relic עשו עבודה מדהימה. יש דמו.Gothic 3 -סבבה, לא מדהים או טוב כמו 2 אבל גם כאן אחרי הפאטצ'ים הוא בהחלט ראוי. יש דמו.ביושוק - נחשב גם הוא למשחק מעולה בקרב רוב האנשים, יש דמו, תנסה ותראה, אני אהבתי וגם ממליץ.בכלל הייתי מציע שתלך לפריק, יש שם קיר שלם של משחקים ישנים וחדשים, יש מציאות בזיל הזול, מיגוון שלא קיים בשום חנות אחרת, פשוט תלך עם סכום כסף מוגדר ותתיעץ, לא תצא מאוכזב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.