פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים Compucase 6A19 ללא ספק כח, שצריך להוסיף לו ספק איכותי,או,antec sonata 2 עם הספק האיכותי 450W?האם ההבדל ביניהם הוא רק שאלה של מחיר או יש דברים נוספים?ידוע לי שלשניהם יש מסילות גומי להפחתת רעשים.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים הם באמת לא באותה קטגורייה ואם אתה שואל אותי הסונאטה לא משתלם אז לא שווה לקנות אותו
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר הם באמת לא באותה קטגורייה ואם אתה שואל אותי הסונאטה לא משתלם אז לא שווה לקנות אותוהבעייה היא דווקא אחרת. הסונאטה עם ספק מחירו קצת יותר זול מאשר Compucase 6A19 שמוסיפים לו ספק איכותי.יש חלופה טובה וזולה יותר? אני לא מכיר את התחום של המארזים כלל. רק מתבסס על הצעות מפרט שאני קורא בפורום והשוואה כספית בזאפ ודומיו.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר תוסיף את התקציב שלך לספק ומארז לכותרת וכך נוכל לדעת יותר ולעזור לךקצת קשה לי לתקצב מארז. הסונאטה הוצע לי בפורום מפרטים וזה הפך לסמן ימני עבורי, עד שאמרו לי שקצת הגזמתי וניתן למצא מארזים טובים לא פחות במחירים נוחים יותר. אז נניח 400 ש"ח למארז וספק איכותי זה בגדר האפשר?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים לא אמרתי שזה לא קשה ואף אחד לא יהרוג אותך אם תרשום בכותרת 400 ובסוף תקנה משהו ב-600 אבל צריכים מחיר מסוים בכותרת שיהיה לפחות הערכה לסכום שאתה מוכן להוציא...
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר לא אמרתי שזה לא קשה ואף אחד לא יהרוג אותך אם תרשום בכותרת 400 ובסוף תקנה משהו ב-600 אבל צריכים מחיר מסוים בכותרת שיהיה לפחות הערכה לסכום שאתה מוכן להוציא...אוקיי, לסונאטה, כך הבנתי, יש ספק איכותי. עלות הסונאטה כ - 650 ש"ח. אם כל שקל חשוב לי ואני רוצה לרדת למארז של כ - 500 ש"ח - מה אפשרי בלי לרדת הרבה ברמה מהסונאטה?
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=422837המינימום לדעתי אחרי השילוב של הHEC.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר כן גם אני, למען האמת.ההבדלים במחיר הם דיי זניחים.הבדל זניח במחיר, אבל ב"ארקטיק" ספק 500. בסונאטה ספק 450. עם זאת, בסונאטה פסי גומי למניעת רעש. ובארקטיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.