פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים שלום לכולם...יש לי בעיה במחשב.. במשחקים יותר נכון... כשאני משחק במשחקים כמו LOST PLANET או FEAR ..אז יש לי כל מיני נקודות על המסך.. והדרישות שלי מתאימות למשחקים.. =\ ב- LOST PLANET זה התחיל לי רק משלב 8!!! ויש 11 .. ככה שזה ליקראת הסוף... אז מה זה?!למה יש את הנקודות האלו?!הינה כמה תמונות :[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מה המפרט של המחשב שלך ?אם המשחקים שלך הורדו מהאינטרנט יכול להיותשהורדת משחק לא טוב . ( שהפגם מתחיל רק מהשלבים המאוחרים )
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר יש לי דרייבר חדש. הורדתי כזה התחיל כי גם אני חשבתי שזה ייפתור.. אולי הורדתי דרייבק לא מתאים?תביאו לי דרייבר. WINDOWS VISTA 32 BIT GEFORCE 7300 GT תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אתה יכול להוריד את זה מכאן :http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_162.22.html
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים באמת נראה בעיה של עומס על הכ.מסך.תוריד ATI TOOL ותריץ בדיקת ארטיפקטים.אה ולמה אתה משחק על רזולוציה כל כך גבוה על כרטיס יחסית כזה חלש? אני לא חושב שהוא עומד טוב בלחץ הזה.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר חחחחחחחחחח אחי.... איזה רזולוציה גבוהה בידיוק? זה 800X600 משו כזההינה תמונה ממה שאמרתה לי לעשות.. אני לא מבין בזה..והוספתי גם ככה על הדרך את הטמפ'..[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים התמונות שהבאת של המשחקים הם מצולמים על 1600x1200עשית OC לכרטיס מסך?עם הכרטיס מסך שלך עדיין תוקפת האחריות שלו תחליף אותו כי הוא פגום.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לפי מה שראתי כאן , הבעייה היא בבירור של הכ.מסך .פעם הייתה לי בעייה דומה , מה שאני מציע לך לעשות זה ככה :1. יכול להיות שיש לחות על הכ.מסך , תנסה לבדוק את זה2. כנראה שבתוך החריץ ( לאן שהכרטיס יושב , נכנס לשם אבק , תנקה אותו .3. תוציא את הכרטיס אתכניס אותו שובאחד מאלה אמורים לפתור לך את הבעייה ( כמובן כל עוד שאתה יודע איך לעשות את זה נכון )בכל מקרה אם זה לא עוזר , אתה צריך להחליף את הכרטיסנ.בכדי להיות בטוח שזה הכרטיס ולא שום דבר אחר ( לדוגמא הלוח אם ) שים את הכרטיס במחשב אחר ותראה מה קורה ...בהצלחה
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים סתם בשביל הקטע תראה איך זה אמור להראות בבדיקת ארטיפקטים אם הכ.מסך שלך תקין:
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר לי זה לא ככה....והכרטיס מסך יבש .. הוא לא לח אחי.. הוצאתי והכנסתי וזה אותו דבר..אין אבק על החיבור.....אני כבר מיואש חברה... תעזרו ליי בבקשה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.