עבור לתוכן

נהרס לי הדיסק של battlefield2

Featured Replies

פורסם

לאחר שניסיתי להתקין גיליתי שהמחשב לא קורא את הדיסק .

האם יש אפשרות להוריד את זה מ ea לאור העובדה שיש לי סי די קיי מקורי או אולי ליצור קשר עם הד ארצי?

הדיסק של bf2142 כן בסדר אבל עכשיו ש- bf2 לא עובד אני רוצה לשחק רק בו (you dont know what you got till its gone)

פורסם

לא נראה לי שיש אפשרות כזאת, אין אחריות על המשחקים.

פורסם

לדעתי תוריד עותק לא מקורי (נחשב כגיבוי אם יש לך סידי מקורי) תתקין שים תKEY ותשחק. אני לא חושב שיש בעיה לגאלית עם זה.

פורסם

לא יעבוד, רעינעו.

פורסם

צור קשר עם הד ארצי.

פורסם

תבדוק קודם אם יש שירטות על הדיסק או ליכלוך ואז תבדוק אם הכונן עובד. וגם רצוי לבדוק בעוד מחשב אם יש .

בכל מקרה אם זה משחק חדש מהחנות (בעיקר אם לא עברו 14 ימים ) תפנה אליהם ותבקש שיחליפו לך את הדיסק או שתלך לחנות ותכריח אותם לתת לך דיסק אחר מקסימום שיפתחו קופסה ויתנו לך את הדיסק ואת הקופסה הזאת שישלחו להד ארצי עם הדיסק הפגום. זה לא הגיוני שאתה קונה משחק והוא פגום מהקופסה .

פורסם

לא יעבוד, רעינעו.

למה לא יעבוד ? כשאני קניתי את המקורי היה לי מותקן מזוייף ופשוט שיניתי את הCDKEY, מה היה לי כוח להתקין את זה מחדש ??

פורסם

תבדוק קודם אם יש שירטות על הדיסק או ליכלוך ואז תבדוק אם הכונן עובד. וגם רצוי לבדוק בעוד מחשב אם יש .

בכל מקרה אם זה משחק חדש מהחנות (בעיקר אם לא עברו 14 ימים ) תפנה אליהם ותבקש שיחליפו לך את הדיסק או שתלך לחנות ותכריח אותם לתת לך דיסק אחר מקסימום שיפתחו קופסה ויתנו לך את הדיסק ואת הקופסה הזאת שישלחו להד ארצי עם הדיסק הפגום. זה לא הגיוני שאתה קונה משחק והוא פגום מהקופסה .

למרות שהוא לא אמר את זה באופן מפורש נוצר הרושם שזה לא משחק חדש שנקנה עכשיו

למרות זאת לא נראה לי שיש באמת בעיה להוריד מהרשת את המשחק ולהשתמש בCD KEY שלך

פורסם
  • מחבר

קניתי את המשחק לפני שנה וחצי זאת חבילת דלוקס אבל לא אכפת לי מ-sf

לגבי הורדה של המשחק זה אפשרי להפעיל עם סידי מקורי כאילו זה מקורי וזה מה שאני ניסיתי בשבוע האחרון אבל אני לא מצליח זה איטי אני גם לא רוצה לדבר על זה יותר מידי כדי שלא יסגרו את הדיון אבל כנראה זה האופציה היחידה.

חשבתי על אופציה חלופית של יצירת קשר עם המפיץ אבל כנראה שאי אפשר

פורסם

כמו ש-LazyBoy אמר תתקשר להד ארצי, על בטוח יש פיתרונות לדברים כאלה...

פורסם

אם אני לא טועה בהרבה משחקים יש אחריות על הדיסק עצמו

תמורת דמי המשליח בלבד (10$) ישלחו לך את הדיסק מחדש

הבעיה היא שזה רק בארה"ב, וצריך לבדוק עם זה תופס גם בארץ...

זו אחת הדרכים שבהם דופקים את מי שכן קונה משחקים מקוריים.

לי זה קרה לפני שנתיים והוציאו לי את הנשמה, רק בסוף כשפניתי במייל לחברה בחול הם שלחו לי דיסק חדש, וללא תשלום (פיצוי על עוגמת הנפש...)

תתעקש, תלחם, ובסוף תקבל

פורסם

אתה מודע לזה שהדמי משלוח בסך 10$ זה המחיר של משחק חדש בארה"ב.

http://www.circuitcity.com/ssm/Battlefield-2-PC/sem/rpsm/oid/126414/catOid/-16501/rpem/ccd/productDetail.do

במקרה הספציפי הזה. זה המצב

אבל כאשר המשחק חדש ועולה בארה"ב "קצת" יותר מ 10$...

10$ זה סכום די נמוך לעומת משחק חדש שעולה בארץ 200+ שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים