עבור לתוכן

התלבטות בין מספר עכברים - תקציב כ-250 שקל.

Featured Replies

פורסם

J.dog

אתה מודע לעובדה שה-MX518 מבחינת ביצועים טוב בהרבה הן מה-G5 ובטח ובטח שמה-MX1000? ובהתחשב בכך שהוא נוח משניהם ועולה פחות אני לא רואה שום סיבה לבחור עכבר אחר.

תבינו.. עכברים אופטיים בדור הנוכחי טובים באופן משמעותי מעכברי לייזר, אל תאכלו את הבולשיט של עכברי לייזר כי כרגע לפחות הם לא יציבים בגרוש, לפחות בשביל גיימרים.

וגם אם אתם לא גיימרים אני לא מבין למה להעדיף עכבר פחות טוב שעולה יותר רק בשביל להגיד שקניתם עכבר לייזר ושזה מגניב... גם מבחינת נוחות ה-MX518 עולה על ה-MX1000.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חי בעבר, עכברי לייזר זה ה-דבר :P

פורסם

כן וה-G5 הוא העכבר הכי טוב, לפחות ככה דעתי, הוא יותר טוב מה-MX518 מבחינת דיוק במשחקים.

ה-MX518 העכבר אחד הנוחים.

פורסם

J.dog

אתה מודע לעובדה שה-MX518 מבחינת ביצועים טוב בהרבה הן מה-G5 ובטח ובטח שמה-MX1000? ובהתחשב בכך שהוא נוח משניהם ועולה פחות אני לא רואה שום סיבה לבחור עכבר אחר.

תבינו.. עכברים אופטיים בדור הנוכחי טובים באופן משמעותי מעכברי לייזר, אל תאכלו את הבולשיט של עכברי לייזר כי כרגע לפחות הם לא יציבים בגרוש, לפחות בשביל גיימרים.

וגם אם אתם לא גיימרים אני לא מבין למה להעדיף עכבר פחות טוב שעולה יותר רק בשביל להגיד שקניתם עכבר לייזר ושזה מגניב... גם מבחינת נוחות ה-MX518 עולה על ה-MX1000.

העלית חיוך על קצה שפתי.. :) [או במילים אחרות, כל כך הרבה שטויות שזה פשוט משעשע לקרוא את זה]

פורסם

אתה לא יודע למה אתה נכנס אח שלו.....

עכשיו קחו פסק זמן קצר, כולכם, תשתו כוס עם מים קרים, ותקראו את המאמר הזה ( שנכתב על ידי SteelSeries - חברת מוצרי גיימינג שבטח ובטח מבינה בנושא הרבה יותר מכם ) -

http://www.fragyou.net/?page_id=24

אז מה התחלתם להגיד? ::) ::) ::)

פורסם

עזבו גיימרים. אני עם עכבר של מיקרוסופט רגיל אופטי מנצח מלא שחקנים מנוסים.

אבל בשביל נוחות רק ה MX1000.

פורסם

בואו נגיד ככה, עכבר טוב לא יהפוך שחקן גרוע לטוטאח על, אבל הוא כל יעשה את המשחק יותר כיף :smile1:

פורסם

ובכל אופן ה MX518 לא אלחוטי, אני חייב אלחוטי בשביל לשלוט מרחוק על המחשב מולטימדיה שלי כשאני רואה איתו סרטים ב TV.

הוא עכבר נהדר, אין ספק, ואם הייתה דרך להשאר איתו ואיכשהו להפוך אותו לאלחוטי, אין ספק שהייתי עושה את זה.

נראה שהברירה היחידה היא ה MX1000, למרות שאני לא מבסוט מהאופציה הזו, אני חושב לבדוק את ה VX בחנות , אולי הוא יתאים לי יותר.

פורסם

אילו בעיות יש לך עם הMX1000 שמונעות ממך לרכוש אותו? :s05:

^

אני משתמש בו כבר המון זמן, מלבד העובדה שכשאני לוחץ על הקליק השמאלי, הלחצן ^ [FAST UP] קצת נתקע.

פורסם

תנסה להתקין דרייבר מעל גירסא 3.1 ואז נראה אם לא תרצה לשבור את המחשב לכל הרוחות

פורסם

ועדיין אין לי מושג על מה אתה מדבר העכבר עובד נפלא. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים