פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים זהו, נמאס. קניתי מחשב ב-6,000 והוא עומד כמעט ללא שימוש. החלטתי לרכוש את המשחק הטוב ביותר מכל ז'אנר שאני אוהב. להלן הרשימה: פעולה: Bioshock - Limited Edition (בפריק)תפקידים: Neverwinter Nights 2 - מישהו יכול להמליץ על משחק תפקידים יותר טוב?אסטרטגיה: Command & Conquer 3: Tiberium Warsיש המלצות/הערות?
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לא כלכך אהבתי את NeverWinter Nightsהמשחק מעבד מהכיף שלו אחרי קצת זמןממליץ לך לקנות SPELL FORCE 2 במקום
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר קיבלתי אותו עם כרטיס מסך. לא התלהבתי במיוחד. התאכזבתי מ-NWN הראשון בגלל קמפיין SP עלוב. למיטב הבנתי ב-NWN2 יש עלילה מעולה.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים NeverWinter Nights הראשון היה יותר טוב מהשני מהרבה.יש גם את DUNGEON SIEGE של MS, הראשון היה מצויין השני נחמד-לא אהבתי כל כך את SP2.Command & Conquer 3 משחק בינוני.כרגע אין הרבה צשחקים חדשים טובים. עוד כמה ימים יוצא הדמו של ETQW והמשחק הבא שניראה טוב זה CRYSIS.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים nwn משחק לא משהו בכלל לדעתי...לא אהבתי שיעמם אותי יותר מחצי משחק..שיחקתי בראשון אבל אז אין לי מושג בקשר לשני...
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר Oblivion סיימתי. דרך אגב, אני מדבר על NWN 2 הרוב מעבירים ביקורת על החלק הראשון.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים זהו, נמאס. קניתי מחשב ב-6,000 והוא עומד כמעט ללא שימוש. החלטתי לרכוש את המשחק הטוב ביותר מכל ז'אנר שאני אוהב. להלן הרשימה: פעולה: Bioshock - Limited Edition (בפריק)תפקידים: Neverwinter Nights 2 - מישהו יכול להמליץ על משחק תפקידים יותר טוב?אסטרטגיה: Command & Conquer 3: Tiberium Warsיש המלצות/הערות?אתה יודע שביו שוק גירסת האספנים עולה כ379 שקל כן?בכל מקרה בפעולה , הייתי לוקח משחק שיש בו גם מולטיפלייר כמו Battlefield2 או Enemy Territory Quake wars (שהדמו אמור להגיע יום שני ותוכל לנסות)
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים Oblivion סיימתי. דרך אגב, אני מדבר על NWN 2 הרוב מעבירים ביקורת על החלק הראשון. יש הרחבה למשחק oblivion שקיבלה ביקורות טובות מאוד
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר NWN 2 יותר גרוע מ-1?! אלוהים... חבילות הרחבה ל-Oblivion לא באמת חבילות הרחבה. מדובר במודים במקרה הטוב.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים חבילות הרחבה ל-Oblivion לא באמת חבילות הרחבה. מדובר במודים במקרה הטוב. http://www.elderscrolls.com/games/shiveringisles_overview.htmShivering Isles חבילת הרחבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.