פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשותמה אתם חושבים שהבעיה?
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים קודם כל, תשנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.בקשר לבעיה, האם הטענות מבוססות על הרגשה או על סמך ביצועים ביישומים ספציפיים?כמו שכתבו, האם התקנת דרייברים?
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר האם הטענות מבוססות על הרגשה או על סמך ביצועים ביישומים ספציפיים?מבוסס על הרגשה
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים ביישומים ספציפיים?אני ממליץ להוריד אוורסט ולהריץ את הבנצ'מארקים שם לזכרון ולמעבד, לראות אם התוצאות תואמות את החומרה שברשותךבנוסף, להריץ 3DMARK ולבדוק שביצועי כרטיס המסך בטווח שבו הם אמורים להיות
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר יש לי את שני התוכנות מותקנות על המחשב אבל אני לא יודע להשתמש בהםאשמח לקבל מדריכים
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אין לי אותם מותקנות אז אני לא יכול להכין לך מדריךאבל זה אמור להיות די פשוטתכנס לחלק הרלוונטי באוורסט, תריץ את הבנצ'מארקים ותקבל תמונת מצב של המחשב שלך לעומת מחשבים אחריםאת התוצאה ב3DMARK אתה משווה למחשבים אחרים דרך ORB
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אין לי אותם מותקנות אז אני לא יכול להכין לך מדריךאבל זה אמור להיות די פשוטתכנס לחלק הרלוונטי באוורסט, תריץ את הבנצ'מארקים ותקבל תמונת מצב של המחשב שלך לעומת מחשבים אחריםאת התוצאה ב3DMARK אתה משווה למחשבים אחרים דרך ORBכמו שנאמר, תלחך ללשונית BENCHMARK, תבחר את מה שאתה רוצה לבדוק, והכי חשוב, בשביל להתחיל את הבדיקה תלחץ F5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.