פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב.עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אוקי קודם כל תגיד על איזה מעלות המעבד שלך עובד במידה והמעבד חם 60+ מעלות אז תבדוק את משחת הקירור שלך שהיא לא התייבשה ומרוכה כראוי על הליבה
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר המעבד עובד על 52 מעלות, אבל זה לא הקטע!למה המאוורר כל הזמן על 4500? אני רוצה לשלוט ואני יכול לשים רק מהירות יותר גבוהה, אי אפשר יותר נמוכה.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים לא הבנתי יש לך קונטרולר פיזי או שאתה עושה את זה דרך תכנה?בכל-זאת, כנס לביוס, ותבטל את ה smart cpu fan control משהו כזה, ואז אתה תשלוט בו ולא הביוס.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר כן יש לי קונטרולר פיזי בקדמת המחשב.ונכנסתי לביוס מספר פעמים וחיפשתי, אין לי שם שום אפשרות כזאת או אפשרות דומה.אבל אפילו לא שיחקתי בביוס ולא שיניתי כלום בזמן האחרון... גם לא התקנתי תוכנות או משחקים במחשב שאולי היו יכולים להשפיע על זה.אני לא מבין מאיפה זה בא!
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים זה קרה לך בעבר? אם אל אז תחזיר את הגדרות הביסו למצב שבוא הגדירו לך את הביוס בפעם הראשונה..
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים שלוםרוב הסיכויים בגלל החום הגבוה של המעבד הוא אוטומטית לא נותן להוריד מתחת למהירות שכתבתה.תבדוק אחרי הדלקה של המחשב אם הוא ישר נתחיל לעבוד בפול ספיד כאשר המעבד עדיין קר....
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים בגלל חוסר האהדה שלי כלפי הוולקנו11 אני קודם כל חושד במגע רופף באחד מחוטי הקונטרולר.אם אתה רוצה לשלול לגמרי את אפשרות השליטה של הלוח, פשוט תחבר את המאורר ישירות לספק כוח.אגב, עם המאורר מגיע מתאם שנותן לך גם חיבור ללוח לניטור המהירות וגם ראש מולקס לחיבור לספק כוח - תראה אם אולי שמרת אותו או שבכלל ככה הוא מחובר כיום (פעם היה מומלץ יותר לחבר את הוולקנוים\ספארקים לספק כוח ולא ישירות ללוח).
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר שלוםרוב הסיכויים בגלל החום הגבוה של המעבד הוא אוטומטית לא נותן להוריד מתחת למהירות שכתבתה.תבדוק אחרי הדלקה של המחשב אם הוא ישר נתחיל לעבוד בפול ספיד כאשר המעבד עדיין קר.... המהירות הגבוהה מתחילה כבר על ההדלקה אחרי לילה שהמחשב לא עבד.לואטוס לוקוס, אני אבדוק את העניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.