עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת נושא לפרוייקט ב-VB לכיתה יב'

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עכשיו התחלתי כיתה יב' ואנחנו עושים השנה פרוייקט של בניית תוכנה ב-VB. התוכנה צריכה להיות מנהלית.

עקרונית לפי מה שהבנתי זה לא חייב להיות ניהול של עסק או משהו כזה אלא גם דברים אחרים כל עוד זה עם מסד נתונים, ADO ועוד כמה דברים..

אחד הפרוייקטים שעשו בשנים קודמות וממש אהבתי זה תוכנה שיש בה נתונים על הבורסה. היא כוללת את כל המדדים הישראלים ואת המדדים הבולטים בעולם עם כל המניות וכוללת נתונים משנת 1970 לפי מה שהבנתי. התוכנה מתעדכנת, מציגה גרפים ועושה עוד כמה פעולות אבל אני לא רוצה לעשות משהו שכבר נעשה.

יש לכם רעיונות?

פורסם

תוכנת שיתוף קבצים ;D אבל אם זה לא מנהלית אז גם אפשר תוכנת דוא"ל עם יומן וספר טלפונים.

פורסם
  • מחבר

תוכנת שיתוף קבצים ;D אבל אם זה לא מנהלית אז גם אפשר תוכנת דוא"ל עם יומן וספר טלפונים.

אהה וד"א, לא למדנו עדיין VB.. כאילו אני יודע שזאת שפה די פשוטה וגם בניתי פעם תוכנה ב-VB די מסובכת להתחלה אבל בכל זאת זה היה בעזרת הרבה מקורות חיצוניים ואני רוצה שהפעם הקוד יהיה יעיל והכל ככה שאני רוצה משהו שיהיה בר ביצוע למתחיל.

אני לא מתחיל לגמרי. יש לי ניסיון לא קטן בתכנות ואני קולט את הדברים די מהר..

את ההצעות שלך אפשר ליישם ב-VB?

פורסם

אתה חייב VB?? השפה הכי מכוערת שאי פעם נוסדה?

פורסם

תעשה תוכנה לניהול חנות מחשבים.

פורסם
  • מחבר

SaarD - לא בדיוק חייב אבל כולם יעבדו עם VB והמטרה שלי כאן היא לקבל 100 ולא ללמוד שפה.

UnsignedInteger - חשבתי על זה אבל לא הצלחתי לחשוב מה כבר תוכנה כזאת יכולה לכלול..

פורסם

בעקרון אין איזה משהו מיוחד, כל הפרוייקטים האלה הם בסופו של דבר אותו דבר. זה בסהכ הכל צריך לכלול עבודה עם מסד נתונים.

1. טופס הזמנת סחורה מספק ועדכון ה DB

2. טופס המנה של לקוח מהחנות ועדכון ה DB.

3. הצגה של סחורה לפי מיונים שונים.

4. כל מני שאילתות.

לא משנה מה הנושא של הפרוייקט.

פורסם

בנוסף לשאלה שלו גם אני צריך עזרה במציאת נושא לפרויקט כמשחק תלת מימדי ב-VB (כאשר VB היא שפת הכתיבה שחובה ) ?

תודה מראש לעוזרים...[br]פורסם בתאריך: 4.09.2007 בשעה 17:14:38

אהה וד"א, לא למדנו עדיין VB.. כאילו אני יודע שזאת שפה די פשוטה וגם בניתי פעם תוכנה ב-VB די מסובכת להתחלה אבל בכל זאת זה היה בעזרת הרבה מקורות חיצוניים ואני רוצה שהפעם הקוד יהיה יעיל והכל ככה שאני רוצה משהו שיהיה בר ביצוע למתחיל.

אני לא מתחיל לגמרי. יש לי ניסיון לא קטן בתכנות ואני קולט את הדברים די מהר..

את ההצעות שלך אפשר ליישם ב-VB?

כמה יח"ל אתה לומד?

ברמה של כמה יח"ל הפרוייקט שאתה צריך נושא בשבילו ?

פורסם
  • מחבר

בעקרון אין איזה משהו מיוחד, כל הפרוייקטים האלה הם בסופו של דבר אותו דבר. זה בסהכ הכל צריך לכלול עבודה עם מסד נתונים.

1. טופס הזמנת סחורה מספק ועדכון ה DB

2. טופס המנה של לקוח מהחנות ועדכון ה DB.

3. הצגה של סחורה לפי מיונים שונים.

4. כל מני שאילתות.

לא משנה מה הנושא של הפרוייקט.

כן אבל אני רוצה לעשות משהו קצת יותר מורכב ומעניין שיבטיח לי את ה-100.

פורסם

אין פה משהו יותר מורכב ומעניין, זה כבר תלו במסד נתונים שלך ובשאילות.

אני עשית בזמנו ניהול ספריית וידאו/חנות וידאו. עם כמה טפסים באמת מורכבים. הבודק לא בדק לי אותם בכלל, בדק סתם כמה דברים פשוטים וקיבלתי 100.

פורסם
  • מחבר

אין פה משהו יותר מורכב ומעניין, זה כבר תלו במסד נתונים שלך ובשאילות.

אני עשית בזמנו ניהול ספריית וידאו/חנות וידאו. עם כמה טפסים באמת מורכבים. הבודק לא בדק לי אותם בכלל, בדק סתם כמה דברים פשוטים וקיבלתי 100.

אתה יכול להעלות את התוכנה בבקשה? פשוט אני רוצה לראות איך עבודה גמורה צריכה להראות.

פורסם

בשביל זה אני אצתרך לנסוע לתיכון שלי ולבדוק אם היא עדיין שם, זה היה לפני 5 שנים.

העותק ששמרתי לא שרד את עשרות הפורמטים , סורי :nixweiss: .

פורסם

בשביל זה אני אצתרך לנסוע לתיכון שלי ולבדוק אם היא עדיין שם, זה היה לפני 5 שנים.

העותק ששמרתי לא שרד את עשרות הפורמטים , סורי :nixweiss: .

ואין לך במקרה גיבוי ?

פורסם

הבודק לא באמת בודק את הקוד. עשיתי עבודה דיי מכובדת, ומכל העבודה הזו הוא שאל אותי רק על החלק שאיזה LABEL מהבהב(איך עשיתי את זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים