פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים שלום לכם ! אני יש לי כרטיס מסך של שאפיר x1900gt עכשיו אני התקנתי דרייברים וזה...אני משחק פיפ"א 2007 באמצע המסך נכבה כאילו הולך לעשות ריסט , אבל הוא לא עושה ריסט... הוא פשוט יוצא לוידואס ומביא לי את ההודעה הבאה : מה זה ??? למה זה עושה את זה??? איך אני פותר את זה ??? תודה רבה ! ! ! יום טוב
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים תביא את המפרט המלאהאם אתה משתמש בדרייבר האחרון?יכול להיות התחממות יתר,בדוק תטמפרטורה שלו אם everest או pcwizardגם פתח תמארז ותראה אם המאורר שלו מסתובב בכללאם יש לכרטיס חיבור חשמל אולי שכחתה לחבר אותו..
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים גם לי היתה את הבעיה הזאת אבל רק לא במשחקים, החליפו לי את הכרטיס לאותו דגם רק חברה אחרת.אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת של מסכים כחולים ביציאה מכל משחק לאח חצי שעה של משחק לפחות :-[
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים יכול להיות שהכרטיס מתחמם יתר על המידה ולכן ה VPU Recover מגן על הכרטיס ...או שיש בעייה בדריבר, תנסה להסיר את הדריבר הנוכחי ולהתקין מחדש
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר שלום המפרט שלי ככה : מעבד : דול קור דו e6300 של intel כרטיס מסך : x1900gt עם 256 מגה זיכרון זיכרון : גי'גה ... 667MHZ ... 2 כרטיסים של 512 מגה...(של חברת קינגסטון ) לוח אם : ConRoeXFire-eSATA2 יש עוד איזה חלק שצריך לדעת ? עכשיו הנה הטמפרטורות של המחשב לפי אברסט ... : עכשיו לגבי Wh1t3 שאמר שאולי הכרטיס שלי מתחמם יותר מדי ... איך אני יכול לדעת אם הוא מתחמם או לא ? תודה רבה לכולכם ! תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאתי....בבקשהההה
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים תן תמונה מאוורסט עצמה ,מה אני אמור לנחש עכשיו איזה טמפרטורה היא של הכרטיס מסך :s05: ..
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר תן תמונה מאוורסט עצמה ,מה אני אמור לנחש עכשיו איזה טמפרטורה היא של הכרטיס מסך :s05: .. איפה תמונה מהאברסט עצמה ? תגיד לי מאיפה שם ואני מביא..
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים התכוונתי תמונה מתוך התוכנה עצמה לא הבנתי מה קשה להבין בזהמתוך computer--sensor
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים מחבר התכוונתי תמונה מתוך התוכנה עצמה לא הבנתי מה קשה להבין בזה מתוך computer--sensor בסדר מאיפה לי לדעת שגם שם יש טמפרטורות ?? אני לא בקיא בתוכנה הזאת .... סליחה שלא ידעתי....אבל אפשר להסביר יותר בנימוס.. הנה התמונה : עכשיו תעזור לי בבקשה....תודה אחי ! ותודה לכולכם !
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מחבר נו שלחתי את הטמפרטורות של המחשב ....משהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת ? משהוא יכול להגיד לי למה הבעיה הזאת ??תודה !
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים צילמתה תטמפרטורות במצב רגיל ללא עומס (יעני אחרי שלא שיחקתה כמה שעות) או אחרי שיצאתה מאיזה משחק? ,63 ללא עומס זה קצת יותר מדי
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים נו שלחתי את הטמפרטורות של המחשב ....משהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת ? משהוא יכול להגיד לי למה הבעיה הזאת ??תודה !קראת את החוקים בזמן שנשרשמת לפורום? אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות!!!לכן יש לך אזהרה 1 מתוך 3, כאשר בשלישית אתה תורחק / תנעל מהפורום.nadav2k7 - צורת ההתיחסות שלך אינה מקובלת , קח את זה לצומת לבךננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.