פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים ??? בעיה מוזרה, פתאום הUSB מםסיק להגיב לא משנה מה אני מחבר זה לא עובד,אני מפעיל את המחשב מחדש כדי שיחזור לעבוד במקרה הטוב אני מפעיל פעם אחת מחדש, העכבר דולק שאני מחבר לUSB אבל זה לא מגיב בכלל,כנ"ל שאני מחבר זכרון הוא דולק אבל לא עובד
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים תבדוק את ההגדות ב-BIOS ומנהלי ההתקנים תחת השם USB ROOT HUB (אמורים להיות כמה צריכים לעשות באחד אחד מהם) אתה אמור להכנס למאפיינים ותחת לשונית ניהול צריכת חשמל תבטל את ה-V הראשון "אפשר למחשב לכבות את התקן זה כדי לחסוך בצריכת בחשמל"
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים תנסה למחוק את ההתקני USB מה DEVICE MANAGER ולהתקין מחדש.ה-DEVICE MANAGER שלי מציג 5 חיבורי USB שמחוברים למחשב אך בעצם (בפועל מחוברים לי רק 2איך אני בודק ב-DEVICE MANAGER איזה מהחיבורים הם אלה הם 2 החיבורים שהכן מחוברים ואלה מהשאר לא ?
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים ה-DEVICE MANAGER שלי מציג 5 חיבורי USB שמחוברים למחשב אך בעצם (בפועל מחוברים לי רק 2איך אני בודק ב-DEVICE MANAGER איזה מהחיבורים הם אלה הם 2 החיבורים שהכן מחוברים ואלה מהשאר לא ?אתה לא, פשוט תמחק את כולם. זה לא מציג לך מה מחובר ומה לא, אלה רק את ההתקן USB עצמו.
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים אתה לא, פשוט תמחק את כולם. זה לא מציג לך מה מחובר ומה לא, אלה רק את ההתקן USB עצמו.אבל אם אני ימחק את כולם זה יכלול לי גם את שתי החיבורים התקינים...אין דרך אחרת לבדוק זאת ?
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר כלום לא עזר,מחקתי מDEVICE MANAGER והתקנתי אותם מחדש והסרתי את הסימון כך שהווינדוס לא יכבה את ההתקנים וזה לא עוזרזה משתגע לפעמים עובד חלק ולפעמים לא מגיב בכלליש סיכוי שזה בעיה בחומרה?להתקין ווינדוס מחדש יעזור?(אני מעדיף שלא)
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים מחבר אף כניסה לא עובדתיש לי 4 מאחורה ו2 מקדימה ובלוח אם הן לא מחוברות ביחד, זה מוזר ומעצבן מה זה יכול להיות?לפעמים זה עובד פיקס ולפעמים לא
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים נסה לנתק מהלוח את אחד מחיבורי ה USB תבדוק שהחיבור מחובר כמו שצריךותנסה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.