עבור לתוכן

מחפש בדחיפות רצינית נייד ללימודים - 5.5K

Featured Replies

פורסם

עזוב אותך דעות תתחדש אחי :xyxthumbs:

פורסם

הפופולריות של MSI:

http://www.notebookreview.com/best_laptops/default.asp

בסקר של 100,000 איש, מתוך 50 המחשבים הפופולריים ביותר MSI אינו מופיע שם אפילו פעם אחת.

ה-S420:

http://www.pcpro.co.uk/labs/100105/msi-megabook-s420.html

לא מומלץ.

לא מומלץ ע"י זה שכתב את המאמר אבל לא היו שם תגובות של אנשים. תברר בפורום שלנו ותראה שהוא מאוד מומלץ.

פורסם

מומלץ על ידי מי?

2-3 משתמשים שקנו, והנסיון שלהם מוגבל לנייד או שניים?

הביקורת ההשוואתית היחידה שמצאתי קטלה אותו.

גם ניידים אחרים של MSI לא זוכים לתשבוחות רבות ברשת על ידי מבקרים מקצועיים.

מעבר לכך גם הטענה שלך כי MSI מאוד פופולרי בעולם פשוט לא נכונה כפי שהוכח על ידי הסקר בקישור הראשון.

פורסם

אני מדבר מנסייון! עובד מצויין. יש 3 שנים אחריות! מה יותר מזה...? :cool2:

פורסם

וכמה מחשבים ניידים היו ברשותך לפני זה?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, הDELL האחרון שהיה בKSP כרגע אצלי, נסעתי לאסוף אותו מהסניף בצומת עד הלום.

המחשב נראה מצויין ועובד מצויין!

בקרוב אפרמט אותו ואתקין XP.

תודה רבה לכם על ההמלצה וכל העזרה! עזרתם המון חברים!

התייעצות אחרונה, רציתי לקנות לו סוללה 9 תאים ובלי קשר לזה שאין במלאי באף מקום, אמר לי המוכר בKSP שכדאי לי לברר על הכדאיות של קניית 2 סוללות 6 תאים במקום, הוא אמר שזה כדאי יותר והתמורה שאקבל גבוהה יותר ביגלל שסוללה של 9 תאים עם הבלאי שיצטבר לה אחרי שנה תהיה כבר שווה לסוללה 6 תאים אם לא פחות טובה, ו2 סוללות 6 תאים ישמרו לי ליותר זמן.

רציתי לשאול מה דעתכם בעניין ואיזה סוללות הייתם ממליצים לקנות.

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 6.09.2007 בשעה 19:40:14

היי, אני מצטער על ההקפצה אבל נתקלתי בבעיה עם המחשב ואני צריך את עזרתכם.

רציתי היום למחוק את הויסטה ולהתקין XP על המחשב, ידעתי כי על הדיסק יש 2 מחיצות, C של מערכת ההפעלה וD של הריקוברי.

במהלך ההתקנה של הXP הגעתי לשלב עם המחיצות והופתעתי לראות שם ארבעה מחיצות, צילמתי את זה עם המצלמה של הפלאפון, אני מקווה שזה ברור מספיק, אם לא אז אני אצלם את המסך הזה עם מצלמה טובה יותר:

0709071505mediumgv1.jpg

אני צריך לדעת מהן 2 המחיצות הנוספות ומה תפקידן.

אני רוצה למחוק את מחיצה C, וליצור במקומה מחיצה אחת למערכת ההפעלה, מחיצה נוספת לקבצים שלי (אני תמיד עובד עם C וD) ולהשאיר את מחיצת הריקוברי, אבל רציתי לדעת מה אמור לעלות בגורל שאר המחיצות שאין לי מושג ביכלל מה תפקידן.

אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה!!

פורסם

אני הייתי מתקין ב c ולא נוגע בשאר

פורסם

המחיצות הללו הן מחיצות שמאפשרות לשחזר את המערכת לברירת מחדל (תחזור למצב כפי שקיבלת את המחשב).

פורסם
  • מחבר

אז כדאי להתעלם מהן (להשאיר אותן) ופשוט למחוק את C וליצור לי 2 מחיצות חדשות כמו בהסבר שבהודעה הקודמת, או שאם אתקין XP כבר בכל מקרה לא אוכל להשתמש בשחזור הזה לויסטה ואז כבר כדאי למחוק גם את המחיצות האלה...

מה אתה אומר? אחרי התקנת XP המחיצות האלו יהיו שמישות במקרה הצורך לשחזור הויסטה או שאם אתקין XP אז שחזור הויסטה מהמחיצות האלה אבוד בכל מקרה?

פורסם

לומר לך את האמת - אין לי מושג אם הן יהיו שמישות או לא לאחר ההתקנה.

אם ההתקנה של XP לא תגע ב-MBR של הדיסק, המחיצות יהיו שמישות. אם היא תשכתב אותו אז לא.

אבל, אתה יכול להשתמש בכלי שמאפשר לגבות את ה-MBR, לשמור אותו - ובמקרה הצורך לטעון שוב את המקורי.

יש הרבה כלים כאלה, אין לי המלצה לאחד ספציפי.

פורסם
  • מחבר

אם אין לך המלצה לאחד ספציפי, יש לך לפחות דוגמא לאחד?

בכל אופן, מראש יצרתי אימג' של הדיסק עם Acronis True Image למקרה שארצה לשחזר את כל המחיצות האלו כולל הויסטה, כך שנכון לעכשיו אני יכול למחוק את כל המחיצות ונשארה לי אפשרות השחזור מהאימג', מה שאני רוצה להשיג עכשיו זה את האפשרות להתקין XP במקום הויסטה ולהישאר עם היכולת לשחזר את הויסטה ממחיצת השחזור.

פורסם

איזה מעצבן שלא נותנים דיסק מקורי של הוינדוס עם הנייד , למה זה ככה ? :angryfire:

ד"א קטשופ יש לך מחשב די חזק , למה אתה לא רוצה את הויסטה ?

פורסם

אם אין לך המלצה לאחד ספציפי, יש לך לפחות דוגמא לאחד?

בכל אופן, מראש יצרתי אימג' של הדיסק עם Acronis True Image למקרה שארצה לשחזר את כל המחיצות האלו כולל הויסטה, כך שנכון לעכשיו אני יכול למחוק את כל המחיצות ונשארה לי אפשרות השחזור מהאימג', מה שאני רוצה להשיג עכשיו זה את האפשרות להתקין XP במקום הויסטה ולהישאר עם היכולת לשחזר את הויסטה ממחיצת השחזור.

אני לא אוהב להמליץ על כלים שלא השתמשתי בעצמי, אבל הנה לדוגמא:

http://www.diydatarecovery.nl/mbrtool.htm

פורסם
  • מחבר

איזה מעצבן שלא נותנים דיסק מקורי של הוינדוס עם הנייד , למה זה ככה ? :angryfire:

ד"א קטשופ יש לך מחשב די חזק , למה אתה לא רוצה את הויסטה ?

ניסיון גרוע בעבר, עם כמות מחשבים לא מבוטלת.

יתכן שכשיצאו התיקונים הרשמיים והמערכת תקבל ביקורות שהיא בשלה מספיק לעבודה אחזור לנסות אותה ואתן לה עוד צ'אנס.

למרות שבגרסא שלה שמקבלים עם הנייד (הום בייסיק) היא מעצבנת.. המערכת מאוד מסורסת, אפילו להתקין MUI אי אפשר...

אני לא אוהב להמליץ על כלים שלא השתמשתי בעצמי, אבל הנה לדוגמא:

http://www.diydatarecovery.nl/mbrtool.htm

תודה רבה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים