פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים כשאני מפעיל את הוינאמפמופיע הודעת שגיאהBAD DIRECTSOUND DRIVERמשהו כזהחיפשתי בגוגל לא מצאתי פתרונות מועיליםמה שניסתי לעשות זהלהסיר את כל הדריברים של הכרטיס קול (מסתבר שיש שם מלא )והפעלתי מחדש כמה פעמיים עד שזה יעדכן את הכל..ועדין אותה הבעיהבדקתי בלוח הבקרה ובsound and audio devicesושם הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול למרות שבמנהל ההתקנים הוא מזהה תקין..אני יודע שהיתה לי פעם תבעיה הזאתשמעתי על זה שזה איזה וירוס מוזרבדקתי וירוסים בכל מיקרה אין..לא בא לי על פירמוט מערכת ההפעלה ..ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש ליהייתי בטוח שיש ליliveמסתבר שלאלפי everstיש ליDevice Description TypeCreative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCIשלו לא מצאתי דריבר מקורי windows xp proרק ל 9Xלמישהו יש מושג מה הבעיהחשוב לציין שהבעיה התחילה פתאוםלא התעסקתי בשום דריבר (גם אם הייתי אז אני יודע איך)ולא עשיתי שום דבר מיוחד חוץ מלשחק כל הזמן בred alert 2 חחחחמשעמם לי בחיים תודהקיצר אשמח לתגובות ענינות ולתשובות מקוריות..דרך אגב כרטיס הקול בכלל לא משמיע שום דבר לא במשחקים לא במערכת ההפעלה ולא בוינאמפיש לי לינקוס אני אנסה עליו עוד מעט למרות שאני בטוח ב100 אחוז שעליו הוא יעבוד תקין..אשמח לתגובות ולפתרונות ..שחזור מערכת לא עבד..אם מישהו מתעניין=====טוב הייתי ממש נואשהחלפתי slot pciוזה הסתדר ליתודה בכל מיקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.