פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה..הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים רוב הסיכויים, לפי הסדר:טמפרטורות גבוהות מידי, עד לריסט של המחשב.זיכרון פגום.ספק כוח פגום.לוח אם פגום.ורק אחרי זה את שאר האפשרויות שנישארו לך.מה הטמפרטורה של המחשב?
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים הכי פשוט זה לעלות את xp עם הפקודה do not reboot on error (או משהו כזה אין לי XP באזור המיידי)ואז לראות אם עולה מסך כחול. (F5 או F8 בזמן הBOOT)תכתוב פה את מספר הודעת השגיאה ולאיזה קובץ מפנה ההודעה. אם לא מופיע מסך כחול אז memtestאם זה רץ כמו שצריך, תפתח את המארז ותשאב את האבק מהגוף קירור של המעבד.בהצלחה!עריכה: בגלל שזה קורה אקראית באמצע עבודה יהיה לך יותר קל לשנות את ההגדרות מתוך חלונות.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים hhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0קודם תבדוק את התשובה - אולי היא כבר קיימת בפורום
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים לריסט לא רצוי של המחשב יכולות להיות מספר השלכות1. תפתח את המחשב תבדוק את מצב הכבלים שעל הלוח2. כונן קשיח תקול3. זיכרון תקול4. ספק תקול או חלש בשביל המערכת5. לוח אם תקול.6. דרייברים לא טוביםממתי זה התחיל שניתה חומרה כלשהי?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר אז ככה.. הXP לא נותן שום שגיעה.. המחשב פשוט עושה ריסט.. כמו שאתה לוחץ על כפתור הריסט והמחשב מאותחל מחדש.. בלי שום הודעה מראש או שגיעה...לא התקנתי חומרה חדשה בזמן האחרון.. וזה פשוט התחיל לקרות באופן רנדומלי.. מה שכן זה תמיד קורה בזמן שימוש.. ולא בזמן מנוחהבקשר לטמפ'.. די יציבה על 37-8.. החלפתי גוף קירור לאחרונה.אני ינסה עכשיו את ה-MEMTEST86.. למרות שממש לא נראה לי שזה הזיכרון.. אם כבר אז הספק כוח..אבל השאלה שלי היא איך אני בודק את זה.. כאילו נגיד אני מחליף ספק.. או הארד דיסק.. אני פשוט אמור לחכות עד שהוא יחליט בטובו לעשות ריסט?אהה.. עוד משהו.. אמרו שם לחפש לוגים ב: %SystemRoot%\Minidumpאם התיקיה לא קיימת הרי שזה מערכת ההפעלה?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים שמע זאת בעיה לא פשוטה לאבחן, אפילו היה לי מודם 56K שגרם לריסטרטים למרות שזה קורה יותר עם כרטיסי מסך.את העצה שלי לגבי שינוי הגדרת ההפעלה מחדש ניסית כבר? (F5 או f8 בבוט ואז ללחוץ על "Do not restart on error" או משהו כזה, אין לי XP לידי)אם תשנה את ההגדרות אז אתה תקבל מסך כחול במקום ריסטרט, אם לא אז כנראה מדובר על בעיית חומרה.אחרי שתנסה את שינוי ההגדרה ואת memtest אז נמשיך ונשבור את הראש. גם memtest תראה בעיית חומרה רק שmemtest יכולה להיות בעיה בזכרונות, מעבד או לוח אם אז תצטרך להחליף את הזכרונות ולראות אם זה פותר את הבעיה וכך הלאה.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר יש לי מחשב שני שהוא אותו הדבר (אותו לוח + אותו מעבד..) אז אני יכול להחליף בינהם ולראות שהכל תקין..הבעיה היא איך אני לוקח רכיב אחד.. ובודק שאכן הוא עושה את הבעיה.. כלומר איך אני גורם לבעיה להופיע..כי אתה יכול לעבוד עם המחשב איזה שעה שעתיים.. והוא לא יעשה לך ריסט...
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים מחבר אוי ואבוי לי.. תראו כמה:BugCheck 1000007F, {d, 0, 0, 0}Probably caused by : win32k.sys ( win32k!ClientGetMessageMPH+50 )Followup: MachineOwner---------BugCheck 100000D1, {6212d0f4, 2, 0, f7cdb883}Probably caused by : usbohci.sys ( usbohci!OHCI_InterruptDpc+6e )Followup: MachineOwner---------BugCheck 1000008E, {c0000005, 825c38b9, f3e1bb80, 0}Probably caused by : win32k.sys ( win32k!SfnDWORD+a8 )Followup: MachineOwner---------BugCheck 1000008E, {c0000005, bf812963, ee46605c, 0}Probably caused by : win32k.sys ( win32k!ESTROBJ::vInit+a )Followup: MachineOwner---------BugCheck 10000050, {eeb8a9b2, 1, bf83ae28, 0}Could not read faulting driver nameProbably caused by : win32k.sys ( win32k!NtGdiGetWidthTable+3a )Followup: MachineOwner---------BugCheck 1000008E, {c000001d, f7cdc3ff, f8a88e54, 0}Probably caused by : hardware ( usbohci!OHCI_PollEndpoint+1f )Followup: MachineOwner---------BugCheck 1000008E, {c0000005, bf808c90, ed76b82c, 0}Probably caused by : hardware ( win32k!DC::bSetDefaultRegion+cd )Followup: MachineOwner---------BugCheck 4E, {2, 50, 1ffef, 1}***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.Unable to load image SiWinAcc.sys, Win32 error 2*** WARNING: Unable to verify timestamp for SiWinAcc.sys*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SiWinAcc.sys*** WARNING: Unable to verify timestamp for amon.sys*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for amon.sysProbably caused by : SiWinAcc.sys ( SiWinAcc+100e )Followup: MachineOwner---------BugCheck 100000D1, {14, 2, 0, efc9be81}***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!ProcessSend+97 )Followup: MachineOwner---------
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים זה בהחלט הזמן להריץ memtest, תן לו לעשות לפחות שני סבבים או עד שהוא מוצא לפחות שגיאה אחת.זאת בעיית חומרה ללא ספק.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר חחלפחות שגיעה אחת.. הלוואי :]שים לב:Test 4 - 1Test 5 - 2893Test 6 - 1מה אתה אומר על זה?שאלתי היא מה המידע הזה מועיל לי.. כאילו יש בעיה עם הזכרונות.. אז יש דרך לתקן אותם? או שישר לפח.. ואם כבר יש בעיה.. איך אני יודע באיזה סטיק? (2 סטיקים 256)עכשיו לגבי הerr dump.. עשיתי Complete error dump.. יש דרך לנתח את זה עם Windmp הזה? או שזה רק לminidump?
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים כול מה שפגום לך במחשב והבעיה שלו היא לא חום\אבק, אתה לא יכול לתקן חוץ מלירכוש רכיב חדש למחשב.עכשיו כול עוד יש לך אחריות תנצל את זה, כי עם לא אתה תיצא פרייאר.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים חחלפחות שגיעה אחת.. הלוואי :]שים לב:Test 4 - 1Test 5 - 2893Test 6 - 1מה אתה אומר על זה?שאלתי היא מה המידע הזה מועיל לי.. כאילו יש בעיה עם הזכרונות.. אז יש דרך לתקן אותם? או שישר לפח.. ואם כבר יש בעיה.. איך אני יודע באיזה סטיק? (2 סטיקים 256)עכשיו לגבי הerr dump.. עשיתי Complete error dump.. יש דרך לנתח את זה עם Windmp הזה? או שזה רק לminidump?אני מבין שיש לך 2X256 שלב א,תוציא אחד ותריץ memtest אין בעיות? שים אותו בצדשלב ב, שים את זה שהוצאת במקום זה שנמצא בפנים עכשיו. באותו סלוטתריץ memtestבעצם אתה מנסה להבין איזה מהמודולים שלך דפוק.אם רק אחד, אז תחליף אותואם שניהם, אז אולי יש בעיה בלוח שלך, קודם תעשה בדיקה עם סלוט אחראם עדיין יש בעיה אז אתה צריך לקחת כרטיס שבטוח עובד ולשים אותו באותו סלוט ולהריץ memtestרוב הסיכויים שרק נדפק לך הזכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.