עבור לתוכן

Medal Of Honor: Airborne - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איטלקים לא ממש זכורים לי במשחקים(לפחות בכמה שנים אחרונות) אבל היפנים בהחלט מופיעים בכמה וכמה משחקים, בעיקר זכורים לי הגיחות המזעזעות של MOH לאיזור הפסיפיק, תמונות קשות ומשחקים גרועים.

האיטלקים נמצאים במשחק שעליו הת'רד הזה :-X בשלבים הממש מוקדמים.

• תגובות 211
  • צפיות 57.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האם אפשר לשחק ב6600 GT

256 MB

אחרי התקנה רושם לי שכרטיס לא תומך

אולי יש דרך לעקוף ?

הכרטיס לא תומך חומרתית.

תקנה כרטיס מסך

הפתרון.

פורסם

אני אים 8600gt 512 רזולוציה960 על 1280

הכול עלhige

post processing effects על full

פועל על ממוצה של 30 28 fps יש ממש קצת מקומות שקצת יורד ל 20 ויש מקומות שפועל על קצת מעל 30

אים אני מוריד את הרזולוציה ל 786 על 1024 פועל לי על ממצוה של 35 40 fps

אבל אני לא רואה הבדל משמעותי ז אני נשאר על 960 על 1280 פועל דיי חלק

פורסם

תגידו כמה שלבים יש במשחק??הגעתי לשלב 6 שלב אחד אחריי השלב שבו פוצצתי 3 רכבות....

פורסם

תגידו כמה שלבים יש במשחק??הגעתי לשלב 6 שלב אחד אחריי השלב שבו פוצצתי 3 רכבות....

נשאר לך עוד שלב אחד. איזה משחק קצר בחיים לא ראיתי כזה קצר 6 שלבים [בלי השלב הריאשון שזה אימון]

פורסם

טוב אז סיימתי את המשחק כקגע......ואני חייב לציין שאני מאוכזב.....המשחק עצמו ממש יפה הגרפיקה הכל....אבל הוא קצר מידיי!!!!

ממש קצר......וגם אין את הקטע שאני מטיס מטוס או נוסע בתוך טנק וכו....סהכ משחק נחמד חבל שלא עשו אותו יותר ארוך:::(אני עכשיו מתקין bio shock

נקווה שאני יאהב:)

פורסם

גם אני התאכזבתי מMOHA והתקנתי את Bioshock, מהאחרון אתה לא תתאכזב.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז סיימתי את המשחק כקגע......ואני חייב לציין שאני מאוכזב.....המשחק עצמו ממש יפה הגרפיקה הכל....אבל הוא קצר מידיי!!!!

ממש קצר......וגם אין את הקטע שאני מטיס מטוס או נוסע בתוך טנק וכו....סהכ משחק נחמד חבל שלא עשו אותו יותר ארוך:::(אני עכשיו מתקין bio shock

נקווה שאני יאהב:)

ממתי אפשר להטיס מטוס ב MOH ? אולי התבלבלת עם BF2 .

באותו ענין,אתמול,באיחור של יותר מחודש הגיע לידי המשחק .

המשחק ראוי לקצת יותר מהביקורות שהוא קיבל.

רק מערכת השליטה המדהימה מתוך מחסה שמאפשרת לנוע לכל הצדדים+למטה ולמעלה שווה ציון של 85 ומעלה.

הגרפיקה מרהיבה והנשקים נראים פשוט מדהים,על כך אין עוררין.

משחקיות מהנה בהחלט וזורמת למרות שעדיין נשענו שם על המשימות הקלסיות של הרג נאצים וטעינת פצצות.חסר גיוון.

מבלי לשים לב מצאתי את עצמי לאכזבתי כבר בשלב 10 האחרון כך שהמשחק באמת קצר מאוד.

הייתי מדרג את המשחק הזה למשחק השני הטוב ביותר בסידרה של MOH ,הראשון זה קלאסיקה.

למי שאוהב WW2 ממליץ לא לדלג על המשחק הזה,אני מאוד נהניתי :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ממתי אפשר להטיס מטוס ב MOH ? אולי התבלבלת עם BF2 .

באותו ענין,אתמול,באיחור של יותר מחודש הגיע לידי המשחק .

המשחק ראוי לקצת יותר מהביקורות שהוא קיבל.

רק מערכת השליטה המדהימה מתוך מחסה שמאפשרת לנוע לכל הצדדים+למטה ולמעלה שווה ציון של 85 ומעלה.

הגרפיקה מרהיבה והנשקים נראים פשוט מדהים,על כך אין עוררין.

משחקיות מהנה בהחלט וזורמת למרות שעדיין נשענו שם על המשימות הקלסיות של הרג נאצים וטעינת פצצות.חסר גיוון.

מבלי לשים לב מצאתי את עצמי לאכזבתי כבר בשלב 10 האחרון כך שהמשחק באמת קצר מאוד.

הייתי מדרג את המשחק הזה למשחק השני הטוב ביותר בסידרה של MOH ,הראשון זה קלאסיקה.

למי שאוהב WW2 ממליץ לא לדלג על המשחק הזה,אני מאוד נהניתי :xyxthumbs:

אתה בשלב 10? אין בכלל שלב 10 . אני שיחקתי במשחק וגמרתי אותו יש איזה 6 שלבים ממש קצר.

פורסם

צודק,הפתיח של השלב האחרון מטעה.

10 זו רמת הלוחמים הנאצים (ELITE)

[attachment deleted by admin]

פורסם

רשמים:

BAR הוא הכלי הטוב ביותר במשחק לאחר שדרוגים, רק שביצועי כוונת הברזל שלו לא טובים מספיק.

מבין התת מקלעים, הטומי-גאן הכי טוב, אם כי יש לו חסרון: אחרי השדרוג השלישי, הטעינה מתארכת, ככה שמי שרגיל לירות ומייד לטעון, זה חסרון. בניגוד לתת מקלע הגרמני, הוא גם טוחן תחמושת בקצב, וזה בעיה.

מבין הרובים, המועדף עלי הוא ה-GARAND, החסרון היחיד שלו זה שאי אפשר לטעון אותו כמו כל נשק אחר.

מבין האקדחים אחרי כל השדורגים, מועדף עלי האקדח של בעלות הברית. אם כי (זהירות ספוילר) השדרוג האחרון של האקדח הגרמני הוא מצב אוטומט מלא, ויש כאלה שימצאו את זה יתרון. מבין שני האקדחים, הקולט הוא האקדח היחיד שמסוגל (כמובן אחרי שלושת השדרוגים) לעצור את ה-NAZI STORM ELITE.

מבין הרימונים, המועדפים עלי הם כמובן רימוני ה-GAMMON, גם כי הם מסוגלים לפוצץ OBJECTIVES, וגם כי הם מספיק חזקים בשביל לפוצץ את האויב גם אם הוא קצת רחוק, מה שמאפשר לא לדייק לגמרי בזריקה ועדיין לפגוע. הרימון השני האהוב עלי הוא רימון המקל הגרמני, מכיוון שיותר קל ללמוד להשתמש בו: יענו, לזרוק, לתת לו לעוף וברגע שהוא נופל הוא מתפוצץ (אם החזקתם אותו מספיק זמן).

מבין כלי הנשק, הכלי שהשדרוגים בו הכי עוזרים זה האקדח האמריקאי: בהתחלה זה סתם נשק מעפאן, אבל אחרי השדרוג השני הוא מכונת הרג רעבה, ואחרי השלישי, מדובר בנשק טווח קרוב קטלני לכל דבר: טעינה מהירה מאוד, קצב אש קטלני, נזק עצום (=מעט כדורים להריגה).

המשחק אכן קצר מדי, אבל ברמה הקשה ביותר, הוא מאתגר. כל כלי הנשק נבדקו ברמה זו. על פי המשחק, ה-NAZI STORM ELITE הכי חזקים, אבל זה לא נכון, לדעתי הכי מפריעים זה מספר 9: אלה עם המשגר טילים.

פורסם

ה NAZI STORM ELITE השחורים הללו קשים משום שהם מתים לאט וצריך לפחות צרור שלם לרוקן עליהם.

מה שבטוח לא מומלץ להיות חשוף יותר מדי מולם ,הם קשים לחיסול מהיר לעומת משגרי הטילים שאכן מעצבנים

ומציקים אבל ניתן לחמוק מהטילים כשרואים אותם נעים לעברך עוד באוויר.

הכי אהבתי את השלב לפני האחרון-הגשר.

אחרי שעברתי אותו ,חזרתי עליו שוב והפעם עם אקדח וסכין ;D

כיף לשחוט אותם עם הסכין הנאה אמיתית מאחר ומשגרי הטילים מאוד כבדים בתנועה וכשאתה מתקרב אליהם

הם די חסרי אונים.

מלבד ענין הצניחות שדי מעיק ואורך החיים הקצר בהחלט המשחק מקבל אצלי ציון 88 :)

עדיין לא ניסיתי את הדמו ברצינות,נכנסתי אליו סתם בשביל לבדוק פינגים :lol:

אבל מהתרשמות ראשונית וממה שקראתי הוא בהחלט שווה.

פורסם

הקטע זה לתפוס את השחורים לבד, לחסל ברימונים את כל מי שמסביבם, ואז לשלוף נשק שמסוגל לחסל אותם בצרור או פחות (GARAND, BAR, אפילו האקדח האמריקאי עם שלושה שדרוגים, עם ה-STG44 זה יותר קשה, אבל אפשרי), להתקרב ומייד לירות. הנשק המומלץ ביותר לזה זה BAR, כי הוא אוטומטי (יענו הם לא יכולים לירות בך בזמן שאתה יורה בהם איתו) וכי הוא עושה נזק מספיק. הטומיגאן יותר אוטומטי, אבל ניסיתי לרוקן על שחור אחד מחסנית שלמה (50 כדורים) של טומיגאן ולא הזיז לו.

האמת היא שאני תמיד מנצל את הצניחה מחדש בשביל לנחות קרוב ל-OBJECTIVES. האתגר זה לעשות צניחה מושלמת ישר מאחורי מחסה.

פורסם

אתה יודע מה,אם היו נותנים שתי אפשרויות:

צניחה ואז באמת אפשר לצנוח לאיזור ה OBJECTIVES

reload מה-SAVE האחרון

המשחק היה הרבה יותר מענין.

אבל זה באמת זניח .

משחק טוב להעביר את הזמן עד שיגיע המלך קוד הרביעי :cool2:

פורסם

בהחלט מסכים לגבי זה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים