עבור לתוכן

התלבטות בין מספר עכברים - תקציב כ-250 שקל.

Featured Replies

פורסם

G5

Wolf King Trooper

MX518

טוב עד היום השתמשתי בעכבר של לוג'יטק די ישן, ממש ממש ישן כאילו, לפני 5 שנים בערך, כשרק המציאו את האופטי אלחוטי בערך.. בתקופה שעכבר כזה עלה 500 שקל.. משו כזה.

בקיצור, אז העכבר הזה כבר לא ממש מדוייק במשחקים.. (משחק קאונטר סטרייק קצת בזמן האחרון..)

הייתי מעוניין באחד מהעכברים המצויינים למעלה, אלא אם כן יש משהו אחר עדיף במחיר. ההתלבטות היא בין עכבר לייזר (G5 והWOLFKING) לבין האופטי, שאמרו שהוא יציב יותר למשחקים.

מצד שני הG5 יש לו משקולות, דבר שאני צריך לקחת בחשבון אחרי שימוש ארוך בעכבר אלחוטי כבד עם בטריות.

מצד שלישי הWolf King שמעתי שהוא יותר טוב מהG5..

עכשיו אתם תגידו לי מה עדיף.. סך הכל המחירים די דומים..

אה, בנוסף, איזה פד לעכבר יהיה טוב? :)

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם אתה מחפש נוחות על ביצועים לך על ה-Mx518

עם אתה מחפש ביצועים על נוחות לך על ה-G5

פורסם
  • מחבר

עם אתה מחפש נוחות על ביצועים לך על ה-Mx518

עם אתה מחפש ביצועים על נוחות לך על ה-G5

זה לא ההפך במקרה שלי?

כלומר, הMX לא עדיף על הG5 מבחינת ביצועים? והG5 יהיה לי יותר נוח בגלל ההסתגלות שלי לעכבר הכבד?

פורסם

לי יש את ה G5 ואני מרוצה ממנו... בתכלס מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לחנות ולראות מתאים לך

כי בסופו של דבר במשחקים כמו קאונטר הדיוק של העכבר לא כזה משנה זה לא שיש הבדל כזה גדול שאתה לא תפגע או משהו

כל עוד אתה לא ב ESR או משהו כזה אתה באמת לא צריך להסתכל על הביצועים

פורסם
  • מחבר

טוב

הG5 או הWolf King?

פורסם

אני ממליץ על ה MX1000. אני מוכר אותו וזה בתקציב שלך.. ;D

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על ה MX1000. אני מוכר אותו וזה בתקציב שלך.. ;D

אני מצטער, אבל אני מעוניין לקנות עכבר חדש :)

פורסם

לא צריך להצתער אחי. בכל מקרה הוא מאוד מומלץ ה MX1000.

בכלליות: ההתקנים של לוג'יטק הכי מומלצים לדעתי. אך הדרייברים שלהם זה כבר סיפור אחר.

פורסם

שמעתי לא מעט המלצות פה על ה-MX518 ;) אם כי ממש הרגשתי בידיים את ה-G5, ויחסית לעכברים שכבר ניסיתי - עולם אחר...

פורסם

תראה.. כבר נמאס לי לרשום את אותו דבר כל פעם אבל באמת שבין MX518 ל-G5 ה-MX518 לוקח בענק בכל פרמטר, כבר חפרתי על זה במספיק דיונים פה אז אם אתה שואל למה כדאי שתחפש בהודעות הקודמות שלי כי נמאס לי לחזור על עצמי :).

בכל אופן -

ל-MX518 ול-G5 אותו עיצוב, והחיישן של ה-MX518 יציב בהרבה וטוב יותר, ומה גם שהוא עולה פחות. אין סיבה לקנות G5 על פניו.

לגבי ה-WOLFKING TROOPER הזה, אני חייב להודות שמעולם לא שמעתי על העכבר הזה ואני לא מכיר את טיבו, מה שאני כן יודע זה שכרגע העכבר הטוב ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלך הוא ה-MX518.

גם ה-Razer DiamondBack טוב מאוד אבל הוא עולה קצת יותר והוא לא נוח לשימוש יום-יומי כמו ה-MX518 לכן אני מניח שתעדיף את ה-MX.

בהצלחה שיהיה לך, אל תתפתה לקנות G5 רק בגלל שהוא לייזר כי במבחן התוצאה חיישנים אופטיים הרבה יותר טובים מלייזר, על אחת כמה וכמה החיישן המצויין של ה-MX518, סמוך על המילה שלי. =]

פורסם

גם ה-Razer DiamondBack טוב מאוד אבל הוא עולה קצת יותר והוא לא נוח לשימוש יום-יומי כמו ה-MX518 לכן אני מניח שתעדיף את ה-MX.

שטות, אני שולח את ההודעה הזאת מהמחשב שלי, ומחובר אליו DiamondBack, ניסיתי אותו, והוא ממש נוח לא רק למשחקים ;)

פורסם

הוא עכבר קטן מאוד שבטח שלא מתאים לידיים גדולות כמו של פותח הדיון - האחיזה בוא היא בעיקר בעזרת האצבעות ולשימוש יום-יומי אני חושב שעכבר כמו MX518 שאתה מניח עליו את כל היד יהיה הרבה יותר נוח, אבל כמובן שזה סובייקטיבי.

פורסם

חולק עלייך בנושא הזה - ב-DB שלי, החישן נמצא בדיוק במרכז העכבר, ואז אני יודע שבדיוק לאן שאני אזיז את היד שמוצמדת לעכבר, ככה גם המשחק שאני משחק בו יזוז ;)

פורסם

MX518 הכי טוב..

פורסם

חולק עלייך בנושא הזה - ב-DB שלי, החישן נמצא בדיוק במרכז העכבר, ואז אני יודע שבדיוק לאן שאני אזיז את היד שמוצמדת לעכבר, ככה גם המשחק שאני משחק בו יזוז ;)

אני אמרתי שלא? DB הוא אחד העכברים הכי מדוייקים שיש...

אבל אני דיברתי על צורת האחיזה שלו שלא אידיאלית לשימוש יום-יומי במיוחד לבעלי ידיים גדולות, למשחקים הוא מצויין, ברור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים