עבור לתוכן

עזרה מיידיתתתתתת נוווו יאללההה עזרו לי ווקשההה זה הכי דחוףף

Featured Replies

פורסם

שלוםםם תעזרו לי אני חייב מפרט הכי טוב שניתן להשיג למחשב נייד עד 3K גגגגג כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שאני לוקח אותו לתיכון שלא יגנבו לי אותו במקרה הכי גרוע.

בבקשה תתאמצו לחפש את המפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג, לא חשוב לי מאיפה אבל העיקר הכי טוב שאפשר עד 3K. תחפשו גם ב-KSP ו-SkyPC ואיפה שאתם רוצים.

ותעשו את זה במהירות האפשרית כי אני חייב כבר לכתוב על משהו, אני כבר שבוע כמעט כותב הכל בקלסר אחד והכל מבולגן לי עם חוצצים וזבל ואני לא יודע כבר מה לעשות אם לקחת מחשב נייד או להיתקע שוב עם קלסרים ולוקרים וכל החרא הזה.

יאללה זזתי ותודה מראש לעוזרים.

פורסם

א- אתה בפורום הלא נכון

ב- תשנה את הכותרת שיהיה רשום מחשב נייד ותקציב של 3000שח

ג- הסיכוי למצוא מחשב נייד סביר במחיר של 3000שח הוא כמו לקנות רכב משפחתי חדש ב40,000שח - זה לא הגיוני

בתקציב של 3000שח תקבל מקסימום איזה סלרון עם 512מגה זיכרון ודיסק קשיח קטן, וזה כנראה יהיה אפילו ללא מערכת הפעלה - מחשב דיי עגלה

תגרד עוד איזה 500שח לפחות אחרת תצטער על זה אחרי הקניה

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה לא מבין מה אמרתי? לא ביקשתי מחשב להרצת משחקים כמו Crysis או אפילו GTA, לא ביקשתי Quatro וגם לא 2GB זכרון.. בסה"כ ביקשתי מחשב שמריץ את כל תוכנות העבודה החדשות (אופיס 07, ויסטה Basic לפחות, פוטושופ וכו') במהירות הטובה ביותר עד 3K, ברור עכשיו?

והתקציב הוא בגלל התיכון, אם המחשב היה לבית הייתי משקיע בו הרבה הרבה יותר, ואם כבר לבית אז PC.

פורסם

תגיד אתה לא מבין מה אמרתי? לא ביקשתי מחשב להרצת משחקים כמו Crysis או אפילו GTA, לא ביקשתי Quatro וגם לא 2GB זכרון.. בסה"כ ביקשתי מחשב שמריץ את כל תוכנות העבודה החדשות (אופיס 07, ויסטה Basic לפחות, פוטושופ וכו') במהירות הטובה ביותר עד 3K, ברור עכשיו?

והתקציב הוא בגלל התיכון, אם המחשב היה לבית הייתי משקיע בו הרבה הרבה יותר, ואם כבר לבית אז PC.

ויסטה ? פוטושופ ?

אולי אתה לא מבין מה אני אמרתי

סלרון!!! זיכרון 512מגה!!!!

לא יכול לעבוד נורמלי!

עכשיו יותר ברור ?

ותפתח דיון בפורום המתאים או שתבקש שיעבירו לך

פורסם

3K לא קונה לך משהו שיוכל להריץ ווינדוס 95.

הועבר.

פורסם
  • מחבר

מה אתם טיפשים?

ביקשתי מחשב נייד אוקיי?

עם הנתונים הכי טובים שאפשר להשיג עד 3K

כלומר: איזה מפרט הכי שווה לי לקנות ב-3K.

לא הנתונים הכי טובים שקיימים =/

ברור?

ואני אזכיר שזה מחשב לתיכון, לא מחשב ביתי..

אף אחד לא לוקח לתיכון מחשב ב-7K

פורסם

טוב ידידי תרגע :)

בתקציב הזה יש רק סלרון או סמפרון ו512 זכרון , זה מספיק לך ?

פורסם

JVT,

אתה מקבל אזהרה ראשונה על עבירה על מספר חוקי הפורום, כמו כותרת, תוכן הודעות ושפה בלתי הולמת.

ננעל.

פורסם

JVT

השפה שלך, והזלזול שלך בחוקי הפורום מזכה אותך במיוט לשבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים