עבור לתוכן

חיבור יציאות קדמיות במארז לAUDIGY 2

Featured Replies

פורסם

כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי.

אשמח לעזרה בנושא.

פורסם
  • מחבר

בדיוק שני המקומות שמצאתי למרות שיש סתירה בין מה שהם כותבים... למחשב שלי מחוברים 2 רמקולים קדמיים + סאב ומערכת

הסטריאו שלי מאחור (הם מחוברים בעזרת מפצל ליציאת הרמקולים הקדמיים באודיג'י - לאחר הרבה ניסיונות ראיתי שזו

התצורה הטובה ביותר) ואני מעוניין באפשרות להשתיק אותם ע"י חיבור אוזניות מקדימה ושמיעה דרכן בשעות הלילה.

פורסם

אתה רוצה שחיבור מהפאנל הקדמי אוטומטית יגרום להשתקת היציאות מהפאנל האחורי... זה עשוי להיות עוד יותר בעייתי. בכל מקרה, מה מונע ממך לנסות את מה שכתוב בלינקים הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, זה לא עבד. אני לא בטוח אם מה שכתוב זה לא נכון או שהחיבורים של המארז ארוכים מדי ולא מקבלים SIGNAL מהכרטיס.

פורסם

זו הבעיה - מדובר בחיבורים שאין להם סטנדרט ממשי, או לחילופין CREATIVE לא שמה על כולם ומשתמשת (בכוונה) בסטנדרטים רק שלה.

בעיקרון יש מערכות רמקולים שיש להם פונקציונליות כזו, אך זה לא יעזור למערכת הסטראו האחורית שלך.

יש אפשרות נוספת (כנראה יקרה) - לנסות לקנות בנפרד את הפאנל הקדמי של CREATIVE שנמכר יחד עם כרטיסי ה-PLATINUM, כי הוא בוודאות מכיל את הפונקציונליות הזו.

פורסם

יש לך באודיג'י 2 אפשרות של ה-CMSS שמאפשרת להכפיל את הסיגנל. אז יכול לחבר את האוזניות ליציאה של הקדמיים, ואת הרמקולים עם המפצל ליציא של האחוריים. ברגע שאתה משתמש ברמקולים תבחר שזה יעביר 100% לאחוריים, כשאתה שומע באוזניות 100% בקדמיים. במיזה וזה אוזניות דיי זבלה אפשר גם לחבר אותן לאחוריים. הסיבה שכדאי לחבר אוזניות ליציאה של הקדמיים היא שהן דורשות יציאה שונה משל רמת line ויש את זה רק בחיבור של הקדמיים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות. האוזניות הן CX300 כך שנראה שעדיף לחבר לקדמיים. האם חיבור הרמקולים לאחוריים לא

יפגום באיכות הצליל? כ"כ מבחינת נוחות הרבה יותר נוח שהחיבור לאוזניות יהיה מחזית המארז.

בקשר לפאנל - כבר חיפשתי ולא מצאתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים