עבור לתוכן

פורנו והשפעותיו

Featured Replies

פורסם

גם שאלה טובה, אבל כנראה שאנחנו מאמינים שלחשיפה לחומר פורנוגראפי יש השפעה הרסנית יותר על נפש של נער/ה צעירים.

זה בדיוק הפרדוקס , וזה ממש לא נראה לי הגיוני

• תגובות 92
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודעת, אולי הסוגייה של מיניות בילדים.

אלימות בין ילדים תהיה כך או כך, בין אם תרצה או לא, ילדים ילכו מכות. אבל כשאתה נתקל בתופעה של התנהגות (מינית) חריגה בילדים זה בד"כ כי הם "לומדים" את זה מסרט שהם ראו, או לחליפין, מבוגר (או ילד אחר) שפגע בהם מינית.

פורסם

לא יודעת, אולי הסוגייה של מיניות בילדים.

אלימות בין ילדים תהיה כך או כך, בין אם תרצה או לא, ילדים ילכו מכות. אבל כשאתה נתקל בתופעה של התנהגות (מינית) חריגה בילדים זה בד"כ כי הם "לומדים" את זה מסרט שהם ראו, או לחליפין, מבוגר (או ילד אחר) שפגע בהם מינית.

זה בדיוק התפיסה "השמרנית" שאני ממש חולק עליה

שאלימות זה דבר טבעי , שילדים חשופים אליה כל הזמן בטלוויזיה ובסרטים ואין לו שום השפעה על הילדים

אבל סקס שזה משהו שהילדים חשופים במינון הרבה יותר נמוך , לזה יש השפעה הרסנית על נפש הילד

ובכלל אם כבר יש סקס בטלוויזיה , זה בדרך כלל סקס טבעי , ולא איזה סקס ביזארי , אז מה הרסני בזה ?

פורסם

"סרטי אהבה משודרים מאוחר, אך אלימות בכל שעה מותר".

תראה, מין זה טבעי, אבל לא כשילדים עושים את זה, נקודה. אלימות זה גם לא טוב וגם זה לא טוב שזה משודר בטלויזיה אבל לעולם האלימות תהיה אמצעי להשגת מטרות. אז אולי היום אתה לא תכה מישהו כי אתה רוצה ממנו משהו, אבל אם ניקח פעולות צבאיות כנגד אוייבינו, הם גם סוג של אלימות.

יכול להיות שבגלל שכשמראים סקס בטלויזיה, מראים את זה באור טוב, שכך צרייך לעשות, ואלימות לרוב לא. מציגים אלימות באור רע. מראים את ה-bad guy שפגע במישהו הולך לכלא. בפורנו אף אחד לא אומר לך "ילדים, ככה לא עושים!".

פורסם

אפגנים אינם ערבים - הם אפגנים.

פורסם

הם מעמי ערב. זה לא כמו פרסים באיראן. אפגנים הם ערבים.

פורסם

זה אותו דבר כמו לקרוא לאוקראינים רוסים, אז נכון, הם חלק מן "העמים הרוסיים", אבל תקראי ככה לאוקראיני ואת תקבלי מכות :)

פורסם

יכול להיות. :nixweiss:

פורסם

פורנו משפיע רק על אנשים מושפעים... :-\

פורסם

ותואר התגובה המטומטמת של היום הולך ל...............

פורסם

למה מדברים רק על פורנו והשפעותיו ?

למה כל סרט שיש בו קטעי סקס , הוא לילדים מגיל 18 ?

אבל אלימות ורצח יש בלי סוף בסרטים ובטלוויזיה , ובשביל זה לא צריך להיות בן 18 !

כאילו סקס שזה דבר טיבעי ואסור לראות , אבל רצח זה נורמלי

בתור אחד שרואה סרטים וטלוויזיה אני יכול להתרשם שרצח זה טבעי וסקס זה מין סטייה

לדעתי התשובה טמונה בחינוך שאנחנו קיבלנו ובאותה מידה מעבירים לילדינו.

רוב ההורים מחנכים את ילדיהם לא לאלימות כבר מגיל צעיר מאוד. לדעתי עוד מהתקופה שהם תינוקות ואינם יודעים להסביר את עצמם, כשהם מתעצבנים

הם נוטים להרביץ וכבר מאז הם שומעים "לא! אסור להרביץ!". כמובן שבמשך חייו הילד ישמע את המשפט הזה ודומים לו המון פעמים.

אך אף פעם לא תשמע הורה מנסה לחנך ילד בנושא סקס מכיוון שהילד צריך להגיע לבגרות מסויימת בשביל להבין על מה מדברים איתו.

לכן לדעתי מנסים בטלוויזיה ובסרטים למנוע סקס עד כמה שניתן על מנת שהילד לא יחשף בטרם עת לדברים שהוא אינו מוכן להם.

הבעיה פחותה בהקרנת אלימות מכיוון שאין בעיה שההורה יכוון את הילד ויסביר לו שאלימות מסוכנת ואסורה ומה שיש בסרט או בטלויזיה אינו אמיתי.

כמובן שלא כל סוג של אלימות- לכל גיל יש את רמת החשיפה שאליה הוא מוכן ומסוגל לקבל מבלי להינזק (גם בסרטים מצויירים לגיל הרך יש רמה מסויימת של אלימות).

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי....

פורסם
תור אחד שרואה סרטים וטלוויזיה אני יכול להתרשם שרצח זה טבעי וסקס זה מין סטייה

אה? ראית פעם פרסומות בערוץ 2? או בערוץ 10? או אבודים או כל סדרת טלוויזיה אמריקאית שמכניסים סקס כי זה מוכר?

או בסרטים?

מה אתם בסרט? סקס ואלימות זה הדבר כאילו הכי נפוץ במדיה.....

ונורא נעלבתי שלא התייחסתם לדברים שלי :P

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למה לא לקחו אותי לשחות באגם בגרמניה והיו שם מלא בנות משתזפות בלי חלק עליון - לאף אחד לא אכפת?

זפריצנצ זח

פורסם

לי יש דברים שהרבה יותר מפרעים מפורנו

פורנו זה לא דבר מינסטרים לילדים

לא משדרים פורנו בשידורים הרגילים אין פורנו ביוטיוב וכו

ככה שהילדים לא חשופים לזה כל היום

מה שבאמת מציק לי זה היתקרבות לפורנו בטלוויזיה\ירחוני נוער\פירסום\וכו

קחו לדוגמה תקליפ הזה שהוא אחד מרבים מאוד-

http://www.youtube.com/watch?v=NqkkAvRJ28M

עכשיו זה קליפ שקהל היעד שלו זה בעיקר ילדות קטנות

וזה מה שהן נחשפות לו

לי אם היו ילדים לא הייתי רוצה שהם יצפו בMTV לפחות עד גיל 15

לצערי הורים לא יודעים למה הילדים נחשפים

אולי תיקראו לי שמרן אבל מבחינתי קליפים כאלו אמורים להיות בערוצי מבוגרים

אני יודע מה אני רוצה לעשות שאני רואה את הקליפ הזה...

ומבחינתי זה גובל בפורנו

עכשיו שלא תבינו לא נכון

אני לא חושב שכל סרט אם שדים חשופים פה ושם צריך להיות משודר בשידורים מאוחרים

אבל אני כן חושב שלהציף תמסך בסקס ועוד יותר בסקס זנותי לא צריך להיות בערוצי טלוויזה

שמיועדים לילדים

ותיראו לבד תתוצאות יש הרבה ילדות שרוצות להיות וליתלבש כמו בריטני\שקירה\פריז \וכו

לא בדיוק חלום של כל הורה

פורסם

:lol: :lol: :lol:

התחלתי לקרא, הגעתי עד כאן

זה מעניין...

אני משאיר את זה פתוח לבינתיים, נראה לאן זה מתפתח... אבל משום מה יש לי הרגשה שזה לא ישאר פתוח עוד הרבה זמן.

זה, יחד עם התמונה של השור הזועם, קרעו אותי

...לדעתי פורנו הוא כמו שסתום בסיר לחץ. לעיתים צריך לשחרר קיטור כדי לא לגרום נזק.

קטעים הזויים האשכול הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים