פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם ..תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מוזר אני כבר במשימה 10 ואני לא זוכר שהייתי שם, תחפש מסביבך מדרגות קטנות כאלה או שתנסה לרחף לתוך החור המואר הזה בתמונה שהבאת
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים חח גם אני לא זוכר שהייתי פה וסיימתי את המשחק לא מזמן, עזוב תרובוט, תנסה להגיע עם החבל הזה שלוחצים C נראלי ואז הוא נתפס, תנסה להגיע לאנשהו.. זה לא קשה בסל הכל... רוב הזמן אתה מתקדם ויורה
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר אין כבר 40 דקות אני מנסה לצאת משם אי אפשר לצאת גם מהחור הזה גם שני ניתפס בלא חור בלמעלה של הקוצים הוא קופץ לי אוטמתי ואחרי זה נופל ממש מהתחלה אני לא יודע מה לעשות איפה אפשר לארגן סירטון של מסימה 5?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים שמעתחפש את המתקנים שתקועים באדמה שנותנים לך אנרגיה, יש להם כזה פנס שאומר לך לאיזה כיוון ללכתאם אתה לא מוצא אותם באיזור פשוט תתחיל את כל המשימה מהתחלה, אולי יש איזשהו מעבר שפספסתאני עברתי את המשחק.. יש 11 שלביםהסוף ממש יפה ואפילו מרגשמשחק מדהים לפי דעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.