פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים לאחר שניסיתי להתקין גיליתי שהמחשב לא קורא את הדיסק .האם יש אפשרות להוריד את זה מ ea לאור העובדה שיש לי סי די קיי מקורי או אולי ליצור קשר עם הד ארצי? הדיסק של bf2142 כן בסדר אבל עכשיו ש- bf2 לא עובד אני רוצה לשחק רק בו (you dont know what you got till its gone)
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים לדעתי תוריד עותק לא מקורי (נחשב כגיבוי אם יש לך סידי מקורי) תתקין שים תKEY ותשחק. אני לא חושב שיש בעיה לגאלית עם זה.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים תבדוק קודם אם יש שירטות על הדיסק או ליכלוך ואז תבדוק אם הכונן עובד. וגם רצוי לבדוק בעוד מחשב אם יש .בכל מקרה אם זה משחק חדש מהחנות (בעיקר אם לא עברו 14 ימים ) תפנה אליהם ותבקש שיחליפו לך את הדיסק או שתלך לחנות ותכריח אותם לתת לך דיסק אחר מקסימום שיפתחו קופסה ויתנו לך את הדיסק ואת הקופסה הזאת שישלחו להד ארצי עם הדיסק הפגום. זה לא הגיוני שאתה קונה משחק והוא פגום מהקופסה .
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים לא יעבוד, רעינעו.למה לא יעבוד ? כשאני קניתי את המקורי היה לי מותקן מזוייף ופשוט שיניתי את הCDKEY, מה היה לי כוח להתקין את זה מחדש ??
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים תבדוק קודם אם יש שירטות על הדיסק או ליכלוך ואז תבדוק אם הכונן עובד. וגם רצוי לבדוק בעוד מחשב אם יש .בכל מקרה אם זה משחק חדש מהחנות (בעיקר אם לא עברו 14 ימים ) תפנה אליהם ותבקש שיחליפו לך את הדיסק או שתלך לחנות ותכריח אותם לתת לך דיסק אחר מקסימום שיפתחו קופסה ויתנו לך את הדיסק ואת הקופסה הזאת שישלחו להד ארצי עם הדיסק הפגום. זה לא הגיוני שאתה קונה משחק והוא פגום מהקופסה . למרות שהוא לא אמר את זה באופן מפורש נוצר הרושם שזה לא משחק חדש שנקנה עכשיולמרות זאת לא נראה לי שיש באמת בעיה להוריד מהרשת את המשחק ולהשתמש בCD KEY שלך
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר קניתי את המשחק לפני שנה וחצי זאת חבילת דלוקס אבל לא אכפת לי מ-sfלגבי הורדה של המשחק זה אפשרי להפעיל עם סידי מקורי כאילו זה מקורי וזה מה שאני ניסיתי בשבוע האחרון אבל אני לא מצליח זה איטי אני גם לא רוצה לדבר על זה יותר מידי כדי שלא יסגרו את הדיון אבל כנראה זה האופציה היחידה.חשבתי על אופציה חלופית של יצירת קשר עם המפיץ אבל כנראה שאי אפשר
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אם אני לא טועה בהרבה משחקים יש אחריות על הדיסק עצמותמורת דמי המשליח בלבד (10$) ישלחו לך את הדיסק מחדש הבעיה היא שזה רק בארה"ב, וצריך לבדוק עם זה תופס גם בארץ...זו אחת הדרכים שבהם דופקים את מי שכן קונה משחקים מקוריים.לי זה קרה לפני שנתיים והוציאו לי את הנשמה, רק בסוף כשפניתי במייל לחברה בחול הם שלחו לי דיסק חדש, וללא תשלום (פיצוי על עוגמת הנפש...)תתעקש, תלחם, ובסוף תקבל
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אתה מודע לזה שהדמי משלוח בסך 10$ זה המחיר של משחק חדש בארה"ב.http://www.circuitcity.com/ssm/Battlefield-2-PC/sem/rpsm/oid/126414/catOid/-16501/rpem/ccd/productDetail.do
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אתה מודע לזה שהדמי משלוח בסך 10$ זה המחיר של משחק חדש בארה"ב.http://www.circuitcity.com/ssm/Battlefield-2-PC/sem/rpsm/oid/126414/catOid/-16501/rpem/ccd/productDetail.doבמקרה הספציפי הזה. זה המצבאבל כאשר המשחק חדש ועולה בארה"ב "קצת" יותר מ 10$...10$ זה סכום די נמוך לעומת משחק חדש שעולה בארץ 200+ שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.