עבור לתוכן

קירור המעבד השתגע!

Featured Replies

פורסם

יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב.

עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500

מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.

פורסם

אוקי קודם כל תגיד על איזה מעלות המעבד שלך עובד

במידה והמעבד חם 60+ מעלות אז תבדוק את משחת הקירור שלך שהיא לא התייבשה ומרוכה כראוי על הליבה

פורסם
  • מחבר

המעבד עובד על 52 מעלות, אבל זה לא הקטע!

למה המאוורר כל הזמן על 4500? אני רוצה לשלוט ואני יכול לשים רק מהירות יותר גבוהה, אי אפשר יותר נמוכה.

פורסם

לא הבנתי יש לך קונטרולר פיזי או שאתה עושה את זה דרך תכנה?

בכל-זאת, כנס לביוס, ותבטל את ה smart cpu fan control משהו כזה, ואז אתה תשלוט בו ולא הביוס.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי קונטרולר פיזי בקדמת המחשב.

ונכנסתי לביוס מספר פעמים וחיפשתי, אין לי שם שום אפשרות כזאת או אפשרות דומה.

אבל אפילו לא שיחקתי בביוס ולא שיניתי כלום בזמן האחרון... גם לא התקנתי תוכנות או משחקים במחשב שאולי היו יכולים להשפיע על זה.

אני לא מבין מאיפה זה בא!

פורסם

זה קרה לך בעבר? אם אל אז תחזיר את הגדרות הביסו למצב שבוא הגדירו לך את הביוס בפעם הראשונה..

פורסם
  • מחבר

זה לא קרה לי אף פעם בעבר והחזרתי את הביוס לדיפולט וזה לא שינה כלום.

פורסם

שלום

רוב הסיכויים בגלל החום הגבוה של המעבד הוא אוטומטית לא נותן להוריד מתחת למהירות שכתבתה.

תבדוק אחרי הדלקה של המחשב אם הוא ישר נתחיל לעבוד בפול ספיד כאשר המעבד עדיין קר....

פורסם

בגלל חוסר האהדה שלי כלפי הוולקנו11 אני קודם כל חושד במגע רופף באחד מחוטי הקונטרולר.

אם אתה רוצה לשלול לגמרי את אפשרות השליטה של הלוח, פשוט תחבר את המאורר ישירות לספק כוח.

אגב, עם המאורר מגיע מתאם שנותן לך גם חיבור ללוח לניטור המהירות וגם ראש מולקס לחיבור לספק כוח - תראה אם אולי שמרת אותו או שבכלל ככה הוא מחובר כיום (פעם היה מומלץ יותר לחבר את הוולקנוים\ספארקים לספק כוח ולא ישירות ללוח).

פורסם
  • מחבר

שלום

רוב הסיכויים בגלל החום הגבוה של המעבד הוא אוטומטית לא נותן להוריד מתחת למהירות שכתבתה.

תבדוק אחרי הדלקה של המחשב אם הוא ישר נתחיל לעבוד בפול ספיד כאשר המעבד עדיין קר....

המהירות הגבוהה מתחילה כבר על ההדלקה אחרי לילה שהמחשב לא עבד.

לואטוס לוקוס, אני אבדוק את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים