פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביואני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים?והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ?תודה
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים הקושחה המקורית עובדת עם L2TP אבל לא משהו עם P2Pקושחות צד שלישי מצויינות עם P2P, חלקן לא עובדות עם הL2TP בארץ, חלקן עובדות אבל הרבה נתקלים בבעיה.הייתי ממליצה מעבר לחיבור ללא חייגן, ביינתיים אתה יכול לנסות את TOMATOקושחה מצויינת עם הרבה אפשרויות ותמיכה בL2TP
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר יש לכם המלצות לעוד נתבים שתומכים בכבלים + l2tp + תוכנות p2p ?רציתי לדעת אם מישהו מכיר גירסת קושחה ישראלית לנתב של לינקסיס WRT54GLתודה
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים EDIMAX BR-6204WG נתב מעולה עם תמיכה ב-L2TP ועובד בלי בעיות עם תוכנות P2P וחיבורים רבים.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים תוכנת צד שלישית DD-WRT שד"א מאוד מצוינת תומכת בפרוטוקול L2TPאכן מצויינת אבל לא תומכת L2TP, לפחות לא V23SP2
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אני גם שמעתי שמועות שיש אנשים שזה עובד להם עם DD-WRTאני ניסיתי עם TOMATO בזמנו, הצלחתי להתחבר לפעמים ובסה"כ היו לי הרבה בעיותהפתרון הפשוט היה חיבור ללא חייגן
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אני גם שמעתי שמועות שיש אנשים שזה עובד להם עם DD-WRTאני ניסיתי עם TOMATO בזמנו, הצלחתי להתחבר לפעמים ובסה"כ היו לי הרבה בעיותהפתרון הפשוט היה חיבור ללא חייגןומה אם איתרע מזלך ואתה ב-NETVISION?ומה אם אתה ב-012 וצריך להוציא להם את הנשמה כדי שיאשרו חיבור ללא חייגן?הפתרון היותר פשוט הוא לא להתעקש על הנתב הזה שלא ברור לי למה מחזיקים ממנו כל-כך.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אני לא אומר לאף אחד להתעקש על הראוטר הזהאבל כאשר הוא תואם לתשתית שלך, אין הרבה ראוטרים ביתיים שמציעים את כל הפיצ'רים שלו
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים לגבי WRT54G גירסא 1 עד גירסא 4: נתב שנרכש בארץ ויובא על ידי 2PLUS תומך ב-L2TP. נתבים שנקנו בארה"ב אינם תומכים ב-L2TP אבל יתכן וקושחה 4.20.7 אמריקאית פותרת את הבעיה. אם הנתב נרכש באירופה יש לבדוק את קושחה 4.20.8 האירופאית.לגבי WRT54G גרסא 5, 6 ו- 7: מומלץ מאוד לקרוא את השרשורים לגבי הנתב הזה בפורום. בכל מקרה יש לעדכן לגרסא 1.01.0 ומעלה.לגבי WRT54GL: נדרשת גרסת קושחה 4.30.5 ומעלה.
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים מחבר מישהו יוכל להמליץ לי על ראוטר טוב שתומך בחייגן L2TP של הכבלים ותומך ביצירת חיבורים רבים של תוכנות כמו אימיול ביטורנט וכו.רק תעשו לי טובה אל תמליצו לי על אדימקס שמעתי שהם לא משהותודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.