עבור לתוכן

איזה מארז עדיף ב - 400 ש"ח (למחשב משחקים שבו הכרטיס יהיה עד 1000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

Compucase 6A19 ללא ספק כח, שצריך להוסיף לו ספק איכותי,

או,

antec sonata 2 עם הספק האיכותי 450W?

האם ההבדל ביניהם הוא רק שאלה של מחיר או יש דברים נוספים?

ידוע לי שלשניהם יש מסילות גומי להפחתת רעשים.

פורסם

בודאי שהסונטה עדיף אך ההשואה ביניהם לא מוצדקת לדעתי.הם לא באותה קטגוריה.

פורסם

הם באמת לא באותה קטגורייה ואם אתה שואל אותי הסונאטה לא משתלם אז לא שווה לקנות אותו

פורסם
  • מחבר

הם באמת לא באותה קטגורייה ואם אתה שואל אותי הסונאטה לא משתלם אז לא שווה לקנות אותו

הבעייה היא דווקא אחרת. הסונאטה עם ספק מחירו קצת יותר זול מאשר Compucase 6A19 שמוסיפים לו ספק איכותי.

יש חלופה טובה וזולה יותר? אני לא מכיר את התחום של המארזים כלל. רק מתבסס על הצעות מפרט שאני קורא בפורום והשוואה כספית בזאפ ודומיו.

פורסם

תוסיף את התקציב שלך לספק ומארז לכותרת וכך נוכל לדעת יותר ולעזור לך

פורסם
  • מחבר

תוסיף את התקציב שלך לספק ומארז לכותרת וכך נוכל לדעת יותר ולעזור לך

קצת קשה לי לתקצב מארז. הסונאטה הוצע לי בפורום מפרטים וזה הפך לסמן ימני עבורי, עד שאמרו לי שקצת הגזמתי וניתן למצא מארזים טובים לא פחות במחירים נוחים יותר. אז נניח 400 ש"ח למארז וספק איכותי זה בגדר האפשר?

פורסם

לא ממש.

יש את השילוב של HEC 400TRT + 6A19 בסביבות ה400, אבל הסונטה עדיף.

פורסם

לא אמרתי שזה לא קשה ואף אחד לא יהרוג אותך אם תרשום בכותרת 400 ובסוף תקנה משהו ב-600 אבל צריכים מחיר מסוים בכותרת שיהיה לפחות הערכה לסכום שאתה מוכן להוציא...

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שזה לא קשה ואף אחד לא יהרוג אותך אם תרשום בכותרת 400 ובסוף תקנה משהו ב-600 אבל צריכים מחיר מסוים בכותרת שיהיה לפחות הערכה לסכום שאתה מוכן להוציא...

אוקיי, לסונאטה, כך הבנתי, יש ספק איכותי. עלות הסונאטה כ - 650 ש"ח. אם כל שקל חשוב לי ואני רוצה לרדת למארז של כ - 500 ש"ח - מה אפשרי בלי לרדת הרבה ברמה מהסונאטה?

פורסם

היתי מעדיף סונטה 2

פורסם

כן גם אני, למען האמת.

ההבדלים במחיר הם דיי זניחים.

פורסם
  • מחבר

כן גם אני, למען האמת.

ההבדלים במחיר הם דיי זניחים.

הבדל זניח במחיר, אבל ב"ארקטיק" ספק 500. בסונאטה ספק 450. עם זאת, בסונאטה פסי גומי למניעת רעש. ובארקטיק?

פורסם

הסונטה עדיף ללא ספק. ההבדל של 50W לא ישחק תפקיד ממש חושב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים