עבור לתוכן

בעיה בעכבר

Featured Replies

פורסם

משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??

פורסם

מזאת אומרת "יותר מידי ימינה"?

תסביר את עצמך

פורסם

לדעתי הוא מתכוון שהעכבר בעצם נעלם לו בצד ימין של המסך

אני צודק?

פורסם
  • מחבר

כן.... תראה שאם אתה מזיז ת'עכבר ימינה עד הסוף אתה עדיין רואה קצת איזה פס קטן ממנו אבל אצלי זה ממש נכנס עד הסוף... וכמו שאמרתי במשחיק אסטרטגיה אני לא מצליח לזוז ימינה.

פורסם

מה שאני יודע שבשולחן העבודה העכבר נעלם בצד ימין. אבל במשחקים זה לא צריך להיות ככה.

פורסם

אולי במקרה חיברת עוד מסך למחשב ובחרת במצב EXTEND MY DESKTOP?

פורסם
  • מחבר

לא יש לי רק מסך אחד..

פורסם

אז כנס ללוח בקרה ותסתכל על ההגרות של העכבר.

היה לי פעם אחת עכבר עם דרייברים, שהיה אפשר לבחור שהוא לא ייתק בקצה של המסך אלה ימשיך הלאה, או יעבור לצד השני, לא זוכר.

אם לא עוזר תמחק אותו ממנהל ההתקנים ותתקין מחדש.

אם יש לך דרייברים תתקין אותם גם מחדש.

פורסם

לפי מה שהבנתי בנתיים יש לך כרטיס מסך בעל אפשרות לתצוגת שתי מסכים

כנס ללוח הבקרה=>תצוגה בחלון שיפתח לך יש לשוניות כנס ללשונית הגדרות ותראה על איזה מצב אתה עובד

במידה ואתה עובד במצב כפול אז העכבר אמור לעבור למסך השני כאשר את זז לקצה הימני במסך שלך..תשנה את ההגדרה למסך אחד והבעיה תפתר לך

פורסם

לפי מה שהבנתי בנתיים יש לך כרטיס מסך בעל אפשרות לתצוגת שתי מסכים

כנס ללוח הבקרה=>תצוגה בחלון שיפתח לך יש לשוניות כנס ללשונית הגדרות ותראה על איזה מצב אתה עובד

במידה ואתה עובד במצב כפול אז העכבר אמור לעבור למסך השני כאשר את זז לקצה הימני במסך שלך..תשנה את ההגדרה למסך אחד והבעיה תפתר לך

זה בדיוק מה שאמרתי לו, אבל הוא טוען שהוא משתמש רק במסך אחד.

מאור, כנס בכל זאת להגדרות של הכרטיס מסך ותבדוק, כי כנראה זו הבעיה, אפילו אם אין לך עוד מסך מחובר כרגע.

פורסם

אתה יכול לצלם את המסך בעזרת מצלמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים