עבור לתוכן

USB לא מגיב

Featured Replies

פורסם

??? בעיה מוזרה, פתאום הUSB מםסיק להגיב לא משנה מה אני מחבר זה לא עובד,אני מפעיל את המחשב מחדש כדי שיחזור לעבוד במקרה הטוב אני מפעיל פעם אחת מחדש, העכבר דולק שאני מחבר לUSB אבל זה לא מגיב בכלל,כנ"ל שאני מחבר זכרון הוא דולק אבל לא עובד

פורסם

תנסה למחוק את ההתקני USB מה DEVICE MANAGER ולהתקין מחדש.

פורסם

תבדוק את ההגדות ב-BIOS ומנהלי ההתקנים תחת השם USB ROOT HUB

(אמורים להיות כמה צריכים לעשות באחד אחד מהם) אתה אמור להכנס למאפיינים ותחת לשונית ניהול צריכת חשמל תבטל את ה-V הראשון "אפשר למחשב לכבות את התקן זה כדי לחסוך בצריכת בחשמל"

פורסם

תנסה למחוק את ההתקני USB מה DEVICE MANAGER ולהתקין מחדש.

ה-DEVICE MANAGER שלי מציג 5 חיבורי USB שמחוברים למחשב אך בעצם (בפועל מחוברים לי רק 2

איך אני בודק ב-DEVICE MANAGER איזה מהחיבורים הם אלה הם 2 החיבורים שהכן מחוברים ואלה מהשאר לא ?

פורסם

ה-DEVICE MANAGER שלי מציג 5 חיבורי USB שמחוברים למחשב אך בעצם (בפועל מחוברים לי רק 2

איך אני בודק ב-DEVICE MANAGER איזה מהחיבורים הם אלה הם 2 החיבורים שהכן מחוברים ואלה מהשאר לא ?

אתה לא, פשוט תמחק את כולם. זה לא מציג לך מה מחובר ומה לא, אלה רק את ההתקן USB עצמו.

פורסם

אתה לא, פשוט תמחק את כולם. זה לא מציג לך מה מחובר ומה לא, אלה רק את ההתקן USB עצמו.

אבל אם אני ימחק את כולם זה יכלול לי גם את שתי החיבורים התקינים...

אין דרך אחרת לבדוק זאת ?

פורסם

הווינדווס אמור לזהות את החיבורים מחדש ולהתקין אותם

פורסם
  • מחבר

כלום לא עזר,מחקתי מDEVICE MANAGER והתקנתי אותם מחדש והסרתי את הסימון כך שהווינדוס לא יכבה את ההתקנים וזה לא עוזר

זה משתגע לפעמים עובד חלק ולפעמים לא מגיב בכלל

יש סיכוי שזה בעיה בחומרה?להתקין ווינדוס מחדש יעזור?(אני מעדיף שלא)

פורסם

כל יציאות ה USB שיש לך במחשב לא עובדים?

פורסם
  • מחבר

אף כניסה לא עובדת

יש לי 4 מאחורה ו2 מקדימה ובלוח אם הן לא מחוברות ביחד, זה מוזר ומעצבן מה זה יכול להיות?

לפעמים זה עובד פיקס ולפעמים לא

פורסם

איזה לוח יש ברשותך , ואיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

Asrock Mainboard : ConRoe945G-DVI

XP PRO SP2

פורסם

נסה לנתק מהלוח את אחד מחיבורי ה USB תבדוק שהחיבור מחובר כמו שצריך

ותנסה שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים